Svejedno, puno ga je ljepše gledat nego BekrićaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 7:52 pmI nikakvom fizičkom spremom.
Nije zasluženo. Na trenutke je bilo lijepo. Ali fali svega.
Nemoj tako, brate.Pa to je majstor.On zna lopte. Sta ima veze sto ne moze trcati?
Prodali su se oni u Antaliji Vici po naredbi stozera iz zelene centrale.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 7:45 pmKako sudija osakati i Velez prije utakmice sa Borcem. Ja ne znam zasto ovo pratimo uopste.
Sokiran sam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 7:58 pmKakav nastup Mulalica poslije tekme, pa jel te stid?
Zbog čega se onda sklonio Kočević? Svaki mogući napad je usporio, svaki prekid je izveo(uspješnost 1%).
Sta je rekao?storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 7:59 pmSokiran sam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 7:58 pmKakav nastup Mulalica poslije tekme, pa jel te stid?
Ali moraš pogledat način na koji je ovo rekao"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:
"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen".
Nema smisla novinara vrijeđat i njemu govorit "da mi nisi rekao ja ne bih znao" i ne vidim da je za sudiju išta rekao. Klošarsko ponašanje.Ndare je napisao/la: ↑pet feb 25, 2022 8:10 pmŠta je to problem što je Edis izjavio. Izubijali nas, ovaj medžed ovako sudio, trebo je ko Tomica nahvalit sviju pa da odemo svi sretni. Igra i pokretljivost i protok lopte u vidnom pomaku. Ovi se nisu realno antalija šminkeri sastavili. Da je problem prekid u našem prostoru to je već evidentno. Idemo dalje samo jako