Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 29, 2021 9:49 am

tm87alem je napisao/la:
sri dec 29, 2021 9:44 am
Itekako se vraća! Samo neće biti izložen kao nekada da ga se po medijima pljuje i proziva poput gg.ba! Iz pozadine će vući konce i možemo očekivati da će kroz narednih nekoliko godina, akobogda, izgraditi naš Jug, kao što je i bio naumio, da ga nije istjerala "šampanj" ekipa! Idemo, samo lakapo! Vratiće se Valter u liku FK Željezničar, jači nego ikada! Treba vremena, ali sa poštenom ekipom sve će ići kako treba. Svi ćemo se dati maksimalno, u to sam siguran! Samo pročitajte šta je istinska legenda Zdenko Jelić rekla za gospodina Senada i sve će vam se samo kazati! Znam da plavi brat stormy stalno odrično odgovara za njegov povratak, ali..., vidjećemo ko će biti u pravu. I da Eldin dođe, jel mislite da u njegovoj ekipi od povjerenja neće biti Senad i Zdenko i ostali za koje procijeni bh. amerikanac da treba da budu tu da stvaraju nekog novog, mnogo boljeg i jačeg Želju? Provjerena i sposobna ekipa i rezultati sigurno neće izostati! Krenulo je, polako se ekipica slaže. Naravno, puno je tu problema, ali prema prioritetima će se i rješavati, kada se izaberu novi predsjednik i članovi UO.
Idemo, gaće se tresu komšijama, već na samu pomisao da se Senad vrti u i oko kluba, jer su nam sami priznali, teška srca, da smo tad najjači bili, bez obzira što titule nismo osvajali.
Danas po paketić, akobogda, sa širokim osmijehom na licu i sa nadom u bolje sutra našeg jedinog Želje!
:zeljeznicar1:
:)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hare79
Kontakt:

sri dec 29, 2021 10:19 am

Na osnovu ovoga šta se trenutno događa oko kluba (pregovori sa investitorom bez curenja informacija, okupljanje legendi kluba itd., ostavke predsjednika i direktora...) može se naslutiti da neki plan stoji iza svega toga, tj. da neko prilično ozbiljan, profesionalan i poslovan vuče konce. Realno, ko bi bolje mogao iznijeti sav taj projekat ulaska investitora i reorganizacije kluba od izvjesnog gospodina i njegove ekipe za čijeg mandata je svaki normalan navijač bio ponosan na klub. Ovo okupljanje legendi i prezentovanje strategije i programa kluba mi je definitivno potvrdilo sumnju da sve ide u dobrom pravcu i da se u i oko kluba nalaze oni koji trebaju da se nalaze. A ako se oni tu nalaze onda će biti i investitora, ovog ili nekog drugog, al će ga biti.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri dec 29, 2021 10:24 am

Konačno su pravi ljudi na rukovododećim pozicijama od vrha skupštine, delegata, članova radnih grupa, direktora. Nema sumnje da će sve ovo izdobriti. Davno sam pisao da se okuplja ozbiljna grupa ljudi koja zna šta hoće. Sama pomisao da bi u projekat mogli biti uključeni Baždarević, Misimović, Vukotić, Drinjaković, Jelić, Terzić stvarno pokazuje da smo na pravom putu.
Fear of the Maniacs!

Amar927
Kontakt:

sri dec 29, 2021 10:25 am

Višća s Bašakšehirom ima čvrst ugovor do 2025. godine te će sigurno klub iz Istanbula inkasirati određenu sumu novca. Visina odštete koja se spominje iznosi oko četiri miliona eura. U tom slučaju Željezničar i Budućnost bi podijelili oko 200.000 eura

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri dec 29, 2021 10:44 am

Nama 1% koliki god transfer bio, Buducnost ce dobiti vise.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sri dec 29, 2021 11:10 am

Fićo je napisao/la:
Konačno su pravi ljudi na rukovododećim pozicijama od vrha skupštine, delegata, članova radnih grupa, direktora. Nema sumnje da će sve ovo izdobriti. Davno sam pisao da se okuplja ozbiljna grupa ljudi koja zna šta hoće. Sama pomisao da bi u projekat mogli biti uključeni Baždarević, Misimović, Vukotić, Drinjaković, Jelić, Terzić stvarno pokazuje da smo na pravom putu.
Odakle vam informacije da ce Vukotic i Miske biti ukljuceni? Ja bih volio vise nego iko, ali...

