Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 18, 2022 7:16 pm

Zvaka72 je napisao/la:
pet feb 18, 2022 7:04 pm
AsharaK je napisao/la:
pet feb 18, 2022 6:06 pm
Pa to nema nikakve veze drug sa Zeljom,.kakve veze sto je vodio Zelju? Vodi jos dosta firmi isto. Ne kontam te
Ma skontat ćemo, polako, kao i sa Amarom.
Sta ces skontat? Mujo davno odbijen jer je imao namjeru da udje u klub. Bivsi direktor Edison je veliki Zeljovac, to sto je prije radio u Oslobodjenju ti ga povezo sa Selimovicem odma? I sad ti meni objasni kakve veze Mujo ima sa Zeljom?
Željezničar ante portas !

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pet feb 18, 2022 7:17 pm

Kakvo logičko zaključivanje :klanjase2:
Fear of the Maniacs!

Zvaka72
Kontakt:

pet feb 18, 2022 8:33 pm

AsharaK je napisao/la:
pet feb 18, 2022 7:16 pm
Zvaka72 je napisao/la:
pet feb 18, 2022 7:04 pm
AsharaK je napisao/la:
pet feb 18, 2022 6:06 pm
Pa to nema nikakve veze drug sa Zeljom,.kakve veze sto je vodio Zelju? Vodi jos dosta firmi isto. Ne kontam te
Ma skontat ćemo, polako, kao i sa Amarom.
Sta ces skontat? Mujo davno odbijen jer je imao namjeru da udje u klub. Bivsi direktor Edison je veliki Zeljovac, to sto je prije radio u Oslobodjenju ti ga povezo sa Selimovicem odma? I sad ti meni objasni kakve veze Mujo ima sa Zeljom?
"Badeco Adria d.d. Sarajevo, većinski vlasnik FDS d.o.o. koja ide likvidaciju, osnovao je u novembru prošle godine novu kompaniju, saznaje Akta.ba.

Radi se o firmi "Sjaj company d.o.o. Konjic" čiji je osnivački kapital prema podacima Bizrega iznosio 2.560.305 KM.

Ipak, početkom ove sedmice došlo je do izmjena u upravi i vlasničkoj strukturi.

Naime, konjički Eurosjaj d.o.o. Konjic u vlasništvu Jasmina Badžaka uplatio je 11. februara 2022. kapital od 1.664.198,25 KM i postavo većinski vlasnik novoosnovane kompanije. Kapital Badeco Adria smanjen je na 896.106,75 KM. "

Cid adriatic investmens GMBH kupio i uništio FDS formirao Badeko koji upravlja nekretninama FDS.
Suvlasnik Badeka Mujo Selimović. Isti taj Badeko uništio FDS. Jel sad malo jasnije. Badžak mu partner. Mene moji učili skim si takav si.
Od mene dosta na tu temu samo nemojte da vas iznenade buduće akcije povjerilaca. Lp
Plava porodica me ubi u pojam.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet feb 18, 2022 8:46 pm

Ok, kakve to veze ima sa Zeljom pitam opet?

NeodgovorniPojedinac
Kontakt:

pet feb 18, 2022 8:47 pm

Kao što sam i očekivao, sve ovo sa "strateškim partnerom" ide poprilično sporo, ako se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazimo brže vjerovatno i ne može. Još uvijek sam pesimističan da se neko uopšte želi uhvatiti u koštac sa svim problemima i baciti niz vodu desetak miliona, "nečega", što bi rekao najzaslužniji za situaciju u kojoj i jesmo, a gdje nam je svaka druga objava iz kluba neki apel.
Drugi par cipela je činjenica da na ovaj način se ne može dugo. Jedan set donacija, dva, tri... Sve ok, ali do kada tako?
Ako su tekuće obaveze samo za porez 57.000 KM i rata za reprogam preko 60.000 KM, bez ikakvih drugih troškova treba nam po 6-7.000 donacija mjesečno, a to objektivno nije moguće.
Gdje ovo sve vodi, neka nam je Bog u pomoći.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 18, 2022 8:52 pm

Ima tu svega...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet feb 18, 2022 8:53 pm

NeodgovorniPojedinac je napisao/la:
Kao što sam i očekivao, sve ovo sa "strateškim partnerom" ide poprilično sporo, ako se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazimo brže vjerovatno i ne može. Još uvijek sam pesimističan da se neko uopšte želi uhvatiti u koštac sa svim problemima i baciti niz vodu desetak miliona, "nečega", što bi rekao najzaslužniji za situaciju u kojoj i jesmo, a gdje nam je svaka druga objava iz kluba neki apel.
Drugi par cipela je činjenica da na ovaj način se ne može dugo. Jedan set donacija, dva, tri... Sve ok, ali do kada tako?
Ako su tekuće obaveze samo za porez 57.000 KM i rata za reprogam preko 60.000 KM, bez ikakvih drugih troškova treba nam po 6-7.000 donacija mjesečno, a to objektivno nije moguće.
Nema nikakve rate reprograma

