plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 8:06 amOd početka ove polusezone nisam vidio pas ili stvar u igri dobru od Gasala i Subasica .. imamo mi jos omladinaca, oni su svoje pokazali
Stim da Gasal nije ništa pokazao odkad mu se daje šansa, dok je Subašić solidnu polusezonu odigrao na svojoj poziciji.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 8:06 amOd početka ove polusezone nisam vidio pas ili stvar u igri dobru od Gasala i Subasica .. imamo mi jos omladinaca, oni su svoje pokazali
Meni oni obojica izgledaju truhlo i nezainteresirano, to može proći u Vis Bau ono kako li se zove već, ali igrom prilika kod nas su pa hajde sta ces...milanribar je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 8:33 amStim da Gasal nije ništa pokazao odkad mu se daje šansa, dok je Subašić solidnu polusezonu odigrao na svojoj poziciji.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 8:06 amOd početka ove polusezone nisam vidio pas ili stvar u igri dobru od Gasala i Subasica .. imamo mi jos omladinaca, oni su svoje pokazali
Yebes kvalitet,nemaju snage.osporavani Bekric pretrci vise od Subasica i Gasala zajedno.Realno ima i vise godina nego njih dvojica zajedno,ali nije logicnomilanribar je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 2:24 pmMeni ne ide u glavu da nemaju kvaliteta naši mladi igrači da odigraju na nivou utakmicu protiv ekipa iz donjeg dijela tabele u Premijer ligi.
Jel moguće da smo za tako mali period oborili kvalitet omladinskog pogona ili je samo u pitanju par loših generacija. Kažu svi liga slaba, slabija, kako onda u takvoj ne može nijedan naš mladi igrač da se nametne...
Bajic je godinu ranije tjeran iz Zelje. Igrao krilo. Nista nije pokazivao. Dadu smo pljuvali i nakon Ferenca. Tek je stekao povjerenje nedavno prije prodaje u Cracoviu. Memiju smo u starti ko i postovali a onda kad ga je prvo Edis ciji mi se stavio lijevo pa na krilo isto smo ga tjerali. Jedino Amir je imao podrsku non stop ali i kratko je bio. Relano i jestw bio najveci talenat.exbabilon je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 9:19 pmSa svojih 20-21 godinu, tim "mladim" igračima se ne bi trebala tražiti pozicija i sklanjati neki drugi da bi oni igrali. U tim godinama oni su komotno trebali biti standardni prvotimci, okosnica ekipe, ako su pravi. Nisu pravi. Nece to ni postati.
Protiv Ferenca, prije 6 godina, Bajic je imao 21-22 godine, Memija je imao 20, Amir 19, Dado 21. Bila besparica, silom prilika dobili šansu, ali na terenu se vidio kvalitet više, odnos puno bolji od ovih danas.
Zato sto nema plana i Edis kao i svaki drugi trener u zadnje 3 godine i u ovim "izgubljenim" sezonama igra za sebe i da bi na svom kontu imo vise pobjeda oslanja se na starije. U sustini kukavkcki pristup.ponosannavas je napisao/la:Bajic je godinu ranije tjeran iz Zelje. Igrao krilo. Nista nije pokazivao. Dadu smo pljuvali i nakon Ferenca. Tek je stekao povjerenje nedavno prije prodaje u Cracoviu. Memiju smo u starti ko i postovali a onda kad ga je prvo Edis ciji mi se stavio lijevo pa na krilo isto smo ga tjerali. Jedino Amir je imao podrsku non stop ali i kratko je bio. Relano i jestw bio najveci talenat.exbabilon je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 9:19 pmSa svojih 20-21 godinu, tim "mladim" igračima se ne bi trebala tražiti pozicija i sklanjati neki drugi da bi oni igrali. U tim godinama oni su komotno trebali biti standardni prvotimci, okosnica ekipe, ako su pravi. Nisu pravi. Nece to ni postati.
Protiv Ferenca, prije 6 godina, Bajic je imao 21-22 godine, Memija je imao 20, Amir 19, Dado 21. Bila besparica, silom prilika dobili šansu, ali na terenu se vidio kvalitet više, odnos puno bolji od ovih danas.
