Sabura, saznat će se da je propalo.gavran je napisao/la: ↑ned jan 09, 2022 10:04 pmSabura,bice .......505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned jan 09, 2022 9:54 pmHoće li bahnuti više taj Amerikanac ili je propalo
Negdje sam procitao da ode vaniLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 9:56 amDa je ovog Maksimovica kako dovesti, napustio je Leotar.
Mogao bi da valjat.
Ja sam pomislio odmah da je on cim sam vidio da napisase. Druga je stvar sto nama ofanzivni vezni apsolutno ne treba al nikako pogitivi ako Stila dolazi. Na scim drugim pozicijama nam vise igraci trebaju. I to imamo sve varijante. Trkac Bojo (vidjeli da moze u ovoj ligi nije vrh al ok je na ovoj poziciji), majstor Stila, mladi talenat Subasic, jos mladji Kocevic, i covjek za 10 minuta pri penziji Bekrija. I Mulalic hoce oofanzivnog veznog i to provkereno ime. Svasta. Ko to provjeren, a da je jos u bh ligi moze biti bolja varijata od bilo koje od ovih sto nabrojahLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 9:56 amDa je ovog Maksimovica kako dovesti, napustio je Leotar.
Mogao bi da valjat.
Bolje kakvog desnog beka da zaganjaju, od Blazevica sam dobio kiselinu u zelucu, secer i vodu u koljenu. U limunadu cu se pretvoriti ako ga i dalje budem moro gledati.
Mislim da Maksimovic moze igrati i lijevo krilo.ponosannavas je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 10:24 amJa sam pomislio odmah da je on cim sam vidio da napisase. Druga je stvar sto nama ofanzivni vezni apsolutno ne treba al nikako pogitivi ako Stila dolazi. Na scim drugim pozicijama nam vise igraci trebaju. I to imamo sve varijante. Trkac Bojo (vidjeli da moze u ovoj ligi nije vrh al ok je na ovoj poziciji), majstor Stila, mladi talenat Subasic, jos mladji Kocevic, i covjek za 10 minuta pri penziji Bekrija. I Mulalic hoce oofanzivnog veznog i to provkereno ime. Svasta. Ko to provjeren, a da je jos u bh ligi moze biti bolja varijata od bilo koje od ovih sto nabrojahLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 9:56 amDa je ovog Maksimovica kako dovesti, napustio je Leotar.
Mogao bi da valjat.
Papire iz kluba već je uzeo Dejan Maksimović, koji će karijeru nastaviti u inostranstvu.Amar927 je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 10:13 amNegdje sam procitao da ode vaniLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 9:56 amDa je ovog Maksimovica kako dovesti, napustio je Leotar.
Mogao bi da valjat.
Ništa onda.Amar927 je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 11:28 amPapire iz kluba već je uzeo Dejan Maksimović, koji će karijeru nastaviti u inostranstvu.Amar927 je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 10:13 amNegdje sam procitao da ode vaniLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 12, 2022 9:56 amDa je ovog Maksimovica kako dovesti, napustio je Leotar.
Mogao bi da valjat.
E. H.