Tako je yebAO momacki.Korektna ispravka.
Sto si yebAO , yebAO si. Kraj price.
Isprika cijelom puku.
Nista, nek gavran odluci jel ti oprosteno
Jel dosta više priče o Amaru?
Kakvi ba licni animoziteti?
Koji novi Željo?
Jelde, treba sutiti a lik hladno prima platu a bez funkcije i gleda kako ce naplatiti "dug i kamatu", a igracki kadar nam je takav da ce biti borba za opstanak a tebi fina atmosfera...hahahhahaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 5:51 pmAli kad god bude okej atmosfera na forumu, lik upadne s nekom gluposti.
https://meridianbetsport.ba/featured/ma ... acima/?ampponosannavas je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 8:02 pmTo nije razlog da ne dovedwmo dijete. Da bi bili ko Hrvatska moramo prvo napraviti reziltate neke. Prvi korak je da dovedwmo talntovame momke i da skrenemo paznju na njih nekim rezultatima. Da se ja pitam prodavao bih ove preko 25 cim dodje prva ponuda, a ostale u zavisnosti od godina i talenta ali opet bez prevelikih ocekivanka i zatezanja. Sto je mladji i veci talenat to mozes vise zatezati. Amar da je prodao Lendru, Ikica itd sad bi bili u mnogo boljoj situaciji. Svi su nadoknadivi u bh prvenstvublueboy je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 6:27 pmBoga mi kako ja vidim, u komšiluku, da ne govorim o svijetu, ljudi uzmu za jednog igrača više nego mi za cijeli roster što možemo uzeti. Evo ne znam uopće ko je ovaj momak, vidim ima 16 godina, ako išta vrijedi iz Hrvatske bi se u 20. godini prodao za milione eura, kod nas za maksimalno 150.000 eura. Tako svijet funkcioniše.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:04 pmhttps://meridianbetsport.ba/featured/ma ... acima/?ampponosannavas je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 8:02 pmTo nije razlog da ne dovedwmo dijete. Da bi bili ko Hrvatska moramo prvo napraviti reziltate neke. Prvi korak je da dovedwmo talntovame momke i da skrenemo paznju na njih nekim rezultatima. Da se ja pitam prodavao bih ove preko 25 cim dodje prva ponuda, a ostale u zavisnosti od godina i talenta ali opet bez prevelikih ocekivanka i zatezanja. Sto je mladji i veci talenat to mozes vise zatezati. Amar da je prodao Lendru, Ikica itd sad bi bili u mnogo boljoj situaciji. Svi su nadoknadivi u bh prvenstvublueboy je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 6:27 pm
Boga mi kako ja vidim, u komšiluku, da ne govorim o svijetu, ljudi uzmu za jednog igrača više nego mi za cijeli roster što možemo uzeti. Evo ne znam uopće ko je ovaj momak, vidim ima 16 godina, ako išta vrijedi iz Hrvatske bi se u 20. godini prodao za milione eura, kod nas za maksimalno 150.000 eura. Tako svijet funkcioniše.
Igra i na poziciji zadnjeg veznog a primarno je štoper. Dao je već i gol za prvi tim, odlično iskorištava i prijetnja je pri prekidima.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:05 pmBosanac1993 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:04 pmhttps://meridianbetsport.ba/featured/ma ... acima/?ampponosannavas je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 8:02 pm
To nije razlog da ne dovedwmo dijete. Da bi bili ko Hrvatska moramo prvo napraviti reziltate neke. Prvi korak je da dovedwmo talntovame momke i da skrenemo paznju na njih nekim rezultatima. Da se ja pitam prodavao bih ove preko 25 cim dodje prva ponuda, a ostale u zavisnosti od godina i talenta ali opet bez prevelikih ocekivanka i zatezanja. Sto je mladji i veci talenat to mozes vise zatezati. Amar da je prodao Lendru, Ikica itd sad bi bili u mnogo boljoj situaciji. Svi su nadoknadivi u bh prvenstvu
Igra i na poziciji zadnjeg veznog a primarno je štoper. Dao je već i gol za prvi tim, odlično iskorištava i prijetnja je pri prekidima.
