Samo sam vas cekogavran je napisao/la:Boom je Gavranova slika na forumu
Hahahahaha gdje berzu nadje. Ma ja to volim da gledam. Nakveci problem je sto nema niko ko ce reci ne moze ovaj nego ovaj ce biti trener. Faco je za neke B ekipe a ne za najozbiljnije slekcije. Jer u kadetima se lomi ili jesi ili nisi i onda opet na prelasku u seniore. Ukratko mnogo ima fula. Ne treba reci ne valja niko. Ja bas mislim da bi Jadranko mogao biti dobar trener. Stana ne znam. Sanel je dobro poceo. Skupio finu ekipicu. Zerici fakst nisu za selekcija nego za B ekipa gdje je clanarina osnova ili za nekih pomocnih trenera ali uz dozu kontrole od strane glavnog trenera, ali najbolje bi bilo da treniraju seniorske ekipe u federalnim ligama i kantonalim. Za osyale cemo vidjeti. Po meni Sehovic, Dervisi, Sanjin Mesic to su momci koji dobro rade kod nas trenutno. Ne znam ko vodi ove sad pionire nisam nekako tu generaciju nikako upratioEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet sep 30, 2021 5:52 pm@ponosannavas prestani pratiti omladinske pogone, bolje prati sarajevsku berzu
Stockholmski sindromMehmed Baždarević je napisao/la: ↑čet sep 30, 2021 5:38 pmJahić, braća Žerići, Bogičević, Stanić i onda se pitamo zašto ne možemo izbaciti kvalitetnog mladog igrača![]()
Hamza je baš zdrav psihički, zna šta treba za uspjeh, nije klosar ko dosta nekih sosona prethodnih godina