E ovoKospa je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:15 pmMeni ovo na kraju nije lose ispalo. Memija bi bio dobar u Zelji ali daleko od toga da je prevaga. Ucinio nam uslugu, pokazao lice.
Fali mi onaj hajp oko Zelje iz vremena izgradnje istoka, sto je najgore cini mi se da nismo ni daleko od njega samo fali okidac.
Nekad pjevas navijacke pjesme eto onako, radi reda. Ali protiv Rudara na sjeveru dok se navijalo to je bila erupcija emocija. To ce aBd biti iskra promjena na bolje, a ne mrtvi Memija i ostale "legende" kluba.
Idemo guziti Slobodanku u nedjelju...
https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ama-685652Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 6:21 amNema ba zatvaranja nikakvog.Ide vakcinacija i dalje,ko se vakcinisao moze gdje hoce ko nije neka bleji kod kuce .....Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 7:23 pmRekoh ja tebi šta slijedi u septembru, al' ti @dzezvar kazes raja bezveze naglaba onako i ide vakcinacija kod naroda kojeg je lakse ubijedit u teoriju zavjere nego vakcinaciju.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jul 27, 2021 2:25 am
Kakva bolan vakcinacija kod našeg zatupljenog naroda,pa mi cemo i ove donirane vakcine prokockati i docekati da se iste doniraju u druge zemlje jer kod nas nema zainteresovanih.
A usput kad vec spominjes da nece biti mjera zbog vakcinacije, pogledaj samo zemlje u kojima je vakcinacija na visokom nivou ali i pored toga vladaju sve vece epidemioloske mjere zbog predostroznosti i suzbijanja sirenja novih sojeva. Uglavnom, ne moras se oko svega petljat i biti najpametniji.
Od sad razmisli, narod je kod nas težak ko crna zemlja.
Nisam 46bio u zatvoru
i zovu se novinariBosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:25 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... ama-685652Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 6:21 amNema ba zatvaranja nikakvog.Ide vakcinacija i dalje,ko se vakcinisao moze gdje hoce ko nije neka bleji kod kuce .....Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 7:23 pm
Rekoh ja tebi šta slijedi u septembru, al' ti @dzezvar kazes raja bezveze naglaba onako i ide vakcinacija kod naroda kojeg je lakse ubijedit u teoriju zavjere nego vakcinaciju.
Od sad razmisli, narod je kod nas težak ko crna zemlja.
Šta no ti reče?
Vrlo je vjerovatno da će "ceh platiti" i publika na stadionima u BiH. Činilo se da se sve vraća u normalu sa publikom na stadionima, ali to po svemu sudeći više neće biti slučaj jer je Vlada FBiH donijela odluku koja kaže da je dozvoljeno okupljanje od najviše 100 ljudi na otvorenom prostoru.
Ukoliko se ta odluka bude odnosila i na fudbalske stadione, odnosno sportska takmičenja, to definitivno znači da publika u velikom broju neće moći prisustvovati premijerligaškim utakmicama koji se igraju na terenima u Federaciji Bosne i Hercegovine.
Na Golom otoku tacnije.
eto rijesio je egzistenciju sto je otisao u Zrinjski na godinu i po dana. Pored svih prica kako jedino u pl moze u Zelji igrati.Durgo je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:29 pmJa stvarno ne znam koji je vama k.urac?
Sta ba hocemo vise? Da neko igra za dzaba ili za 1.5k koje ce MOZDA dobiti? Pri tome mu pola stadiona je.be majku?
Zeljo je ime samo nama. Od Zelje je Lutvin gazda napravio katastrofu, ni para, ni sistema, ni titule, ni evrope ni koje pizde materine... i onda se cudite sto Memija ode dole, a Hajdara pljuje pola foruma i tribina....
Mi smo govna jedna velika i nikada nece biti bolje dok je ovako... Amara Osime napusi se k.urcine, jebali te Selimovic i Began u usta raspala...
Tuc'o k'o malo ko
Ko kaze da treba?Kospa je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:51 pmeto rijesio je egzistenciju sto je otisao u Zrinjski na godinu i po dana. Pored svih prica kako jedino u pl moze u Zelji igrati.Durgo je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:29 pmJa stvarno ne znam koji je vama k.urac?
Sta ba hocemo vise? Da neko igra za dzaba ili za 1.5k koje ce MOZDA dobiti? Pri tome mu pola stadiona je.be majku?
Zeljo je ime samo nama. Od Zelje je Lutvin gazda napravio katastrofu, ni para, ni sistema, ni titule, ni evrope ni koje pizde materine... i onda se cudite sto Memija ode dole, a Hajdara pljuje pola foruma i tribina....
Mi smo govna jedna velika i nikada nece biti bolje dok je ovako... Amara Osime napusi se k.urcine, jebali te Selimovic i Began u usta raspala...
To sto nam je Amar yebao nanu nanulicu znaci treba dici ruke od Zelje? Treba u stilu Milana Tarota bar jednom dnevno mu skrsiti sve po spisku i kao rjesenje ce samo doci?
Vrijeme prolazi, nemamo se mi kad zajebavati sa ovim dokazanim prevarantima i debilima, moramo ici naprijed, traziti rjesenja u ovim teskim vremenima u kojima se vise od svega cijeni postenje, lojalnost i ljubav prema klubu.
Sam je rekao da se ne moze vidjeti u drugom dresu u ligiDurgo je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 6:28 pmKo kaze da treba?Kospa je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:51 pmeto rijesio je egzistenciju sto je otisao u Zrinjski na godinu i po dana. Pored svih prica kako jedino u pl moze u Zelji igrati.Durgo je napisao/la: ↑čet avg 26, 2021 5:29 pmJa stvarno ne znam koji je vama k.urac?
To sto nam je Amar yebao nanu nanulicu znaci treba dici ruke od Zelje? Treba u stilu Milana Tarota bar jednom dnevno mu skrsiti sve po spisku i kao rjesenje ce samo doci?
Vrijeme prolazi, nemamo se mi kad zajebavati sa ovim dokazanim prevarantima i debilima, moramo ici naprijed, traziti rjesenja u ovim teskim vremenima u kojima se vise od svega cijeni postenje, lojalnost i ljubav prema klubu.
Ja kazem da se furamo da smo sila i kofol izdao nas... okanimo se debilne price i gledajmo naprijed...
Prestanimo moralisati, jer smo licemjerni...
Klub nam rasklopili, nismo prstom mrdnuli i sada kofol Memija izdao...
MI SMO IZDALI SAMI SEBE... gledati naprijed i ne prosipati neku pricu suplju....
Viriti u tudji dzep i ispitivati tudju moralnost, a ne pogledati sebe je licemjerno....
Dole će ih dobiti, ovdje neće.