Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto nov 30, 2021 10:29 am
RIKI je napisao/la: ↑pon nov 29, 2021 10:46 pm
Malić je sasvim korektan za prve utakmice u PLBIh
Poštujem mišljenje, ali te molim da argumentuješ navedeno. Evo ja koliko god se trudio da nađem barem jednu pozitivnu stvar kod njega konkretno, ja fakat ne mogu. Njega sam se svezao, jer niti liči na fudbalera, niti se tako ponaša.
Čime je tebe kupio da možeš reći da je korektan?
Ne crkne kao mnogi naši igrači tamo oko 70 minute,nije dilezaš,možeš spucat šprint a i dosta puta je na Grbavici odigrao dupli sa krilom i oslobođso prostor to se nije vidjelo još od Stevanovića,mana mu je što mu je centaršut baš loš a vidi se da ima materijala da napreduje u tom segmentu,to se vidjelo i protiv Rudara da može dobru loptu poslati,kako ne liči na fudbalera,u momka sami mišić na tijelu,još je za prvu sezonu u ligi imao više boljih nego losijih partija,mislim da jr jedini uz Vrhovca i Beću da može nešto napravit,ali drugo je to što mi više volimo trpit Eriće,Veselinoviće,Milicevice.... da se šetaju po terenu još gule klub sa strane još kad na to dodaš kamatara na klupi dobiješ cirkus kolorado.
Ova ekipa je mene kupila,daju sve od sebe,bore se na terenu,ima kvaliteta drugo je to što mi na svaki pas opsujemo pojedinačno svakom mater