Ma iskren da ti budem boli me ona stvar za Memijom. Samo me nerviraju dvolicnjaci i debilcine koje se uvlace navijacima, samo im pertle vire iz guzice pa te prodaju prvom prilikom. Debilcina na kvadrat.ublehas je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 10:59 amFakat ne kontam ovoliko ogorčene Memijinim potpisom. Pa nije u Sarajevo otišao. Ovo je njemu posao i otišao gdje ima bolje uslove. To je tako. Jebat ga.
Mi samo trebamo da skontamo da to što je neko ponikao u Želji ne znači ništa. To je li naše djete ili nije više nije bitno. Tako se i mi trebao odnosti prema njima. Treba prestati sa pričom iga ovaj/igra onaj prije naše djece. Naka igra. Uvjek treba da igra najbolji i najpotentniji. Ostalo je sve zabluda.
Ne moze se poredit sa Stanicem po meni, ono je najveca izdaja ikad i jos ga primimo nazad na konto Osima. Uzas.pestabudimpesta je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 11:06 amBekric je otjeran pa je otisao u Zrinjski, Lendric da se tada vratio bio bi rezerva Krpicu, Stanic je najveći pakas, a Memija kad nam najvise gori i kad treba da se pokaze ta ljubav on ode u Zrinjski da bude rezerva Corluki
I onda pričao sve najgore protiv tad još uvijek aktuelnog trenera Želje i time svjesno direktno radio protiv kluba!
Nisam pristrasan sekunde, Boga mi, ali kako je time direktno radio protiv kluba? O Zelji je uvijek govorio sve najbolje a pljuvao je iskljucivo Slavka. Zar nismo kasnije svi shvatili da je Slavko em los trener em smrad od covjeka?neroazzuro je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 12:05 pmI onda pričao sve najgore protiv tad još uvijek aktuelnog trenera Želje i time svjesno direktno radio protiv kluba!
Papčić rumeni!
Kad spomenuste Gordona...
Tako što je "kritikujući" (da malo uljepšam) još aktuelnog trenera prve ekipe podriva njegov autoritet i povjerenje igrača u trenera. Time je direktno nanosio štetu klubu.
Slažem se, ali moramo naučiti da je ovo njima posao, a nama ljubav. I to prihvatiti. Pa pogledaj po svijetu. Gdje god neko pređe, ispunila mu se dječačka želja. Te ljube grbova 10 klubova. Te prelaze iz kluba u njihovog direktnog rivala...ma **** njih. Samo i mi to tako trebamo posmatrati. Ne kao vojnike klube, nego kao zaposlenike. Dok valjaš Želji, tu si. Kad ne valjaš, noga i tako. Ne treba se nikad stavljati na stranu igrača, koliko god da su u pravu. Uvijek i samo na stranu kluba!!!AsharaK je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 11:30 amMa iskren da ti budem boli me ona stvar za Memijom. Samo me nerviraju dvolicnjaci i debilcine koje se uvlace navijacima, samo im pertle vire iz guzice pa te prodaju prvom prilikom. Debilcina na kvadrat.ublehas je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 10:59 amFakat ne kontam ovoliko ogorčene Memijinim potpisom. Pa nije u Sarajevo otišao. Ovo je njemu posao i otišao gdje ima bolje uslove. To je tako. Jebat ga.
Mi samo trebamo da skontamo da to što je neko ponikao u Želji ne znači ništa. To je li naše djete ili nije više nije bitno. Tako se i mi trebao odnosti prema njima. Treba prestati sa pričom iga ovaj/igra onaj prije naše djece. Naka igra. Uvjek treba da igra najbolji i najpotentniji. Ostalo je sve zabluda.
Znam za to, treba se javiti čovjeku da ne bi u skupštinu ušao, nikad ne znaš.fcz je napisao/la: ↑pet avg 27, 2021 12:27 pmKad spomenuste Gordona...
https://sc.sport.ba/volim-te-zeljo-zvij ... icar-foto/
(brisi tacku poslije sc)