amar92
Kontakt:

sri dec 29, 2021 11:29 am

tm87alem je napisao/la:Itekako se vraća! Samo neće biti izložen kao nekada da ga se po medijima pljuje i proziva poput gg.ba! Iz pozadine će vući konce i možemo očekivati da će kroz narednih nekoliko godina, akobogda, izgraditi naš Jug, kao što je i bio naumio, da ga nije istjerala "šampanj" ekipa! Idemo, samo lakapo! Vratiće se Valter u liku FK Željezničar, jači nego ikada! Treba vremena, ali sa poštenom ekipom sve će ići kako treba. Svi ćemo se dati maksimalno, u to sam siguran! Samo pročitajte šta je istinska legenda Zdenko Jelić rekla za gospodina Senada i sve će vam se samo kazati! Znam da plavi brat stormy stalno odrično odgovara za njegov povratak, ali..., vidjećemo ko će biti u pravu. I da Eldin dođe, jel mislite da u njegovoj ekipi od povjerenja neće biti Senad i Zdenko i ostali za koje procijeni bh. amerikanac da treba da budu tu da stvaraju nekog novog, mnogo boljeg i jačeg Želju? Provjerena i sposobna ekipa i rezultati sigurno neće izostati! Krenulo je, polako se ekipica slaže. Naravno, puno je tu problema, ali prema prioritetima će se i rješavati, kada se izaberu novi predsjednik i članovi UO.
Idemo, gaće se tresu komšijama, već na samu pomisao da se Senad vrti u i oko kluba, jer su nam sami priznali, teška srca, da smo tad najjači bili, bez obzira što titule nismo osvajali.
Danas po paketić, akobogda, sa širokim osmijehom na licu i sa nadom u bolje sutra našeg jedinog Želje!
Storm ti samo koristi dobro oprobanu forumsku taktiku- pila naopako. Sve u cilju da se dobre stvari ne izjalove.

Medjutim, sve i da tu ima istine ne treba o tome puno pricati i pisati po forumima kako se ne bi vrsio pritisak na ljude koji su ukljuceni u te procese. Dok god se radi u miru i informacije ne cure veca je sansa da ce izaci na dobro.

Diglisic (novac) + Misimovic (uredjenje kluba) + Bazdarevic (tzv. sportski segment) = pucanje cireva od Grbavice do Trebinja, a i sire.

Ali, da upotrebim Stormovu taktiku, nista od toga svega. Gasimo se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

amar92
Kontakt:

sri dec 29, 2021 11:32 am

Amar927 je napisao/la:Sav se ospem kad cujem da su kandidati za trenera Cviko,Alispahic,Djurzbuzovic...dajte mladje trenere,sa vizijom,perspektivne ,pa bolje pokusati i sa Marenzijem jer poznaje ekipu ako nam nece dolaziti investitor.
Marenzi je u nekim kombinacijama za ostanak ali je problem sto on ne posjeduje potrebnu trenersku licencu.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri dec 29, 2021 11:37 am

storm_raider je napisao/la:
sri dec 29, 2021 11:10 am
Fićo je napisao/la:
Odakle vam informacije da ce Vukotic i Miske biti ukljuceni? Ja bih volio vise nego iko, ali...
Polahko samo, biće to dobro da ne ureknemo samo. Vjeruj mi.
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 29, 2021 12:18 pm

Za Vedrana ne znam ali za Senada znam da nema nista od njega nemojte bez veze ljudima laznu nadu davati.
Ma i za Vedrana cisto sumnjam....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

sri dec 29, 2021 12:27 pm

Četvrtaste glave, seoske varalica, najveći ljudski šljam i ološ je Amarova struja, samo da se zna. Ima još debila po zvanicnoj koji ga prizivaju, nažalost.

