Slažem se, ali nema od toga ništa, bit će max 12-13 hiljada članova do kraja godine
Slažem se, ali nema od toga ništa, bit će max 12-13 hiljada članova do kraja godine
Majkel je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 3:39 pmNisi čuo Edisa kako se dere "Hodžaaaaaaaaaaa"Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 3:01 pmSta je sa Hodzicem. Je li bilo negdje zvanicno da je potpisao za nas? Je li igrao ove prijateljske?
Vidim ss.ba ga pominje kao da je dosao.
A to niko ne zna.Ali za poslijeratni period je ovo sigurno rekord koji pozadugo se nece oboriti.
Tu je, u slatkim je mukama, pa dok se uhoda.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 5:06 pmKako "kvalitet" postavi pitanje o rekordu sa clanskim od osnivanja, meni naumpade Jovan, gdje je zasto nije aktivan? Nadam se da je dobro, fale njegove statistike![]()
Tako se nešto i ja sjećam. Tad je sistem članskih bio da 01.01. prestaju važiti sve članske, pa treba obnoviti, što je bilo lakše za voditi evidenciju o broju članova.
I to je jedini ispravan sistem.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑uto feb 08, 2022 5:54 pmTako se nešto i ja sjećam. Tad je sistem članskih bio da 01.01. prestaju važiti sve članske, pa treba obnoviti, što je bilo lakše za voditi evidenciju o broju članova.
Hvala na info. Ovo sam pitao jer sam danas čuo da će vođa neformalne grupe u martu potegnuti pitanje duga prema njemu. Što znači braćo, pamet u glavu, u martu mora biti novca u rezervi (koliko god to smiješno zvučalo u ovom trenutku) kad se "vođa" aktivira. Da ne budete iznenađeni.
Zato se ne trebaju libiti da objave imena, niti štediti niti se bojati bilo koga ili nekih eventualnih posljedica takvog poteza. Ni on i njegovi pajdaši neće štediti Želju, budite sigurni.