Ma ja mislim da je zbog onog treninga jutros za snagu sto su radili. Vidis da ne mogu hodat ljudi.
To svakako, al eto otisli malo napucat snage jos. Meni je fascinatno kakve mi igrače imamo u klubu, i kako mi uopste imamo ovoliko bodova.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri sep 01, 2021 6:59 pmImali su trening jutros, da, ali ne smije se ovako igrati sa ugledom kluba...
Napad u toku utakmice moras osvjezit, a nikog drugog nemas ubacit, jbg, valja se borit sa onim sto imamo...
Volio bih vidjeti i Stjepanovica kakav je, sumnjam da moze gore.
Možeš tek onda mislit kakav je on
Sumnjam da je toliko los,vise bih rekao da ga ne mirise Ivkovic,momak gdje god je igrao imao je finu statistiku tako da ne vidim da je toliko los pogotovo poslije odlicne sezone gdje je napunio samopouzdanjeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 01, 2021 7:32 pmPa bio je na probi, odlučili su ga potpisati. Koji će im kc ako neće igrati i ako je lošiji od ovakvog Hrelje.
Jel ga Ivković odobrio il je došao prije njeg, nešto se ne sjećam.Amar927 je napisao/la: ↑sri sep 01, 2021 7:49 pmSumnjam da je toliko los,vise bih rekao da ga ne mirise Ivkovic,momak gdje god je igrao imao je finu statistiku tako da ne vidim da je toliko los pogotovo poslije odlicne sezone gdje je napunio samopouzdanjeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri sep 01, 2021 7:32 pmPa bio je na probi, odlučili su ga potpisati. Koji će im kc ako neće igrati i ako je lošiji od ovakvog Hrelje.