pon nov 22, 2021 10:26 am
Tri bobe su najvažnije! Igra, ništa posebno, al bitno je da ne prosipamo bodove od ovih "slabijih" na papiru protivnika od nas. Znamo kako su nam "sela" odnosila bodove s Grbavice! Sad smo gotovo nepobjedivi, izuzetak je svinjski, ali oni su dimenzija više u ovoj "žlj" ligi. Sredina me malo razočarala, pogotovo u prvom, ali je to iskusni vuk Bekrija u drugom dobro posložio. Mi bekova nemamo i to nam treba biti jasno! Propuh je, ne zna se gdje je veći! Malić neprepoznatjiv, izgubljen, ovaj Ante na drugoj strani, po meni je više krilo, iako mu je centaršut upitan, ali ostavlja zaista puno livade iza sebe! To bolje ekipe koriste, na svu sreću Semberci nisu ti! Blagoja pokazao kako se igra! Od 20 lopti 17 ide gdje treba, bez da se umara čovjek! Majstor je majstor! Onaj makedonac isto dobar, pobaca u 16 naše u prvom, sreća ne bi gi gol. Što reče neko od forumaša, tu smo negdje, ni tamo, ni vamo, vrtimo se! Za nešto više, treba bolja organizacija kluba i da igrači rahat igraju, a ne da misle o drugim stvarima prije meča. Nadam se na pauzi lijepim vijestima.