Valjda su oni nešto prekršili pa moraju platiti, ne mogu reprogram.
Tako sam pročitao tamo kod njih. Isptavite ako griješim.
amin.Glas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 9:14 pmPrvu stvar koju ce uraditi novi ljudi u sastavu kluba ce biti zabrana svim novinarima sa gg.ba da pridju stadionu. To je bio uslov da neki ljudi uopste udju u Skupstinski odbor, te je jasno iskomunicirano. GG.ba u dogovoru sa najvecim kamatarom u historiji kluba je godinama smisleno, planski unistavao Zeljeznicar, sto im nece biti zaboravljeno. Takodjer ce biti prijedlog da se ovo uvede u statut kao nauk svim buducim generacijama.
Prigodan materijal prilazem.
Ja sa njim nikad nista ne dijelim, ali cu se sloziti djelomicno s tobom sad. Milicevic je previse ofanzivan, nije najgori jer tu je bilo puno imena koji mogu uci u konkurenciju. Ofanzivno da smo ga gurali mogao je puno vise prikazati. Momak ima sut i centarsut, fino se postavlja u napadu, cak nije ni na vi s loptom kao mnogi. Defanzivno je rupa, on s vanjske strane je cesto znao napadati igraca sto je osnovna abeceda za fudbalera.Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 8:09 pmInače dijelim mišljenje sa uvaženim kolegom Džezvarom, ali ovaj put jednostavno ne mogu i to u jednom dijelu.
Blažević i Miličević su dva najgora beka u posljednjih 15 godina. Najgori su, jer ih guraju stalno na te pozicije koje im očigledno ne pašu. Miličević ima odličan centaršut, ali on se ne zna postaviti u odbrani, što nas dovodi do zaključka da ne bi možda bio loš kao krilo, a i Blažević je odigrao krilo više nego korektno u Izraelu protiv ćifuta. Mi smo deficitarni na pozicijama krila i DMF-a.
Drugo poluvrijeme odlično, samo nastavite istim tempom, game by game....
Kakve ti informacije imas, od sljedece sedmice je Amar novi trenerGlas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 9:14 pmPrvu stvar koju ce uraditi novi ljudi u sastavu kluba ce biti zabrana svim novinarima sa gg.ba da pridju stadionu. To je bio uslov da neki ljudi uopste udju u Skupstinski odbor, te je jasno iskomunicirano. GG.ba u dogovoru sa najvecim kamatarom u historiji kluba je godinama smisleno, planski unistavao Zeljeznicar, sto im nece biti zaboravljeno. Takodjer ce biti prijedlog da se ovo uvede u statut kao nauk svim buducim generacijama.
Pa da, na to sam i ja mislio. Hocu da kazem da nije toliki problem u igracu koliko u strukturi. Citaj Mehremic, Milicevic, a vjerovatno ce isto bit i sa Sehicem.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 10:06 pmJa sam se iskljucivo odnosio na period kod nas. Moras uzeti u obzir da ga u HNL-u ima i ko korigovati, ovdje i ne.
Allahu dragi pomozi da ovo prodje.ali mislim da ce njegovi guzoljupci ovo da miniraju na sve nacine.sve u svemu na hajr i ako Bog da da uspije.Glas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 9:14 pmPrvu stvar koju ce uraditi novi ljudi u sastavu kluba ce biti zabrana svim novinarima sa gg.ba da pridju stadionu. To je bio uslov da neki ljudi uopste udju u Skupstinski odbor, te je jasno iskomunicirano. GG.ba u dogovoru sa najvecim kamatarom u historiji kluba je godinama smisleno, planski unistavao Zeljeznicar, sto im nece biti zaboravljeno. Takodjer ce biti prijedlog da se ovo uvede u statut kao nauk svim buducim generacijama.
Ti Livaju nisi gledao.....Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 8:09 pmInače dijelim mišljenje sa uvaženim kolegom Džezvarom, ali ovaj put jednostavno ne mogu i to u jednom dijelu.
Blažević i Miličević su dva najgora beka u posljednjih 15 godina. Najgori su, jer ih guraju stalno na te pozicije koje im očigledno ne pašu. Miličević ima odličan centaršut, ali on se ne zna postaviti u odbrani, što nas dovodi do zaključka da ne bi možda bio loš kao krilo, a i Blažević je odigrao krilo više nego korektno u Izraelu protiv ćifuta. Mi smo deficitarni na pozicijama krila i DMF-a.