Eh sad da te pitam sta je to Beca zajebao. Jedina losija partija je orotiv Veleza ali tu je zabio gol za pibjedu. Sta je to Drina zajebao? Ja fakat ne vidim da je Bekric odigrao nesto puno bolje od Bece. Cak i gore ovo sto jenigrao u ovoj sezoni. Sto Beca ne igra evo ja ne kontam fakat. Sta je to Bekric konkrrtno uradio kako je Mulalic tu da ima povjerenje?
Subasic ko i Baja kad smo ga tjerali. Decko stalno igra poziciji koja mu njamanje odgovara. Lijevo krilo. Cak je i iz te pozicije rijesio mec protiv Sirokog. Napravio dar mar protiv Borca u Banja Luci. Ja se sjecam najmanje 7 8 zicera koje je namjestio u orvom dijelu sezone. Mogao je i vise dati ali sta je zajebao da kazemo da nema nista od njega? Svi ovi momci i sljedece godine su zasticeno godiste. Djeluje Suba malo nezainteresovano ali i Dadu smo pljuvali jer obako nije cvrst u duelu i sl. Ja mislim da njih trojica moraju igrati do kraja svaku tekmu bilo od starta bilo da udju u 60oj. Pored njih jos najmanje 4orica zasticenih svaku tekmu moraju imati minutazu. Mujic, Sehic, Music, Gasal, Kocevic, Jaganjac, Krizevac moraju doviti minute. Pa i Muftic na golu mafa sam ja vise za Milicevica ali mi ga posudili i decko ne brani. Sto? Pa ima i Bratstvo momka od 20 godina i naravno decko brani jer ce se ovja nas vratiti u Zelju a ovaj ostaje kod njih. Mekic je sa 25 evo dosao kod nas i najbokii je igrac. Svraka sa 24 a igrali su federalku itd itd. Pustite momke da napreduju da igraju. Treba im uliti samopouzdanje a ne Edis ih ubio u pojam sa Bekricima a nista nisu zajebali momci da im se ne vjeruje. Ali kakvu im poruku salje? Da ne mogu biti igraci. Pa i ne mogu kad ih se tako tretira u seozni kad nemamo imperativa sem da opstanemo ko klub mislim
Bas tako.Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 08, 2022 4:52 amZato sto nema plana i Edis kao i svaki drugi trener u zadnje 3 godine i u ovim "izgubljenim" sezonama igra za sebe i da bi na svom kontu imo vise pobjeda oslanja se na starije. U sustini kukavkcki pristup.ponosannavas je napisao/la:Bajic je godinu ranije tjeran iz Zelje. Igrao krilo. Nista nije pokazivao. Dadu smo pljuvali i nakon Ferenca. Tek je stekao povjerenje nedavno prije prodaje u Cracoviu. Memiju smo u starti ko i postovali a onda kad ga je prvo Edis ciji mi se stavio lijevo pa na krilo isto smo ga tjerali. Jedino Amir je imao podrsku non stop ali i kratko je bio. Relano i jestw bio najveci talenat.exbabilon je napisao/la: ↑čet apr 07, 2022 9:19 pmSa svojih 20-21 godinu, tim "mladim" igračima se ne bi trebala tražiti pozicija i sklanjati neki drugi da bi oni igrali. U tim godinama oni su komotno trebali biti standardni prvotimci, okosnica ekipe, ako su pravi. Nisu pravi. Nece to ni postati.
Eh sad da te pitam sta je to Beca zajebao. Jedina losija partija je orotiv Veleza ali tu je zabio gol za pibjedu. Sta je to Drina zajebao? Ja fakat ne vidim da je Bekric odigrao nesto puno bolje od Bece. Cak i gore ovo sto jenigrao u ovoj sezoni. Sto Beca ne igra evo ja ne kontam fakat. Sta je to Bekric konkrrtno uradio kako je Mulalic tu da ima povjerenje?
