AsharaK je napisao/la: ↑pet feb 18, 2022 7:16 pm
Zvaka72 je napisao/la: ↑pet feb 18, 2022 7:04 pm
AsharaK je napisao/la: ↑pet feb 18, 2022 6:06 pm
Pa to nema nikakve veze drug sa Zeljom,.kakve veze sto je vodio Zelju? Vodi jos dosta firmi isto. Ne kontam te
Ma skontat ćemo, polako, kao i sa Amarom.
Sta ces skontat? Mujo davno odbijen jer je imao namjeru da udje u klub. Bivsi direktor Edison je veliki Zeljovac, to sto je prije radio u Oslobodjenju ti ga povezo sa Selimovicem odma? I sad ti meni objasni kakve veze Mujo ima sa Zeljom?
"Badeco Adria d.d. Sarajevo, većinski vlasnik FDS d.o.o. koja ide likvidaciju, osnovao je u novembru prošle godine novu kompaniju, saznaje Akta.ba.
Radi se o firmi "Sjaj company d.o.o. Konjic" čiji je osnivački kapital prema podacima Bizrega iznosio 2.560.305 KM.
Ipak, početkom ove sedmice došlo je do izmjena u upravi i vlasničkoj strukturi.
Naime, konjički Eurosjaj d.o.o. Konjic u vlasništvu Jasmina Badžaka uplatio je 11. februara 2022. kapital od 1.664.198,25 KM i postavo većinski vlasnik novoosnovane kompanije. Kapital Badeco Adria smanjen je na 896.106,75 KM. "
Cid adriatic investmens GMBH kupio i uništio FDS formirao Badeko koji upravlja nekretninama FDS.
Suvlasnik Badeka Mujo Selimović. Isti taj Badeko uništio FDS. Jel sad malo jasnije. Badžak mu partner. Mene moji učili skim si takav si.
Od mene dosta na tu temu samo nemojte da vas iznenade buduće akcije povjerilaca. Lp
Plava porodica me ubi u pojam.