Drugo poluvrijeme odlično, samo nastavite istim tempom, game by game....
Kunić uskoro potpisuje za Napredak iz Kruševca, Karić je preskup (pare koje traži na ruke), Dilaver ima ponuda sa istoka i iz Azije. Jedini realan u ovom trenutku je Osmanović samo je pitanje u kakvom je fizičkom stanju.Amar927 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 11:26 pmMnogi se slazu da nam je potreban jos jedan napadac i desni bek.Malo sam gledao po transfermarktu slobodne igrace sa bh drzavljanstvom a da nisu skupi:Petar Kunic,Mahir Karic,Haris Dilaver,Adnan Osmanovic-svi napadaci a desni bek slabo ima slobldnih osim Memije![]()
Kupice ga da nas pojacaju....Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri avg 18, 2021 12:30 amKunić uskoro potpisuje za Napredak iz Kruševca, Karić je preskup (pare koje traži na ruke), Dilaver ima ponuda sa istoka i iz Azije. Jedini realan u ovom trenutku je Osmanović samo je pitanje u kakvom je fizičkom stanju.Amar927 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 11:26 pmMnogi se slazu da nam je potreban jos jedan napadac i desni bek.Malo sam gledao po transfermarktu slobodne igrace sa bh drzavljanstvom a da nisu skupi:Petar Kunic,Mahir Karic,Haris Dilaver,Adnan Osmanovic-svi napadaci a desni bek slabo ima slobldnih osim Memije![]()
Ne vjerujem da će Memija u Zrinjski, imaju (pre)dobre opcije na desnom beku Tičinović i Ćorluka, ne vjerujem da mu je u interesu da bude klupa, ako se bude vraćao vratit će se u Dolinu, za sada još čeka neku ponudu sa strane.
Boži je mukica, le leBozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 9:39 pmKakve ti informacije imas, od sljedece sedmice je Amar novi trenerGlas Razuma je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 9:14 pmPrvu stvar koju ce uraditi novi ljudi u sastavu kluba ce biti zabrana svim novinarima sa gg.ba da pridju stadionu. To je bio uslov da neki ljudi uopste udju u Skupstinski odbor, te je jasno iskomunicirano. GG.ba u dogovoru sa najvecim kamatarom u historiji kluba je godinama smisleno, planski unistavao Zeljeznicar, sto im nece biti zaboravljeno. Takodjer ce biti prijedlog da se ovo uvede u statut kao nauk svim buducim generacijama.
Jbg mozda ce jos koji put....Leon_Professional je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 8:28 pmPa dobro, pet kola mu je trebalo da jedan ubode. Svaka čast.Dzezvar je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 4:41 pmA da malo spustimo loptu po pitanju Blazevica,ipak smo mi navijaci nismo fudbalski treneri....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 17, 2021 1:49 pmTrebamo desnog beka pod hitno, Ante je limitiran i brzinom i takticki. Mozda Vrhovca probati na beka. Malic je pokazao juce da ima materijala, dugo nisam vidio da neko u trku moze onako nabaciti i pogoditi napadaca u glavu kao on juce. Treba ovoj ekipi jos svasta nesto, al nekako mi desni bek najvise skripi. Treba zamjena za Luku, i treba jos jedan vezni koji zna stati na loptu jer kad igramo na postavljenu odbranu brzo gubimo lopte, nekako smo vise ekipa za kontre. A kad nam se protivnik postavi ne znamo sta cemo.
Cisto da ne bude kao sa Malicem....
Popljuvan na forumu a on juce uputi centarsut,sto bi jedan cjenjeni kolega rekao,kakvog od Adzema nismo na Grbavici vidjeli.
Problem je sto smo umislili da sve znamo pa samim tim logicno svi mozemo biti i treneri.A realno pola nas ne zna sva pravila footboola.Do kad cemo vise kakiti a vodu ne pustati.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 18, 2021 7:38 amMa slazem se, on moze samo napredovati, a nase je da damo podrsku decku. Ako trenira, bori se, ne glupira se, budimo vjetar u ledja.