Misliš na Križevca ili?
Nama treba i jedna velika akcija ka potencijalnim sponzorima. Koliko god naša privreda bila slaba, ubijeđen sam da nismo do kraja iskoristili njen potencijal. Pogotovo male i srednje firme, kakvih danas ima poprilično. Idi na noge, šefa malo prešaltaj, dovedi ga u VIP jednu utakmicu, malo ga privoli, pokušajte dogovoriti saradnju od koje bi obje strane imale koristi...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 4:49 pmZa sada jedini sigurni izvori prihoda su:
- kirije poslovnih prostora
- fan shop+članarine
- prodaja ulaznica
Kako znamo gdje idu kirije, i dalje je sve do nas. Što više na utakmice, i što više kupovina u Željinoj trgovini. Jedino to je 100% sigurno.
Još kad bi mogli kako kazne smanjiti....
Ma ni blizu. Prije svega, Glas Razuma ne voli Amara, živi vani, dosta je stariji od mene. Ja mu vjerujem da je sponzorisao Želju, nadam se da će ponovo jednog dana. Moje “sponzorisanje” se ogleda u kupovini dresova, članskih, karata, stolica, volontiranju u nekim klupskim akcijama... Kada jednog dana budem imao svoju firmu, tada ću biti sponzor u pravom smislu te riječi. Poštujem i Amara i Senada. Ne znam zbog čega ovaj tvoj post, ostali su ti uglavnom na mjestu. Budi mi pozdravljen.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 6:39 pmJoux = Glas Razuma
Samo na suprotnim stranama, obojica sponzorisu, obojica imaju svoje heroje i obojica lazu![]()
Misli. Ovaj drugi jw otisao vani negdje. I ja sam ih brkao, a evo i sad nisam skontao da je fulio prezime
Znas li hocecli potpisati profesionalni? Dobro bi nam dosloMinjore je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 5:31 pmTrebao i Šito ali eto otišao ka Turskojponosannavas je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 3:01 pmSuper. Bravo. Jaganjac, Kocevic i Music vec imaju koliko znam bar ove na godinu, godinu i po. Ti je to po meni od generacije 2003. 2004 bi mogao jos neko uskocit.
Dobro su mu obecali. Dok na papiru ne bude obecanja ne treba slati igrace na posudbu.storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 20, 2022 10:24 pmObecali su da hoceponosannavas je napisao/la: ↑ned feb 20, 2022 10:21 pmMilicevic posudjen Bratsrvu iz Gracanice bar po transfermarktu. Dobar potez ako ce biti prvi golman
Moj jedini heroj je Zeljeznicar, djecace dragi, za razliku od tebe kojem je kucni prijatelj Amar Kamatar Osim te samim time si na pogresnoj strani historije, a pogresna strana historije je pogresna strana Zeljeznicara. To sto ti zbog toga smeta istina stvarno nije moj problem. Lazove. Medju prvima sam pisao sta ce se desiti, te korak po korak sta ce tvoj kucni prijatelj, a ubica Zeljeznicara raditi. Sve natanane, precizno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 6:39 pmJoux = Glas Razuma
Samo na suprotnim stranama, obojica sponzorisu, obojica imaju svoje heroje i obojica lazu![]()
Steta za Amara sto je poslije tog "guranja u vatru" otisao iz kluba, mogao je i na njemu zaraditi 300.000 eura na privatni racun u Grac.
I ja kontam pitat je li ko gledao, ko je igrao za nas, kakva je situacija s ovim sto nisu do sada sansu dobijali ( Dzeno ).ponosannavas je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 10:36 amJel snimao 1921 prtiv Pofalickog. Nako pozleio iz kafu pogledat
Vec sam ti jednom odgovorio na tu opasku, medjutim opet isto pitas. Amar kamatar nije otisao dok god je na platnom spisku i stvarno ne pada mi na pamet sponzorisati platu ubicama Zeljeznicara uz koji sam evo pet decenija.
Nešto slično sam i ja napisao, ali mi je lutvo zvani joux prijavio postGlas Razuma je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 10:04 pmMoj jedini heroj je Zeljeznicar, djecace dragi, za razliku od tebe kojem je kucni prijatelj Amar Kamatar Osim te samim time si na pogresnoj strani historije, a pogresna strana historije je pogresna strana Zeljeznicara. To sto ti zbog toga smeta istina stvarno nije moj problem. Lazove. Medju prvima sam pisao sta ce se desiti, te korak po korak sta ce tvoj kucni prijatelj, a ubica Zeljeznicara raditi. Sve natanane, precizno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 6:39 pmJoux = Glas Razuma
Ma nemoj da lažeš, nikada nikome nisam prijavio post, a imao sam itekako materijala.Diverzant je napisao/la: ↑čet mar 17, 2022 11:51 amNešto slično sam i ja napisao, ali mi je lutvo zvani joux prijavio postGlas Razuma je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 10:04 pmMoj jedini heroj je Zeljeznicar, djecace dragi, za razliku od tebe kojem je kucni prijatelj Amar Kamatar Osim te samim time si na pogresnoj strani historije, a pogresna strana historije je pogresna strana Zeljeznicara. To sto ti zbog toga smeta istina stvarno nije moj problem. Lazove. Medju prvima sam pisao sta ce se desiti, te korak po korak sta ce tvoj kucni prijatelj, a ubica Zeljeznicara raditi. Sve natanane, precizno.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri mar 16, 2022 6:39 pmJoux = Glas Razuma
![]()