Subasic ko i Baja kad smo ga tjerali. Decko stalno igra poziciji koja mu njamanje odgovara. Lijevo krilo. Cak je i iz te pozicije rijesio mec protiv Sirokog. Napravio dar mar protiv Borca u Banja Luci. Ja se sjecam najmanje 7 8 zicera koje je namjestio u orvom dijelu sezone. Mogao je i vise dati ali sta je zajebao da kazemo da nema nista od njega? Svi ovi momci i sljedece godine su zasticeno godiste. Djeluje Suba malo nezainteresovano ali i Dadu smo pljuvali jer obako nije cvrst u duelu i sl. Ja mislim da njih trojica moraju igrati do kraja svaku tekmu bilo od starta bilo da udju u 60oj. Pored njih jos najmanje 4orica zasticenih svaku tekmu moraju imati minutazu. Mujic, Sehic, Music, Gasal, Kocevic, Jaganjac, Krizevac moraju doviti minute. Pa i Muftic na golu mafa sam ja vise za Milicevica ali mi ga posudili i decko ne brani. Sto? Pa ima i Bratstvo momka od 20 godina i naravno decko brani jer ce se ovja nas vratiti u Zelju a ovaj ostaje kod njih. Mekic je sa 25 evo dosao kod nas i najbokii je igrac. Svraka sa 24 a igrali su federalku itd itd. Pustite momke da napreduju da igraju. Treba im uliti samopouzdanje a ne Edis ih ubio u pojam sa Bekricima a nista nisu zajebali momci da im se ne vjeruje. Ali kakvu im poruku salje? Da ne mogu biti igraci. Pa i ne mogu kad ih se tako tretira u seozni kad nemamo imperativa sem da opstanemo ko klub mislim
Opet, i mi smo postali jako teska sredina za te mlade igrace, ta djeca se pljuju, ubijaju u pojam, a ocekujemo od njih da igraju. Hrelja je poslan u Gorazde a za Vucenovica je izmislio fudbal. Ja bih ga volio vidjeti na spicu. Mislim da bi tu bas ekspodiro.
Ali opet ne razumijem ni te momke da ne grizu i ne kidaju ne bi li sebi obezbjedili neki transfer i otisli iz nase lige. Nekako mi neambiciozno djeluju, kao da su zadovoljni sto igraju u Zelji i to je to. Steta i za njih a Boga mi i za nas.
Nece se on vratiti u Zelju dok god ista sa Zeljom imaju oni koji su ga tjerali i radili sve da izgubi titulu, znajuci da bi u slucaju da se osvoji titula bivsa Uprava bila neprikosnovena. Ado radi u Emiratima, trenira omladinsku ekipu Al Wasl-a, nema nekog pritiska. Drago mi je zbog njega i zelim mu svu srecu. Ado je pored trenerskih sposobnosti rijetko dobar insan.
To je to otprilike. Nema se plana i onda trener naravno koristi ono sto misli da je najbolje za njega i za nas i da ce nam donijeti bodove.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet apr 08, 2022 8:41 amBas tako.Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 08, 2022 4:52 amZato sto nema plana i Edis kao i svaki drugi trener u zadnje 3 godine i u ovim "izgubljenim" sezonama igra za sebe i da bi na svom kontu imo vise pobjeda oslanja se na starije. U sustini kukavkcki pristup.ponosannavas je napisao/la:
Bajic je godinu ranije tjeran iz Zelje. Igrao krilo. Nista nije pokazivao. Dadu smo pljuvali i nakon Ferenca. Tek je stekao povjerenje nedavno prije prodaje u Cracoviu. Memiju smo u starti ko i postovali a onda kad ga je prvo Edis ciji mi se stavio lijevo pa na krilo isto smo ga tjerali. Jedino Amir je imao podrsku non stop ali i kratko je bio. Relano i jestw bio najveci talenat.
Opet, i mi smo postali jako teska sredina za te mlade igrace, ta djeca se pljuju, ubijaju u pojam, a ocekujemo od njih da igraju. Hrelja je poslan u Gorazde a za Vucenovica je izmislio fudbal. Ja bih ga volio vidjeti na spicu. Mislim da bi tu bas ekspodiro.
Ali opet ne razumijem ni te momke da ne grizu i ne kidaju ne bi li sebi obezbjedili neki transfer i otisli iz nase lige. Nekako mi neambiciozno djeluju, kao da su zadovoljni sto igraju u Zelji i to je to. Steta i za njih a Boga mi i za nas.
Niko ne garantuje da bi prosao bez kritika da mu igraju mladi igraci. Vjerovatno bi se i tada sralo. I njemu i igracima.
Mada i ovi mladici su tarabe teske.
Ne moze covjek biti pametan 100%.