Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jan 09, 2022 4:19 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
santakuruz je napisao/la:
ned jan 09, 2022 11:50 am
Ako je istina za Stilica, Dialibu, Cocalica, okrenuli smo se najgoroj mogucoj opciji. Idemo sa starim, istrosenim igracima, bez ikakvog motiva. Na kraju sezone cemo opet biti bez icega, opet kretati sa nule...nista nismo naucili.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Za ovu polusezonu odlicni.
Oni za polusezonu ne mogu doci sebi nikako.

santakuruz
Kontakt:

ned jan 09, 2022 4:25 pm

I ovdje se radi o igracima koji zadnje dvije godine gotovo da nikako ne igraju.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 09, 2022 4:27 pm

Nit imamo para da dovedemo igrače, nit igrači žele doći igrati kod nas, ne znam kako to ne razumijes
Željezničar ante portas !

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

ned jan 09, 2022 4:34 pm

Samo me strah da poslije treće utakmice ne bude ganjanja igrača i raznoraznih uvreda.

Kospa
Kontakt:

ned jan 09, 2022 4:43 pm

u ovakvoj situaciji mi bas nemamo luksuz da nam ne odgovaraju dzabni Buba Coca i Stila jer ne vidim trenutno nikog od mladih igraca koji bi se mogli prodati pa da im oni zauzimaju mjesto.
... Godine života svoga tebi dao sam...

svraka
Kontakt:

ned jan 09, 2022 4:56 pm

Kospa je napisao/la:
ned jan 09, 2022 4:43 pm
u ovakvoj situaciji mi bas nemamo luksuz da nam ne odgovaraju dzabni Buba Coca i Stila jer ne vidim trenutno nikog od mladih igraca koji bi se mogli prodati pa da im oni zauzimaju mjesto.
U kakvoj god da si situaciji ne znam sto ne bi odgovarali.
Forza 1921!

Oda majstore!

Sky1
Kontakt:

ned jan 09, 2022 5:01 pm

Stvarno ljudi nisu svjesni u kakvoj nam je klub dubiozi, 14 miliona duga, pa raznorazni ološi, ljudski otpad i šljam se natovario za vrat klubu, a takvi nam državu vode evo 30godina, pa sami procijenite u kakvom smo stanju i s kim imamo posla, jos su oni u velikoj prednosti u odnosu na ljude koji pokusavaju oporaviti klub. Mi izvolijevamo, koga bismo zeljeli, a koga ne, ako iko dodje puna šaka brade.
Zadnja izmjena: Sky1, dana/u ned jan 09, 2022 5:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

BrUDA
Kontakt:

ned jan 09, 2022 5:20 pm

Medunjanin pada sa stolice... 2 dio :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned jan 09, 2022 6:00 pm

- Tek u petak sam prvi put dobio spisak igrača, ko je tu i šta je... Vidim da tri-četiri igrača – ne znam još definitivan broj, koji su izvukli minulu polusezonu, žele raskid ugovora. Međutim, ja bih volio da prvo razgovaram sa svima od njih, jer drugačije je kada razgovaraš s trenerom... Ti momci su ipak dali veliki doprinos u prošloj polusezoni. Naravno, svako od njih ima svoj razlog zašto želi otići, ali – s druge strane, nikoga ne treba ni moliti da igra za Želju. A i oni moraju biti svjesni da su igrali za najveći klub u državi, te da im je nešto bolje – bolji klub, omogućio Željo. Kad bi ih neko drugi vidio da su bili u nekom malom klubu – nikad. Nekada i ti moraš vratiti klubu nešto kada je on u nezavidnoj situaciji.
Fear of the Maniacs!

gavran
Kontakt:

ned jan 09, 2022 6:52 pm

Hasagic,Stevanovic,Starovlah,Kosoric,Cocalic,Bekric,Zeba,Stilic,Zec,Dijaliba,Nikic.prvih 11
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

blueboy
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:06 pm

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
ned jan 09, 2022 3:58 pm
Fićo je napisao/la:
ned jan 09, 2022 3:32 pm
AsharaK je napisao/la:
ned jan 09, 2022 2:57 pm

