simpaticno, dobro je da je ovako lijepo docekan, vidi se da je i sam iznenadjen, ne zna sta mu
se desava...Pred nama je, pa cemo vidjeti sta ce biti od njega i ima li tu nekog stofa...
Fino iskustvo i za igrače i za navijače ako ništa. Lijepo se prijestit tih trenutaka. Samo kažem, ne bi bilo loše uhvatiti tu LP.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 12:04 amMa nije baš da smo nešto imali od one tekme s Atletikom.
Je li iko napravio nešto ozbiljnije od one generacije? Mujaga propao, Dženo i Hajdar trenutno u Želji, Šeha u toj tamo zadnjoj ekipi Češke lige. Šaban ne znam ni gdje je uopće.
Ali očito se negdje greška napravila i pokazalo se da to igranje Lige prvaka u konačnici ništa ne znači.
Ih kad se sjetim onog gola hajdarevica u 90+ i uplakanih bugara sto provociraju čitavu utakmicu. Nas 20 na jugu na glavu padamo. Good old daysAsharaK je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 12:20 amFino iskustvo i za igrače i za navijače ako ništa. Lijepo se prijestit tih trenutaka. Samo kažem, ne bi bilo loše uhvatiti tu LP.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 12:04 amMa nije baš da smo nešto imali od one tekme s Atletikom.
Je li iko napravio nešto ozbiljnije od one generacije? Mujaga propao, Dženo i Hajdar trenutno u Želji, Šeha u toj tamo zadnjoj ekipi Češke lige. Šaban ne znam ni gdje je uopće.
Ali očito se negdje greška napravila i pokazalo se da to igranje Lige prvaka u konačnici ništa ne znači.
Logicno.....a ko drugi
Ma ja, sve smo dosad mlatnuli u gostima, pa što ne bi i ove. Ja se nadam pobjedi uvijek, ali da kažem da samo pobjeda dolazi u obzir, a znam kakvi smo...ni u ludilu.
Kocevic 2xplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 6:50 pmZna li se ko su strijelci za Juniore?
Mrtvi savez drzi rezultate od prije 3 kola...
Navijacki se nadati ali mislim da ne mozemo dobiti licencu za evropu.Analitičar1921 je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 10:58 pmGledam sada ovu tabelu i ako uzemo narednu utakmicu u gostima, a Tuzla pobijedi Borca mi im prilazimo na samo 3 boda. Znači 3 boda od trećeg mjesta. Navijački se nadati da možemo uspjeti. Ja vjerujem u ovu ekipu. Ako se desi ovakav rasplet, onda nam dolazi Zrinjski pa se pošteno s njima pobiti na terenu za tri boda. Ja vjerujem da možemo... Samo jako...
Covjek koji nam je bio zakletva i sinonim za uspjehe FK Zeljeznicara je postao najveći neprijatelj i grobar kluba..fuj koliko mi je postao odvratanGlas Razuma je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 9:53 pmMolim vas da mi ne brisete poruke, ukoliko se dovedem u situaciju da nekome nesto uvredljivo napisem sam cu se iskljuciti sa platforme. Hvala!
Amar Kamatar je skoro svaki dan u zadnjih 20 dana bio u klubu i ucjenjivao. Hoce svoj nezaradjen novac. Na jedivite jade je dogovoreno da mu se prolongira isplata, mada tek nakon sto mu je znacajan dio isplacen.
Steta je sto se malom Hazdnadaru ne da prilika u juniorima. Decko je dosao sam iz Gorazda, ziviti tu odvojen od roditelja skoro vec godina dana, a bio je najmladji igrac u prvoj ligi federacije i jedan od velikih potencijala, imao je poziv i za repku prosle godine...fcz je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 6:53 pmKocevic 2xplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned apr 10, 2022 6:50 pmZna li se ko su strijelci za Juniore?
Mrtvi savez drzi rezultate od prije 3 kola...
Jaganjac
Mujkic
Krizevac
Salkanovic
Mehicic