Tegoba, hairli na dobro. Cilj Zelje opstanak, tegoba da valja...
Ja sam sa Zeljom osvojio 16 trofeja, mnogima to smeta...
Realno ova tekma mu ima prolaznu
Najbrži naš igrač, strašan prodor i asistencija. Fali mu igra u odbrani i centaršut je jako upitan.Jacksparrow je napisao/la: ↑pon nov 22, 2021 4:30 amRealno ova tekma mu ima prolaznu
trebaju u trebinje pod prozor pa mu pjevati,on ima sampanjca pa ih moze prsakati sa balkona.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 22, 2021 9:19 amNe vidim da je Tomo iznio ista sto pola drzave ne zna. Mi Klub nemamo otkako je "Dan Pobjede" proglasen i otkako je klub okupiran. Sada je ta talacka kriza donekle zavrsena, otmicar pobjegao sa parama koje mu moramo isplatiti, a mi oplakujemo stetu.
Puno je blize od Trebinja...gavran je napisao/la: ↑pon nov 22, 2021 9:29 amtrebaju u trebinje pod prozor pa mu pjevati,on ima sampanjca pa ih moze prsakati sa balkona.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 22, 2021 9:19 amNe vidim da je Tomo iznio ista sto pola drzave ne zna. Mi Klub nemamo otkako je "Dan Pobjede" proglasen i otkako je klub okupiran. Sada je ta talacka kriza donekle zavrsena, otmicar pobjegao sa parama koje mu moramo isplatiti, a mi oplakujemo stetu.
Tomi svaka cast koliko je bodova osvojio......
Ko je gledao Dzemu Sadikovica (mislim da se tako zove) ili onog Livaju....birao bi rijeci za Blazevica
....Boga mi tu su negdje. Dzemo je imo dobru "dijagonalu"
Kakva je to patnja bilo gledati.....

Tačno tako.