Evo ako će ti biti malo lakše. K*****a su i jedan i drugi.RIKI je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:15 pmStorm brate ti si jedan od rijetkih normalnih,ali uporeid smao ovo,da li su ovoliko kritikovali debelu ublehu?storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:10 pmNe poredi nas sa njima ziv bio. Nista tu nema zajednicko. Sabura.
Kakvim juniorima i kadetima, pa Tuzla nas ismijava. Vi izgleda svi mislite da se u našem omladinskom pogonu nešto radi... Radi se, al u qrcu, od pionira do juniora, 2 igrača moožda imaju da liče na nešto, pa naši juniori se za opstanak bore. Mi smo kite, što se prije naviknemo, lakše će bit. Nas iz ovog više niko ne može izvuć, nema više Senada. OP u kurcu, prvi tim u kurcu, nema para nigdje. Mi smo novi Čelik.staaarinavijac je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:14 pmRealno , ako ovaj tim nastavi ne davati golove , najvjerovatnije ispadamo.Pitanje je je li moguće naći igrača u našim juniorima, pa i kadetima koji zna dati gol, ili nekog iz nižih liga "uzeti na foru" da nam pomogne pri realizaciji ?
Jer , ako je moguće onda Ivković mora visiti po utakmicama juniora i kadeta ili potražiti nekog prosječnog golgetera iz nižih liga (kanton , opština) .Neme drugog realnog rješenja .Nema ništa od spominjanja Amara , treba hitno pronaći igrača koji će davati golove ...
Jbg, drugog i nemamo
I prvo je rekao da nam je najbolji igrač, pa tek onda da je najbolje rješenje na toj poziciji. Uglavnom, netačno i jedno i drugo.
Slažem se od riječi do riječi. Šta reći u ovom trenutku, možda je bolje sačekati do sutra pa napisati nešto ali ovo ne izgleda nimalo optimistično. Valjda bude na hajr ovo što se pregovara sa dva potencijalna investitora i da se to ostvari, po mojim informacijama to bi trebalo biti riješeno u narednih mjesec, mjesec i po dana valjda.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:23 pmGeneralno od početka nemamo igru. Igrali smo na taj neki hajp na početku, na energiju mladih igrača koje sada nema. Logično je da ispari. I logično je da ne možeš na tome graditi igru.
Kad svaku tekmu izvodiš isti sastav, kad ti je taktika ista i za Leotar i za Sarajevo, onda si lak za pročitati i za nadigrati. Pogotovo od početka nismo ništa popravili i unijeli novo u igru.
Do kog je? I do trenera i do loših igrača. Nisam još uvijek za tjeranje, ali je činjenica da Tomo nije ni jednog igrača digao. Ni jednog igrača nije razigrao i pod njegovom palicom da je napredovao i digao formu.
Mustafa očajan. Jurčić osim borbenosti ništa drugo ne donosi u igri. Sedad letargičan.
Ne znam. Više je faktora za ovo ali ne treba bježati ni od kritikovanja trenera, ima u njegovog masla.
Sljedeći meč moramo dobiti. Iako je Leotar u nizu pobjeda, bojim se da će biti guravo. Poslije tog će biti malo jasnije.
Da dodam i da su svi dugovi, od ranije većinom nastali tokom njegovog haračenja kluba. To je zlo u svom svojem obliku. Nastao od čestitih roditelja koji su mu dali sve. Željo mu je dao sve. On je Želju samo ukopavao. Amawe, ti si niko i ništa! Ti si izrod!storm_raider je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:19 pmJos jednom cu napisati 2 cinjenice:
- 57 je trenutno aktivnih tuzbi u klubu (vecina tek treba doci)
- Plate na Amara Osima, Semira Stilica i Zeca su 40% ukupnih plata
Sa ovim se ne bi ni mnogo jace organizacije nosile.
Za sve ti hvala Amare...
Koga da digne, kako? Ova naša ekipa, naših prvih 11 kad bi igrala u Mladosti, Krupi, Leotaru, Rudaru imala 10 bodova na kraju sezone. Treba biti malo razuman i treba skontat da naših prvih 11 ni u jednom jačem klubu ne bi ni u rosteru bilo (osim Mekića)Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:23 pmGeneralno od početka nemamo igru. Igrali smo na taj neki hajp na početku, na energiju mladih igrača koje sada nema. Logično je da ispari. I logično je da ne možeš na tome graditi igru.
Kad svaku tekmu izvodiš isti sastav, kad ti je taktika ista i za Leotar i za Sarajevo, onda si lak za pročitati i za nadigrati. Pogotovo od početka nismo ništa popravili i unijeli novo u igru.
Do kog je? I do trenera i do loših igrača. Nisam još uvijek za tjeranje, ali je činjenica da Tomo nije ni jednog igrača digao. Ni jednog igrača nije razigrao i pod njegovom palicom da je napredovao i digao formu.
Mustafa očajan. Jurčić osim borbenosti ništa drugo ne donosi u igri. Sedad letargičan.
Ne znam. Više je faktora za ovo ali ne treba bježati ni od kritikovanja trenera, ima u njegovog masla.
Sljedeći meč moramo dobiti. Iako je Leotar u nizu pobjeda, bojim se da će biti guravo. Poslije tog će biti malo jasnije.
Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:24 pmSlažem se od riječi do riječi. Šta reći u ovom trenutku, možda je bolje sačekati do sutra pa napisati nešto ali ovo ne izgleda nimalo optimistično. Valjda bude na hajr ovo što se pregovara sa dva potencijalna investitora i da se to ostvari, po mojim informacijama to bi trebalo biti riješeno u narednih mjesec, mjesec i po dana valjda.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:23 pmGeneralno od početka nemamo igru. Igrali smo na taj neki hajp na početku, na energiju mladih igrača koje sada nema. Logično je da ispari. I logično je da ne možeš na tome graditi igru.
Ma ja, jedini udarac u okvir gola uputio je bek.
Standardizirao se sastav sa Vrhovcem, Malićem i Subašićem od mladih igrača. Beća pomalo ulazi, Drina sklonjen skroz. Štilić sutra da se priključi ekipi odmah će uzeti mjesto nekom u veznom redu. Igra tanka, ne možemo povezati 3-4 tačna pasa. Nisam za tjeranje trenera, što se mene tiče neka ga, ali ću ga kritikovati kad god bude potrebe, kao i svakog drugog.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 22, 2021 10:23 pmGeneralno od početka nemamo igru. Igrali smo na taj neki hajp na početku, na energiju mladih igrača koje sada nema. Logično je da ispari. I logično je da ne možeš na tome graditi igru.