Lagano brate, bez tenzija, loptu dole spustiti.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:15 pmPonudili stotinjak hiljada, ali KM-ova.. A to sto je gospodin slao prijetece poruke, nece ostati na ovome, ja sam jedini igrac u ovoj ekipi kojeg mozete prodati, itd itd, to nista, jel? Jeb.em ja njemu staru
Ujko je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:41 pmIzgleda da su se raja negativno naspanovala zbog Memije, pa se samo ceka prilika da se na nekom isprazne.
Ne treba od muhe praviti medvjeda i drame tamo gdje ih nema, imamo dovoljno stvarnih problema. A i nije
dobro bas svaku, pa i najmanju sitnicu vezanu za tim i Klub objavljivati na javnom forumu, mnogi samo cekaju
da to procitaju pa da ponovo krenu u frontalni juris na nas, sada kada su stvari krenule nabolje, barem sto se tice
atmosfere. Zajednistvo, sloga i podrska nam je trenutno najveca, mozda i jedina snaga. Pokazimo to opet protiv
Slobode, pomozimo nasim momcima onako kako to najbolje znamo. Svi kao jedan, do pobjede.
Umjesto da mu drago bude što smo ga zacijenili kvalitetno, on sam ne vjeruje da vrijedi toliko
Pa u pravu je lik 100%...djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:15 pmPonudili stotinjak hiljada, ali KM-ova.. A to sto je gospodin slao prijetece poruke, nece ostati na ovome, ja sam jedini igrac u ovoj ekipi kojeg mozete prodati, itd itd, to nista, jel? Jeb.em ja njemu staru
Ima jedna stara pjesma od Semse S.
Haj malo za promjenu prestani lagati. Momku je obecano nesto, nasi su pokusali da ga izigraju i nije slao nikakve poruke.djoxxx1921 je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:15 pmPonudili stotinjak hiljada, ali KM-ova.. A to sto je gospodin slao prijetece poruke, nece ostati na ovome, ja sam jedini igrac u ovoj ekipi kojeg mozete prodati, itd itd, to nista, jel? Jeb.em ja njemu staru
Hepek nam trebaMinjore je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:45 pmUjko je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 5:41 pmIzgleda da su se raja negativno naspanovala zbog Memije, pa se samo ceka prilika da se na nekom isprazne.
Ne treba od muhe praviti medvjeda i drame tamo gdje ih nema, imamo dovoljno stvarnih problema. A i nije
dobro bas svaku, pa i najmanju sitnicu vezanu za tim i Klub objavljivati na javnom forumu, mnogi samo cekaju
da to procitaju pa da ponovo krenu u frontalni juris na nas, sada kada su stvari krenule nabolje, barem sto se tice
atmosfere. Zajednistvo, sloga i podrska nam je trenutno najveca, mozda i jedina snaga. Pokazimo to opet protiv
Slobode, pomozimo nasim momcima onako kako to najbolje znamo. Svi kao jedan, do pobjede.![]()
![]()
U ovoj prici je totalno nebitno ko je poslao ponudu.
Nemam te informacije, ali sam pretpostavio da je tako cim je ostao. Ma i nasi vjerovatno skontali da smo bez njega muha bez glave pa mu prave problem… A njje u redu pa kad bi Nedu vratili treba ga pustiti…Dzezvar je napisao/la: ↑sub avg 28, 2021 7:35 amU ovoj prici je totalno nebitno ko je poslao ponudu.
Bitno je da ispostujes nekoga ko te nije tuzio,ko je ostao kada su svi dizali sidro,ko zaista odradi na terenu sjajan posao....
A imao je samo jedan uslov,da ga se pusti da ide kada dodje ponuda za njega....
U takvim situacijama ne moze V.D. direktora kluba odredjivati ko krsi klupsku dusciplinu.....
Morate da shvatite da je Zeljo samo nama navijacima golem,svima ostalim smo prolazna stanica.
Najlosija smo liga u europi,yebeni giblartar ima predatavnika u grupnoj fazi jednog europskog takmicenja,i svaka ponuda koja dodje za naseg igraca je itekako prihvatljiva.