Ja vazda kontragavran je napisao/la:mi bi popljuvali i Dzeku da dodje,nije do Hajdara do nas je.
A sta ga ti branis i nije neki igrac realno

Ja vazda kontragavran je napisao/la:mi bi popljuvali i Dzeku da dodje,nije do Hajdara do nas je.
A sta ga ti branis i nije neki igrac realno
logicno
Onakve stvari pisati na javnom forumu... I onda se cudimo sto smo tu gdje jesmo...
Ovo sto on radi "svom Zelji" ne bi nam ni pitari radili. Nevjerovatno.
ma više ne mogu ni da se zezam....storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 1:48 pmOvo sto on radi "svom Zelji" ne bi nam ni pitari radili. Nevjerovatno.
Hare momcino dobrodosao. Covjek se bolje odnosio prema Zelji nego mnogi u zadnjih 15 godina.
rekao je ako se ikad desi da odigra protiv nas neku revijalnu prijateljsku da će ako da go doći do sjevera da nas provocira hahahasalle86 je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 2:06 pmDžeko, ako čitaš ti ili neko tvoj MOLIM TE NE VRAĆAJ SE. Završi karijeru negdje drugo. Jer sve legende koje su došle da pomognu više su odmogle. Ti si dovoljno valjao, i previše kakvi smo mi.
Na kraju bojim se da bi i sa tobom "zakuhali" i da bi i ti na kraju postao kontra onog što si sad. A jesi legenda
Protiv Radnika neka zapuca jednu preko tribine i bice opet kloc.nookey je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 3:27 pmrekao je ako se ikad desi da odigra protiv nas neku revijalnu prijateljsku da će ako da go doći do sjevera da nas provocira hahahasalle86 je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 2:06 pmDžeko, ako čitaš ti ili neko tvoj MOLIM TE NE VRAĆAJ SE. Završi karijeru negdje drugo. Jer sve legende koje su došle da pomognu više su odmogle. Ti si dovoljno valjao, i previše kakvi smo mi.
Na kraju bojim se da bi i sa tobom "zakuhali" i da bi i ti na kraju postao kontra onog što si sad. A jesi legenda
Ivica Osim da nas vodi sad evo, pojedini bi mu psovali mrtve, mi smo takvi znaš ti nas...storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 3:29 pmProtiv Radnika neka zapuca jednu preko tribine i bice opet kloc.nookey je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 3:27 pmrekao je ako se ikad desi da odigra protiv nas neku revijalnu prijateljsku da će ako da go doći do sjevera da nas provocira hahahasalle86 je napisao/la: ↑sri avg 25, 2021 2:06 pmDžeko, ako čitaš ti ili neko tvoj MOLIM TE NE VRAĆAJ SE. Završi karijeru negdje drugo. Jer sve legende koje su došle da pomognu više su odmogle. Ti si dovoljno valjao, i previše kakvi smo mi.
On ili STS pitanje je sad?
Ima jos kandidata :
Tako je bilo...