Stuart2
Kontakt:

sri dec 29, 2021 1:24 pm

Ako je tacno da se Miske I Vedran vracaju nisam mogao zamisliti bolji novogodisnji poklon.
Ne dati im u ruke sportsk segment a ostalo siroko im polje.
Mada sam siguran da bi sportsk segment Misketove ekipe uzeo dvije title da nije bilo podmetanja I citave harange samo da se titula ne uzme..
Hocemo juznu tribinu !

storm_raider
Kontakt:

sri dec 29, 2021 1:31 pm

amar92 je napisao/la:
sri dec 29, 2021 11:29 am
tm87alem je napisao/la:Itekako se vraća! Samo neće biti izložen kao nekada da ga se po medijima pljuje i proziva poput gg.ba! Iz pozadine će vući konce i možemo očekivati da će kroz narednih nekoliko godina, akobogda, izgraditi naš Jug, kao što je i bio naumio, da ga nije istjerala "šampanj" ekipa! Idemo, samo lakapo! Vratiće se Valter u liku FK Željezničar, jači nego ikada! Treba vremena, ali sa poštenom ekipom sve će ići kako treba. Svi ćemo se dati maksimalno, u to sam siguran! Samo pročitajte šta je istinska legenda Zdenko Jelić rekla za gospodina Senada i sve će vam se samo kazati! Znam da plavi brat stormy stalno odrično odgovara za njegov povratak, ali..., vidjećemo ko će biti u pravu. I da Eldin dođe, jel mislite da u njegovoj ekipi od povjerenja neće biti Senad i Zdenko i ostali za koje procijeni bh. amerikanac da treba da budu tu da stvaraju nekog novog, mnogo boljeg i jačeg Želju? Provjerena i sposobna ekipa i rezultati sigurno neće izostati! Krenulo je, polako se ekipica slaže. Naravno, puno je tu problema, ali prema prioritetima će se i rješavati, kada se izaberu novi predsjednik i članovi UO.
Storm ti samo koristi dobro oprobanu forumsku taktiku- pila naopako. Sve u cilju da se dobre stvari ne izjalove.

Medjutim, sve i da tu ima istine ne treba o tome puno pricati i pisati po forumima kako se ne bi vrsio pritisak na ljude koji su ukljuceni u te procese. Dok god se radi u miru i informacije ne cure veca je sansa da ce izaci na dobro.

Diglisic (novac) + Misimovic (uredjenje kluba) + Bazdarevic (tzv. sportski segment) = pucanje cireva od Grbavice do Trebinja, a i sire.

Ali, da upotrebim Stormovu taktiku, nista od toga svega. Gasimo se.

Sto bih ja volio da si ti u pravu moj prijatelju...

MiroslavKruzik

sri dec 29, 2021 1:52 pm

Ne bi boljeg novogodišnjeg poklona bilo, ali teško da se bilo šta od tog može ostvariti...teška su vremena, a znamo dobro da je Misimovic bio protiv investitora, tesko da ce se nakon onakvog tjeranja vratiti, daj Boze...

neroazzuro
Kontakt:

sri dec 29, 2021 1:58 pm

Znači i Starovlah i Jelić lobotomci... Fino.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri dec 29, 2021 2:30 pm

Mustafa trazio raskid ugovora :pivo:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri dec 29, 2021 2:35 pm

Nek ide, jedina stvar po kojoj ga mogu upamtiti jeste gol u Sirokom. Pored Veselinovica najgluplji igrac u zadnjih nekoliko godina. Svaki napad, svaku akciju morao je usporiti svojim soliranjem.
Zali boze para sto platismo Velezu obestecenje
Alea iacta est!

Dzezvar
Kontakt:

sri dec 29, 2021 2:37 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri dec 29, 2021 2:30 pm
Mustafa trazio raskid ugovora :pivo:
Ma jok ba,postavljeni su uslovi kako ko moze otici....
Ne unosi negativu...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ponosannavas
Kontakt:

sri dec 29, 2021 2:41 pm

Mustafa i Balzevic ako odu i dodju bolji jancu milju u klub odmah uplatit. Hvala im svakako na svemu. Bez obzira na moje pokidane zivce ioak su ostali kad je najvise trebalo.

ponosannavas
Kontakt:

sri dec 29, 2021 2:45 pm

Citam ovo Starovlahovo pismo i upada mi u oci tzv strucni odbor. Ja sam to pisao godinama dok nidam odustao na kraju jer ovdje je bilo onih koji su kao sta ce nam to. Ja sam ga samo zvao UO za sporstki segment. Upravo ove legende tj. dobar dio koji su sinoc bili sa radnon grupom trebaju biti clanovi tog odbora. Oni treba da odobre i imenovanje i smjenu trenera, sportskog direktora, direktora omladinskig pogona i sl. Bravo Neno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gagi tm 87, Google [Bot] i 40 gostiju.

Prijava