Leon_Professional
Kontakt:

pet feb 18, 2022 9:02 pm

Gledajući ove izvještaje ( koliko su relevantni jer su protivnici drugoligaši) može se zaključiti da ćemo dosta pucati. Ne libimo se opaliti iz svih situacija. Druga stvar je ovo utrčavanje krila iza leđa odbrane. Generalno ne peljamo mnogo loptu, lopta ide na krilo, ubacuje se odmah. Opet kažem, ne znam kako će biti s boljim ekipama, ali ovo mi se sviđa sad za sad. Valjao bi nam jedan vrsan golgeter da ti ubačaji budu opasniji i da imaju smisla. Mada i krila dobar posao rade s utrčavanjima. Samo moramo poraditi na realizaciji. Fulamo svašta. A i uigrati malo bolje jer neke situacije pogriješimo u ključnom zadnjem pasu.

Nadam se da će ovo biti dobro.
A tekma protiv Veleža će najbolje pokazati.

Veteran1965
Kontakt:

pet feb 18, 2022 9:13 pm

Željo mnogo godina ima problema sa ljudima koji su izašli iz upravljačkih struktura kluba, nebitno na koji način. Niko, ali apsolutno niko od njih niti dolazi na utakmice, niti ga je briga za Želju, niti pomaže i suportira klub na bilo koji način. Sve uvrijeđene mlade. Jasko Badžak je uvijek tu, bez obzira ko vodi, upravlja, pita se...nađe se pri ruci, posudi, organizuje i pomogne. Navedite mi bilo koga ko ima takav stav prema klubu. Nema ga. I zato smanjite pljuvačinu prema čovjeku, nema smisla, ali baš nikako....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

NeodgovorniPojedinac
Kontakt:

pet feb 18, 2022 9:41 pm

AsharaK je napisao/la:
pet feb 18, 2022 8:53 pm
NeodgovorniPojedinac je napisao/la:
Nema nikakve rate reprograma
Ako je tako, iako sumnjam, kratkoročno je dobro. Dugoročno pretpostavljam da imamo neki rok da se plati sav dug? I onda je to problem nad problemima. Tu nam ne pomaže ni 50 apela i donatorskih akcija.
Treću opciju ne vidim.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 18, 2022 9:58 pm

Uprava je na pressu rekla da imaju opciju br 2.za isplatu glavnice u junu mjesecu ako kojim slucajem propadnu pregovori s a Diglisicem.
Sta je druga opcija kredit ili neki drugi investitor koji ceka kao "zapeta puska"?
Alea iacta est!

ponosannavas
Kontakt:

pet feb 18, 2022 10:17 pm

Badzak stalno pomaze klubu. To sto je garantovao za Cerica mozda lezi u cinjenici da tada nije bilo alternative. Naletio na pricu. Nadao se da ce izdobrit. Sad ro stavljat isperd svih pozitivnih stvari jennidje veze.

storm_raider
Kontakt:

pet feb 18, 2022 11:08 pm

cipiripi je napisao/la:
pet feb 18, 2022 9:58 pm
Uprava je na pressu rekla da imaju opciju br 2.za isplatu glavnice u junu mjesecu ako kojim slucajem propadnu pregovori s a Diglisicem.
Sta je druga opcija kredit ili neki drugi investitor koji ceka kao "zapeta puska"?
Kredit.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet feb 18, 2022 11:14 pm

Uprava je danas izasla sa informacijom da je 60 posto licence zavraeno, sta je to najvise sto nas koci za preostali dio?
Jesu li to dugovi prema nekim igracima ili nesto drugo?
Alea iacta est!

Manipulator

sub feb 19, 2022 12:00 am

Kredit bi bio ok opcija, kad bi banka neka izasla u susret sa normalnim ratama, kamatama. Bolje njima da dugujemo nego poreznoj.

patacoboy
Kontakt:

sub feb 19, 2022 10:01 am

Resić došao bez papira....slučaj Kostić v2 😱

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub feb 19, 2022 10:12 am

patacoboy je napisao/la:
To će vjerovatno Hadis završiti, ne bi trebalo biti problema.
Fear of the Maniacs!

fanaticZeljin
Kontakt:

sub feb 19, 2022 10:14 am

patacoboy je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo, prodze pripreme, odigra utakmice , a ne moze da potpise, samo sto smo onog vodili po Turskoj na pripreme koliko se sjećam, ovaj nas jeftinije dodze 😁
Srcu draga, boja PLAVA !

cala
Kontakt:

sub feb 19, 2022 11:15 am

Bice tesko dobiti toliki kredit od banke, buduci da klub najvise zaradjuje od navijaca. A to je samo porezna, bez dugova prema bivsim igracima ili dobavljacima...

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 19, 2022 1:28 pm

patacoboy je napisao/la:
Svašta.
Ne znam šta misle. U petak igramo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava