Sabura i vjere.
Nije da imamo opcija puno.
Ostaje nam da se nadamo... ili bos ili hadzija...
A na kraju, znam da ipak ima neko ko prati i ko nece dozvoliti da potonemo... po meni imamo 2 opcije: ili hadzija ili HADZIJA....
MOZE:asocijacija
Je li skupstina 01.02.?Dzezvar je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 9:30 amKako vjesti spinovi pojedinaca.....
Cim se ne prica puno o investitoru i dokle je dosla prica oko njega logicno je da se radi iza kulisa....
Poznavajuci ekipu koja radi u prici sa Omerovim malim siguran sam da ce i dalje informacije slabo curiti...
Ali sam isto tako siguran da ce u toj prici klub biti maksimalno zasticen.
Ostaje nam da svi zajedno cekamo a uskoro ce puno stvari biti jasnije i znat cemo na cemu smo.
Na kraju skupstina ce ubrzo...
Trener će biti imenovan večeras ili sutra u toku dana. Mulalić je najbliži toj poziciji.
najgore je kad ne znas na cemu siDzezvar je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 9:30 amKako vjesti spinovi pojedinaca.....
Cim se ne prica puno o investitoru i dokle je dosla prica oko njega logicno je da se radi iza kulisa....
Poznavajuci ekipu koja radi u prici sa Omerovim malim siguran sam da ce i dalje informacije slabo curiti...
Ali sam isto tako siguran da ce u toj prici klub biti maksimalno zasticen.
Ostaje nam da svi zajedno cekamo a uskoro ce puno stvari biti jasnije i znat cemo na cemu smo.
Na kraju skupstina ce ubrzo...
jednom se i ne izadje....
logicno skrozmilanribar je napisao/la: ↑čet jan 06, 2022 10:11 amSkupstina ce bit prije 01.02.2022. godine, krajem januara mjeseca.
imamo mi trenera ,samo je na odmoru
dje si rodjeni
optimista je neinformisani pesimistaNeodgovorniPojedinac je napisao/la: ↑sri jan 05, 2022 7:41 pmZavidim svima koji imaju i zrno optimizma.
Ili su po prirodi radikalni optimisti ili pojma nemaju o realnom stanju u klubu.
Ko je iole upućen, svjestan je da je ovo oko investitora na dugom, predugom štapu. Čovjek je preozbiljan, neće ništa ići preko noći, pitanje je da li i u ovoj godini. Čovjeku treba pripremiti teren, dati tačne informacije u šta se upušta i sa kakvim problemima suočava. Kod nas se ne zna kome se sve dužno, svaki dan iskaču novi dugovi.
Trenutno smo daleko od toga, predaleko.
Nažalost.