ubaceni element je napisao/la: ↑uto sep 21, 2021 9:12 pm
Nas je najveci problem sto se palimo na poluistine, sto nam malo fali da popljujemo i Stilica i Bekrica i Mulalica, a Bgm i Ivkovica i SVAKOG ko je ikad krocio ili se vezao za nas klub. Garantujem da 99% ljudi koji pljuju Stilica ne znaju pravu istinu, ali su spremni srati i paliti raju. Na taj nacin upadaju u zamku koju nam dusmani serviraju ovim pitanjima na pressu koja nisu nimalo slucajna, stvaraju se dodatne podjele, i naravno, nece proci dugo prije nego li se opet uhvatimo za vratove. Nista nismo naucili i necemo nauciti nikad. Jedino se nadam da su ovi momci u jezgru jedinstveni u misljenju i da ce pokazati zube ovaj put odman, inace smo nayebali.
Pa evo prosvijetli nas i reci šta je prava istina za Štilu? Tomo ukratko objasnio, Štila je iznevjerio klub, saigrače i navijače. Nekoliko puta sam rekao, on se dovoljno namlatio para u karijeri. S obzirom na to šta mu je Željo dao, MORAO JE bar igrati i trenirati bez ikakvih uslova, a da ne kažem da je trebao igrati džaba ili za nekih 1.000 - 2.000 KM. Ali lola gleda samo svoj interes, boli ga k… za Želju, navijače i sve što smo mu mi svi zajedno dali. Bez nas svih nikad igrač ne bi postao.
Da skratim, ovo što je uradio je dovoljno da se nabije nogom, a ne da se pregovara s njim. Uz to mu zabraniti prilaz Grbavici, i njemu i Amaru i još nekim neljudima.
Zec je druga priča, trenirao je, ima želju, ali povrede ga unazadiše, a to je sastavni dio igre. Eto ima i Hazard koji u Realu nije odigrao skoro ništa do sada. Meni to nije problem, problem je pristup i odnos prema Želji, u svakom smislu.