Bas tako, a uz to Zukanovicu istice ugovor na ljeto isto, Medunjanin je slobodan, uvijek je isticao kako je veliki navijac Zelje, Armin Hodzic ne igra nikako, mozda neku posudbu iskoprcat? To nam u ovom trenutku treba bit cilj, privuci bivse igrace i velike navijace kluba kako bi se mladi razvijali a uz to pokupit veliki kajmak od marketinga. To je sada jedini i ispravni put, sa napomenom da ce igrati za veoma mali novac naravno.
Možeš samo zamisliti koja bi to bomba bila za našu ligu općenito a i za nas same. Baždarević sportski direktor a na terenu Armin Hodžić, Medunjanin, Cocalić, Štilić, Zec, Dialiba, Kosorić, Zukanović, Šehić. Jest da to u našoj trenutnoj situaciji ne izgleda realno. Ali postaviš stvari ovako šta jednom Medunjaninu znače pare u ovom periodu karijere? Zadnjih par godina se namlatio dolara u MLS. Zašto ne bi došao pomoći, igrač koji 10 godina u kontinuitetu igra fudbal bez povreda i koji je čitavo vrijeme bez problema sa fizičkom spremom. Svaka čast ostalim ali daleko najveće ime koje bi igralo na našim terenima. Ara zadnju utakmicu odigrao u devetom mjesecu za Fehervar i to samo 5 minuta protiv nekog niželigaša u kupu. Ako ništa valjalo bi ga za posudbu. Zukanoviću eto ugovor ističe na ljeto i on sigurno planira povratak nazad nakon isteka ugovora. Šehić ugovor do 2023 i on ima cilj da se vrati tamo gdje je sve počelo. A uvjeren sam da Cocaliću, Zukanoviću, Šehiću, Medunjaninu i Hodžiću novac ne predstavlja neki problem. Potrebno je samo da to neko pokrene. Sa ovim potezima oni dobijaju još veće poštovanje a mi imamo korist od svega toga. Naravno da bi Mehmed preuzimanjem funkcije SD dobrano utjecao na dolazak igrača poput Zukanovića, Šehića i Medunjanina. On bi bio garancija da je ozbiljan projekat u pitanju. Mehmede čekamo te!
To bi bilo izvrsno. Zamisli Amera, uloži pare i plati nam sve dugove. A na ljeto sve te vedete proda po evropi i odmah vrati uložena sredstva. Ma i Mančester Siti bi nam pozavidio. :placeodsmijeha:
A s druge strane, postaviš stvari ovako: što jednom Medunjaninu, nakon toliko godina inostrane karijere i igranja u fudbalski uređenim sredinama gdje mu je jedina briga doći na trening u dogovoreno vrijeme i odigrati utakmicu, treba da karijeru završava u ovom blatu i mulju? I dobiješ logičniji odgovor.

storm_raider
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:11 pm

E cuj secerovic kod pitara.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

santakuruz
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:19 pm

AsharaK je napisao/la:

Nit imamo para da dovedemo igrače, nit igrači žele doći igrati kod nas, ne znam kako to ne razumijes
Razumijem ja to. Al njih trojica nisu u stanju da igraju na nekom iole ozbiljnijem nivou. Polusezonu ce se i oni a i mi s njima patiti. Pored toga njihov potpisi ce odmah kod navijaca podici ljestvicu ocekivanja a to kod nas znaci odmah ogromno razocarenje ako ne krene onako kako navijaci ocekuju. A ne moze krenuti jer nema nijedan argument koji nam garantuje imalo bolje rezultate. Hajde Cocalic i nekako, u odbrani treba iskustva ali Stilic da se vuce po terenu i da takav nikakav bude neki autoritet mladim igracima ili Dialiba koji zadnjih godina igra na nivou ispod nase lige ne ulijevaju mi neku nadu.

