Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi9
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 27, 2021 12:11 am

Likovi bez karaktera i casti nisu nikad u raji imali mjesta.Osim kad su dobijali maru . Tako da ovi neki bezimeni nisu bitni da se ovdje prlja forum pisanjem o njima.Lakapo sve dodje na svoje mjesto i pocesto ti se obije o glavu.

salle86
Kontakt:

pet avg 27, 2021 2:01 am

slika

🤣🤣🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Majkel
Kontakt:

pet avg 27, 2021 3:10 am

salle86 je napisao/la:
slika

🤣🤣🤣
Tribina Kerim Memija

Kospa
Kontakt:

pet avg 27, 2021 6:23 am

otkud gordon hayward sa ovom dvojicom? :D
... Godine života svoga tebi dao sam...

kvalitet
Kontakt:

pet avg 27, 2021 9:58 am

Ma samo horski “yebemo ti mater memija, memija, memijaaaa” kad bude gostovao ovdje. Ja bih volio i da ga Manijaci presretnu i samo ga upozore se ne pojavljuje na Grbavici više. I Nedu pichku isto.

Isto sve za Štilu, pa za Amara. Trebamo stati u kraj ovome da se Željo javno ponižava, jer ovo je ponižavanje kluba sa stogodišnjom historijom. Ne možeš nikome zabraniti da bude shupak, ali možeš puno toga uraditi da mu daš do znanja da je shupak. A ne da je danas izdajnik, a za godinu i po heroj. Ma mrš. Baš nam treba restart, ne samo u klubu, nego i u načinu razmišljanja, odnosa prema igračima i navijačima, legendama i “legendama” itd.

Samo da dodam da ja ne bih poredio Bekrića s njima. Jedno je kad te otpišu, pa odeš. Bekrić se uvijek vraćao, kad god smo ga tražili. I za njega imam milion zamjerki, ali nikad nije javno ponizio klub, barem se ja ne sjećam toga.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

svraka
Kontakt:

pet avg 27, 2021 10:18 am

Yebo Memiju, ispao supak.

Svi na Grbavicuuu, bez izgovora!!!
Forza 1921!

Oda majstore!

ublehas
Kontakt:

pet avg 27, 2021 10:59 am

Fakat ne kontam ovoliko ogorčene Memijinim potpisom. Pa nije u Sarajevo otišao. Ovo je njemu posao i otišao gdje ima bolje uslove. To je tako. Jebat ga.
Mi samo trebamo da skontamo da to što je neko ponikao u Želji ne znači ništa. To je li naše djete ili nije više nije bitno. Tako se i mi trebao odnosti prema njima. Treba prestati sa pričom iga ovaj/igra onaj prije naše djece. Naka igra. Uvjek treba da igra najbolji i najpotentniji. Ostalo je sve zabluda.
Zadnja izmjena: ublehas, dana/u pet avg 27, 2021 11:09 am, ukupno mijenjano 1 put.

pestabudimpesta
Kontakt:

pet avg 27, 2021 11:06 am

Bekric je otjeran pa je otisao u Zrinjski, Lendric da se tada vratio bio bi rezerva Krpicu, Stanic je najveći pakas, a Memija kad nam najvise gori i kad treba da se pokaze ta ljubav on ode u Zrinjski da bude rezerva Corluki
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet avg 27, 2021 11:30 am

ublehas je napisao/la:
Fakat ne kontam ovoliko ogorčene Memijinim potpisom. Pa nije u Sarajevo otišao. Ovo je njemu posao i otišao gdje ima bolje uslove. To je tako. Jebat ga.
Mi samo trebamo da skontamo da to što je neko ponikao u Želji ne znači ništa. To je li naše djete ili nije više nije bitno. Tako se i mi trebao odnosti prema njima. Treba prestati sa pričom iga ovaj/igra onaj prije naše djece. Naka igra. Uvjek treba da igra najbolji i najpotentniji. Ostalo je sve zabluda.
Ma iskren da ti budem boli me ona stvar za Memijom. Samo me nerviraju dvolicnjaci i debilcine koje se uvlace navijacima, samo im pertle vire iz guzice pa te prodaju prvom prilikom. Debilcina na kvadrat.
Željezničar ante portas !

milanribar
Kontakt:

pet avg 27, 2021 11:40 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Bekric je otjeran pa je otisao u Zrinjski, Lendric da se tada vratio bio bi rezerva Krpicu, Stanic je najveći pakas, a Memija kad nam najvise gori i kad treba da se pokaze ta ljubav on ode u Zrinjski da bude rezerva Corluki
Ne moze se poredit sa Stanicem po meni, ono je najveca izdaja ikad i jos ga primimo nazad na konto Osima. Uzas.
Ovaj decko je dugo vani bio, nase je dijete ako je otiso tamo da sjedi na klupi a kod nas je mogao igrat u prvih 11 odmah po meni jako glup potez za sebe je napravio a mi smo mu vjerovatno ponudili kolko smo mogli mada mu to ne bi trebalo presudno biti sad ...

