djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 10:18 pm
Mirek11 je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 9:53 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jan 13, 2022 9:16 pm
100%
Ako se realizuju svi povratci ovih igrača, mi nismo nista narucili, bez obzira na situaciju u kojoj smo i ako je Edis privremeno rješenje.
Amar je to pokusao pa kako je zavrsilo.
I ova prica Bekric moze igrati, moze ali kako. Koga ce on stici, zaganjati. Fino je to Željom gen ali ako moze trcazi, Ivica je to davno objasnio.
Evo Zrinjski sa mladim igračima pravi rezultat, jer igraju moderno sa puno trke, predivna ...
Mi sa ovim starcima nemamo sanse protiv bar pola lige.
Mi smo bas za poredjenje sa Zrinjskim... Imamo 82 omce oko vrata, igraci na arbitrazi uzimaju slobodne papire, prvi dio sezone smo zavrsili kako smo zavrsili, a malo nam je falilo da zavrsimo u goloj borbi za opstanak. Da nije bilo par pobjeda na misice, pritisak sa tribina, belaj. I opet smo ostali bez 5 kljucnih igraca.. Pare nemamo, na pojacanja mozemo zaboraviti. Ni ove trenutne ne mozemo da placamo. Mozemo dovesti samo "nase" momke, koji ce igrati za sicu, a i to kad bude... I jel ih trebamo pljuvati zbog toga?
Ne pljuje se niko samo smatram da nije dobar potez dovoditi stare igrace, koji nisu igrali u zadnje vrijeme itd..
Jel ti stvarno mislis da nama moze Eldar pomoci?
Vecina je govorila Durakovic dobar decko, sto ne igra evo daj njemu priliku. Ako proigra mozes sta i zaraditi u buducnosti.
A i sa ovim sto je ostalo, opstanak nece doci u pitanje ali dovoditi samo da bi popunio broj, nemam smisla.
Probali i ne ide, ali opet isto, sve na silu.
Samo da nas hoce preuzeti investitor, valjda bude nekog dugorocnog plana, sportskog direktora sa vizijom a ne da se svaki trener "igra" menedzera.