salle86
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:23 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned jan 09, 2022 2:55 pm
Nisu mi pojedini jasni. Dakle dolazi Coca, stoper sa jako dobrim iskustvom, preko 300 utakmica u nogama, za minimalan novac. Provjeren covjek i Zeljovac. Uz to covjek koji zivi sportski, koji moze biti primjer svima. Isto vazi za Bubu.
Stilic je spreman, dakle imas najboljeg igraca lige i dva jako jako dobra iskusna igraca tu.
Dakle moci ces vjv izboriti Evropu, dodatnu inekciju za klub kojem je svaka marka bitna, uz ove momke stasat ce novi momci. Pa jel bolje za Vrhovca i Drinu da igraju uz Cocalica ili Kosorica(Aci svaka cast za posljednih pola godine ali ne mozemo mi porediti njega i Cocu).

Visestruka korist i vi jedete govna.
eh da je sve tako idealno, bolje ne bi moglo
ali na žalost vrti se vakva priča u krug 20 godina i svako malo idemo ispočetka sa istim krajem
***** ga jednom, dvaput...ali deset puta
isto ko onaj italijanski trener što je došao negdje u rumuniju pa se navijači sakupili i poručili mu da im ga je dosta, iako lik uopšte nije imao loše rezultate...ali...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:27 pm

storm_raider je napisao/la:
ned jan 09, 2022 7:11 pm
E cuj secerovic kod pitara.
i još pojačanje :rofl1:

hvala Allahu pa ima i od lošeg gori hhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:45 pm

https://youtu.be/8rrS8S1DTdg

Ja cu ovo ovdje ostaviti, ako nista da se nasmijemo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:19 pm
AsharaK je napisao/la:

Razumijem ja to. Al njih trojica nisu u stanju da igraju na nekom iole ozbiljnijem nivou. Polusezonu ce se i oni a i mi s njima patiti. Pored toga njihov potpisi ce odmah kod navijaca podici ljestvicu ocekivanja a to kod nas znaci odmah ogromno razocarenje ako ne krene onako kako navijaci ocekuju. A ne moze krenuti jer nema nijedan argument koji nam garantuje imalo bolje rezultate. Hajde Cocalic i nekako, u odbrani treba iskustva ali Stilic da se vuce po terenu i da takav nikakav bude neki autoritet mladim igracima ili Dialiba koji zadnjih godina igra na nivou ispod nase lige ne ulijevaju mi neku nadu.

Treba nam marketing i neki hype, to ce donijeti vecu prodaju u fanshopu, a mislim da to ovi igraci mogu donijeti... Jos ako bude Amerikanac, pa i Meša, mogle bi tribine bit krcate, ja to pokusavam reci.
Željezničar ante portas !

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jan 09, 2022 7:51 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
https://youtu.be/8rrS8S1DTdg

Ja cu ovo ovdje ostaviti, ako nista da se nasmijemo.
🤣🤣🤣🤣
Ohh ma nema nista bolje nego njih za komse imati 😂🤣🤣
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

milanribar
Kontakt:

ned jan 09, 2022 8:07 pm

Kako ljudi kod nas zaborave, ne preko noci, nego isti dan da smo finansijski na rubu, da nas je porezna blokirala na par mjeseci nedavno, da nas tuzi ko stigne...
Pa kaze sto ovog dovodimo, on ne moze, sto ovo sto ono. Svi znaju koga ne treba a niko da kaze koga bi to da se dovede sad kad nemas nista ?
Sigurno bi vecina da igramo s juniorima, pa kad uvezemo tri poraza, ti isti sto traze juniore bi prizivali da se dovedu neki majstori i skupa pojacanja...
Probajte ljudi malo stat na loptu, sagledat situaciju realno i stavit se u poziciju ljudi koji pokusavaju nesto od Zelje da sacuvaju trenutno...

Sky1
Kontakt:

ned jan 09, 2022 8:15 pm

Slazem se upotpunosti. Mi da nismo ovakvi kavi jesmo, danas bi imali Misketa u klubu, uredjen klub, jug napravljen i Bog zna gdje bi nam kraj bio ali daj sta na brzinu. Nikad sazreti necemo.

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, Bing [Bot], Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava