Ako je tacno, uistinu sam pozitivno iznenadjen.
Nema ba zatvaranja nikakvog.Ide vakcinacija i dalje,ko se vakcinisao moze gdje hoce ko nije neka bleji kod kuce .....Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto avg 24, 2021 7:23 pmRekoh ja tebi šta slijedi u septembru, al' ti @dzezvar kazes raja bezveze naglaba onako i ide vakcinacija kod naroda kojeg je lakse ubijedit u teoriju zavjere nego vakcinaciju.Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jul 27, 2021 2:25 amKakva bolan vakcinacija kod našeg zatupljenog naroda,pa mi cemo i ove donirane vakcine prokockati i docekati da se iste doniraju u druge zemlje jer kod nas nema zainteresovanih.
A usput kad vec spominjes da nece biti mjera zbog vakcinacije, pogledaj samo zemlje u kojima je vakcinacija na visokom nivou ali i pored toga vladaju sve vece epidemioloske mjere zbog predostroznosti i suzbijanja sirenja novih sojeva. Uglavnom, ne moras se oko svega petljat i biti najpametniji.
Od sad razmisli, narod je kod nas težak ko crna zemlja.
Pare pare pare pokrecu svijet a mi ih nemamo kako ih svinja ima i to je to.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 8:42 amMa nije valjda budala, neće igrati prije Čorluke.
Ovdje bi sigurno igrao standardno.
Doduše upitno je hoće li platu dobiti![]()
Lik je jedan od najlosih igraca u zadnjih 5.godina u Zelji. Normalno da nece moci ni tamo igrati.salle86 je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 10:38 amDobrodošao Hare. Siguran sam da ćeš biti od koristi.
ALI ne mogu da zadržim za sebe kako je ova naša liga mudo Marjanovo, bez obzira što se mi kao tješimo da je svake godine sve bolje i što svi "vide" napredak.
Boluspor je prošle sezone završio kao 12-i, od 17 ekipa (jedna se raspala bukvalno) u drugoj ligi turske, a Hare odigrao nekih 200 minuta. I nazad kući.
Iz ove lige 1% igrača koji odu "vani" nešto postignu. A mi i dalje mislimo da je dovoljno to što neko može ispimplati 50 puta u cugu, ili probaciti nekome loptu kroz noge pa ga meziti. I onda dođu negdje gdje se radi, gdje te niko ne ferma ako si "talenat" jer danas svak zna o fudbalu sasvim dovoljno da može biti nogometaš, ali treba rad, red i disciplina da se i postane. A toga nema. I haj kući...
Na hajr bgm, na hajr
Hare je nama bio koristan i vjerujem da će opet biti. Ali, u bilo kojoj drugoj situaciji bih ipak bio protiv ovog “transfera”, ali sad nisam, jer su nam igrači s nekakvim iskustvom prijeko potrebni. Tako da - može biti koristan, nije skup, ima iskustvo igranja u PL.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 11:35 amDobrodosao, Hare.Polovnjace nas.
Nisi vani ni otisao kako treba, a vec si se vratio.
Nema veze, vazda se u Zelji moze igrati.To je jedan cirkus koji traje godinama, a trajace jos dugo kako stvari stoje, pa sta fali onda?
Daj i Memiju, jer dobar je i on.Igra li jos Jure Guvo? Treba covjeka vratiti.Znao je lopte.
mi bi popljuvali i Dzeku da dodje,nije do Hajdara do nas je.