Ja ga ne mogu ocima i najveci sam njegov protivnik od pocetka i kao takav sam prosao golgotu od javnog lincovanja, otkrivanja imena i prezimena na forumima i ostalih gluposti, i meni je pun ***** citanja istog iz dana u dan. Zasto ne pricati o buducnosti i kako rijesiti te probleme? Oke kamatar je, ok **** nam je majku, ok treba ga otjerat. Hajmo pricati o tome kako to uraditi da Zeljo ne ispasta i o projektima buducim u Zelji i kako Zelju vratiti na put. Meni se ovaj kadar svidja, i ima moju punu podrsku, i zaboli me ona stvar sto ce se boriti za opstanak. Gledajuci ovaj kadar imam ponovo osjecaj da je to Zeljo koliko god taj kadar los bio. Tvoje apsolutno pravo je da ga podrzis ili ne, kao sto je tvoje i apsolutno pravo ukazati na to kako da bude bolje. A mozes li ukazati? Bas bih volio cuti tvoje misljenje. I da, taj olos kojeg prozivate apsolutno nema nikakve veze vise sa Zeljom i kad se seta osvrce se oko sebe.kokoška je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:03 pmJelde, treba sutiti a lik hladno prima platu a bez funkcije i gleda kako ce naplatiti "dug i kamatu", a igracki kadar nam je takav da ce biti borba za opstanak a tebi fina atmosfera...hahahhahaBozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 5:51 pmAli kad god bude okej atmosfera na forumu, lik upadne s nekom gluposti.
Bravo sokole bas si mi dobar
O animozitetima .Licnim ,kolektivnim. O tome da se dokazuje , dokazano.
Grijesis, nije to licni animozitet, nego se radi o covjeku koji je unistio klub. Al ono sto hocu da kazem jeste da se treba okrenuti buducnosti i misliti kako dalje.plavi9 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:25 pmO animozitetima .Licnim ,kolektivnim. O tome da se dokazuje , dokazano.
O tome da me ne citiras , ba , na takav nacini i kao propitujes.
O tome da imam pravo da pisem sto god mi padne napamet bez icije dozvole ili cenzure.Kome se ne svidja ili. ne cita jednostavno na ignore .
Ma naravno, pa nigdje nisam rekao da ga ne treba probati dovesti ako je potencijal. Ja kažem da ga kasnije treba pokušati unovčiti kako treba, a ne prodavati za siću.ponosannavas je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 8:02 pmTo nije razlog da ne dovedwmo dijete. Da bi bili ko Hrvatska moramo prvo napraviti reziltate neke. Prvi korak je da dovedwmo talntovame momke i da skrenemo paznju na njih nekim rezultatima. Da se ja pitam prodavao bih ove preko 25 cim dodje prva ponuda, a ostale u zavisnosti od godina i talenta ali opet bez prevelikih ocekivanka i zatezanja. Sto je mladji i veci talenat to mozes vise zatezati. Amar da je prodao Lendru, Ikica itd sad bi bili u mnogo boljoj situaciji. Svi su nadoknadivi u bh prvenstvublueboy je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 6:27 pmBoga mi kako ja vidim, u komšiluku, da ne govorim o svijetu, ljudi uzmu za jednog igrača više nego mi za cijeli roster što možemo uzeti. Evo ne znam uopće ko je ovaj momak, vidim ima 16 godina, ako išta vrijedi iz Hrvatske bi se u 20. godini prodao za milione eura, kod nas za maksimalno 150.000 eura. Tako svijet funkcioniše.
Radili računovodstvo (vodili knjige) u klubu od dolaska "šampanjac spasitelja i dana pobjede" do prije godinu i nešto.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 9:04 pmUnazadio nas je 25 godina i nastavlja to da radi.
U medjuvremenu potpisali smo partnerstvo sa SoftCon kompanijom: https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... eri/46203/
Ne znam cime ce se tacno baviti i sta znaju da rade. Neka je sa srecom...
Vidi , svi znamo da je unistio i satrao klub.Svi smo pisali o tome mjesecima.Krenulo se u nesto novo, bez takvh ljudi ne samo brke nego.ih ima jos.Punimo Grbavicu , djeca ginu.na terenu.Nova skupstina novi elan novi ljudi .Reset totalni.Svjetlo u tunelu .AsharaK je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:38 pmGrijesis, nije to licni animozitet, nego se radi o covjeku koji je unistio klub. Al ono sto hocu da kazem jeste da se treba okrenuti buducnosti i misliti kako dalje.plavi9 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:25 pmO animozitetima .Licnim ,kolektivnim. O tome da se dokazuje , dokazano.
O tome da imam pravo da pisem sto god mi padne napamet bez icije dozvole ili cenzure.Kome se ne svidja ili. ne cita jednostavno na ignore .
Pa onda bi to trebalo da vazi i za ostale.....i nisi mi konkretno odgovorio na moje pitanje...plavi9 je napisao/la: ↑čet avg 19, 2021 10:25 pmO animozitetima .Licnim ,kolektivnim. O tome da se dokazuje , dokazano.