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:00 pm

Majkel je napisao/la:
pet avg 27, 2021 3:10 am
salle86 je napisao/la:
slika

🤣🤣🤣
Tribina Kerim Memija
:palacgore:

ISB87
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:04 pm

nedjelja 3:2, ljepotica za pogledat.

naprijed Zeljo ljubavi moja!
MIRZA RASCIC

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:05 pm

Bekric je otjeran pa je otisao u Zrinjski
I onda pričao sve najgore protiv tad još uvijek aktuelnog trenera Želje i time svjesno direktno radio protiv kluba!
Papčić rumeni!

Majkel
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:19 pm

Kospa je napisao/la:
i ja si mislim :D

fcz
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:20 pm

neroazzuro je napisao/la:
pet avg 27, 2021 12:05 pm
Bekric je otjeran pa je otisao u Zrinjski
I onda pričao sve najgore protiv tad još uvijek aktuelnog trenera Želje i time svjesno direktno radio protiv kluba!
Papčić rumeni!
Nisam pristrasan sekunde, Boga mi, ali kako je time direktno radio protiv kluba? O Zelji je uvijek govorio sve najbolje a pljuvao je iskljucivo Slavka. Zar nismo kasnije svi shvatili da je Slavko em los trener em smrad od covjeka?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

fcz
Kontakt:

pet avg 27, 2021 12:27 pm

Majkel je napisao/la:
Kospa je napisao/la:
Kad spomenuste Gordona... :D

slika

https://sc.sport.ba/volim-te-zeljo-zvij ... icar-foto/
(brisi tacku poslije sc)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

neroazzuro
Kontakt:

pet avg 27, 2021 1:15 pm

fcz je napisao/la:
pet avg 27, 2021 12:20 pm
[ kako je time direktno radio protiv kluba
Tako što je "kritikujući" (da malo uljepšam) još aktuelnog trenera prve ekipe podriva njegov autoritet i povjerenje igrača u trenera. Time je direktno nanosio štetu klubu.
Uostalom, dok god trener Želje on je dio kluba i time je napad na trenera napad i na klub.
O njegovim trenerskim, a ni ljudskim kvalitetima ne bih, rezultati sve govore.

ublehas
Kontakt:

pet avg 27, 2021 2:15 pm

AsharaK je napisao/la:
pet avg 27, 2021 11:30 am
ublehas je napisao/la:
Ma iskren da ti budem boli me ona stvar za Memijom. Samo me nerviraju dvolicnjaci i debilcine koje se uvlace navijacima, samo im pertle vire iz guzice pa te prodaju prvom prilikom. Debilcina na kvadrat.
Slažem se, ali moramo naučiti da je ovo njima posao, a nama ljubav. I to prihvatiti. Pa pogledaj po svijetu. Gdje god neko pređe, ispunila mu se dječačka želja. Te ljube grbova 10 klubova. Te prelaze iz kluba u njihovog direktnog rivala...ma **** njih. Samo i mi to tako trebamo posmatrati. Ne kao vojnike klube, nego kao zaposlenike. Dok valjaš Želji, tu si. Kad ne valjaš, noga i tako. Ne treba se nikad stavljati na stranu igrača, koliko god da su u pravu. Uvijek i samo na stranu kluba!!!

salle86
Kontakt:

pet avg 27, 2021 2:29 pm

Ja samo znam da mnogi, ali baš mnogi Želju vide kao bankomat od kojeg samo uzimaju. A ta priča ljubav, navijači, klub...okači mačku o rep, isto u rangu zlatanovih priča gdje god da je išao pričao kako je kao mali sanjao da zaigra tu 🤣
Kao čovjek ispao šupak, kao igrač sumnjam da je neka prevara ali bi sigurno dobio krila ovde pred svojima kad te podrže, no sam je izabrao. Pa i u najboljim godinama bio rezerva Siniši, eto kud ćeš dalje 🤣
Haj ti dole i nisi za bolje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Majkel
Kontakt:

pet avg 27, 2021 2:47 pm

fcz je napisao/la:
pet avg 27, 2021 12:27 pm
Majkel je napisao/la:
Kospa je napisao/la:
Kad spomenuste Gordona... :D

slika

https://sc.sport.ba/volim-te-zeljo-zvij ... icar-foto/
(brisi tacku poslije sc)
Znam za to, treba se javiti čovjeku da ne bi u skupštinu ušao, nikad ne znaš. :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava