Slava mu
To sada ne shvatamo, ali ustvari nam je pomogao. Sam je oborio mit o sebi.
Ma ima ponuda, pročepit ce negdjeneroazzuro je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 11:24 pmO kakvom se eminentnom stručnjaku radi govori činjenica da se za njegov potpis takmiče svi regionalni fudbalski giganti.
Frajko vaga ponude.
A i realno
Haj molim te, nemoj nas prati...
O kakvom se eminentnom stručnjaku radi govore 5 titula i 4 kupa koje je osvojio sa voljenim nam klubom. Mislim da i dalje ima ugovor sa nama, koji očito nijedna strana nema namjeru da raskine, pa zato nema klub.neroazzuro je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 11:24 pmO kakvom se eminentnom stručnjaku radi govori činjenica da se za njegov potpis takmiče svi regionalni fudbalski giganti.
Frajko vaga ponude.
A plata ko da je davao sam se....Leon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 25, 2022 12:29 pmJa ne razumijem. Svako treba da naplati svoje.
Nije on sam dosao u klub i dao sam sebi ugov.......
Ahh![]()
![]()
![]()
Džaba krečiš, slabo manipulacija prolazi, raja je progledala a i klub će za par mjeseci prodisati aBd.Joux je napisao/la: ↑pet mar 25, 2022 11:33 amO kakvom se eminentnom stručnjaku radi govore 5 titula i 4 kupa koje je osvojio sa voljenim nam klubom. Mislim da i dalje ima ugovor sa nama, koji očito nijedna strana nema namjeru da raskine, pa zato nema klub.neroazzuro je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 11:24 pmO kakvom se eminentnom stručnjaku radi govori činjenica da se za njegov potpis takmiče svi regionalni fudbalski giganti.
Frajko vaga ponude.
E moj pitaru koliko ti je Željo nanio tad bola tih godina kad smo vas derali da ovako pričaš o bivšem treneru.
zamisli tolike titule a opet ga niko neće
O kakvom se eminentnom strucnjaku radi govori i to da je u sred sezone otisao na godisnji odmor. To nikad nijedan trener na svijetu nije uradio. Tad smo trebali zavrsiti s njim, jednom za sva vremena!Joux je napisao/la:O kakvom se eminentnom stručnjaku radi govore 5 titula i 4 kupa koje je osvojio sa voljenim nam klubom. Mislim da i dalje ima ugovor sa nama, koji očito nijedna strana nema namjeru da raskine, pa zato nema klub.neroazzuro je napisao/la: ↑čet mar 24, 2022 11:24 pmO kakvom se eminentnom stručnjaku radi govori činjenica da se za njegov potpis takmiče svi regionalni fudbalski giganti.
Frajko vaga ponude.
Koliko kratak, a s druge strane, nepovezan i netačan post, svaka ti čast. Da su nam sve štetočine i dušmani kao Amar (a ima ih nažalost i previše), mi bismo bili Real Madrid. Zamolio bih te da mi argumentovano objasniš kako si došao do zaključka da je Amar najveća štetočina u (h)istoriji kluba? Ukoliko se ne odvažiš na taj potez, svako dobro ti želim.neroazzuro je napisao/la: ↑pet mar 25, 2022 9:54 pmI činjenica da su se odavno počeli pojavljivati branitelji lika i djela s ciljem popravljanja javnog mišljenja o najvećoj štetočini u istoriji kluba govori kako dotičnom više nije svejedno šta raja misli o njemu.
Ili traži neki put nazad ili je proradila savjest.