I tog Borca bi dobili da nas onaj Bandit nije zakl'o..
A izgleda drugačije shvatamo. Luka ne zna lijevom u tramvaj zakoračit i meni to ne može biti tehnički potkovan igrač. Baš se razilazimo po tom pitanju ali dobroblueboy je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:41 pmUglavnom se slažem sa većinom tvojih stavova, ali ovaj put se ne slažem. Juričić nije ništa lošiji igrač od Krpića, nije killer kao Krpić, ne koristi svaku šansu, ali dosta tehnički bolji od njega. I moram naglasiti da mi je Krpić jedan od dražih naših napadača poslije rata. Imali smo boljih napadača i imat ćemo ih i u budućnosti, ja bih prvi sad volio vidjeti Alena Mešanovića iz najboljih dana, ali ne može. Ako nam sve pozicije u ekipi budu na nivou Juričića imat ćemo šansu za izboriti Evropu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:32 pmNismo PSG al je Krpić 4 klase iznad Luke.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:07 pm
Šefe, ovu pobjedu ćemo pamtiti i zbog tvoje odluke da budeš uz nas kad ti je jako teško u životnim trenucima, baš kao i našem plavom stogodišnjaku.
Luka, Bojo, Subasic, Malić, Mekić ma svi su danas borili se, to je najbitnije. Vama što psujete Luki, ne znam, stidite se. Pitam se samo kako ne vidite tu požrtvovanost, želju, borbenost u igri ka nazad i naprijed. Nije Luka igrač od 50 miliona da svaku pogodi. Pljuvali ste i Zaima ko Luku, pa ga danas prizivate. Shvatite, nismo PSG, mi smo Željo!
Kupio raju na par uklizavanja i sad kao problem reći da ima mana i da je danas sve pogrešno uradio. Imali smo mi dosta bolji napadača od njeg, nije svetac kome se ne smije uputiti kritika.
Igrom slučaja znam pomoćnog trenera Marenzija od ranije, on ga baš hvali. Ja nisam rekao da je nešto aman tehnički potkovan, nego da je tehnički potkovaniji od Krpića. Također, prije par mjeseci, još dok je bio na definisanoj funkciji, bivši šef stručnog štaba mi u jednom razgovoru kaže da je Juričić bolji igrač od Krpića. Iako se gotovo oko ničega što se nefudbalskih stvari ne slažem s njim, s ovim mišljenjem sam se složio jer ipak moram priznati da o fudbalu čovjek ima znanja.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 9:25 pmA izgleda drugačije shvatamo. Luka ne zna lijevom u tramvaj zakoračit i meni to ne može biti tehnički potkovan igrač. Baš se razilazimo po tom pitanju ali dobroblueboy je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:41 pmUglavnom se slažem sa većinom tvojih stavova, ali ovaj put se ne slažem. Juričić nije ništa lošiji igrač od Krpića, nije killer kao Krpić, ne koristi svaku šansu, ali dosta tehnički bolji od njega. I moram naglasiti da mi je Krpić jedan od dražih naših napadača poslije rata. Imali smo boljih napadača i imat ćemo ih i u budućnosti, ja bih prvi sad volio vidjeti Alena Mešanovića iz najboljih dana, ali ne može. Ako nam sve pozicije u ekipi budu na nivou Juričića imat ćemo šansu za izboriti Evropu.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:32 pm
Nismo PSG al je Krpić 4 klase iznad Luke.
Kupio raju na par uklizavanja i sad kao problem reći da ima mana i da je danas sve pogrešno uradio. Imali smo mi dosta bolji napadača od njeg, nije svetac kome se ne smije uputiti kritika.
Da se razumijemo, nije Luka naš najveći problem. Da bar jest, bili bi na konju.
Ali bojim se da nemamo mnogo golova u nogama od ostalih igrača i onda ti napadač mora zabiti maksimalno. A ovo promašivanje nam ne valja. Pogotovo protiv jačih gdje i nemaš ovoliko šansi a kamoli da smiješ promašiti.
Osjeti se povratak stare ekipe na sjever
Igrali smo sa rudaromSanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:27 pmPrvo (i za nas u ovom vremenu najvažnije) prezadovoljan sam posjetom - sigurno preko 4 a bliže 5 hiljada.
Još ponedeljak, u 6 sati, vrućina, SFF, zijanili od Zrinjskog,......raspadamo se - šta bi bilo da je kontra.
A o igri: pa ovaj Radnik uze Veleža u Mostaru (par mjeseci ranije nas bi razbucali na Grbavici ko i svi ostali), mi zabili 2 gola i još hejbet šansi, navijanje bilo sasvim ok
Juricic se ufurao da raja njemu skandira....
Samo krpic igra za 4 stoje....Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:32 pmNismo PSG al je Krpić 4 klase iznad Luke.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 8:07 pm
Šefe, ovu pobjedu ćemo pamtiti i zbog tvoje odluke da budeš uz nas kad ti je jako teško u životnim trenucima, baš kao i našem plavom stogodišnjaku.
Luka, Bojo, Subasic, Malić, Mekić ma svi su danas borili se, to je najbitnije. Vama što psujete Luki, ne znam, stidite se. Pitam se samo kako ne vidite tu požrtvovanost, želju, borbenost u igri ka nazad i naprijed. Nije Luka igrač od 50 miliona da svaku pogodi. Pljuvali ste i Zaima ko Luku, pa ga danas prizivate. Shvatite, nismo PSG, mi smo Željo!
pa zar nije rudar i radnik istogavran je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:31 pmIgrali smo sa rudaromSanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:27 pmPrvo (i za nas u ovom vremenu najvažnije) prezadovoljan sam posjetom - sigurno preko 4 a bliže 5 hiljada.
Još ponedeljak, u 6 sati, vrućina, SFF, zijanili od Zrinjskog,......raspadamo se - šta bi bilo da je kontra.
A o igri: pa ovaj Radnik uze Veleža u Mostaru (par mjeseci ranije nas bi razbucali na Grbavici ko i svi ostali), mi zabili 2 gola i još hejbet šansi, navijanje bilo sasvim ok![]()
Obojica su radnici realno.SanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:53 pmpa zar nije rudar i radnik istogavran je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:31 pmIgrali smo sa rudaromSanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:27 pmPrvo (i za nas u ovom vremenu najvažnije) prezadovoljan sam posjetom - sigurno preko 4 a bliže 5 hiljada.
A o igri: pa ovaj Radnik uze Veleža u Mostaru (par mjeseci ranije nas bi razbucali na Grbavici ko i svi ostali), mi zabili 2 gola i još hejbet šansi, navijanje bilo sasvim ok![]()
U jednu ruku imas pravo.da je sad dobit rudara valjalo biSanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:53 pmpa zar nije rudar i radnik istogavran je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:31 pmIgrali smo sa rudaromSanMan je napisao/la: ↑pon avg 16, 2021 10:27 pmPrvo (i za nas u ovom vremenu najvažnije) prezadovoljan sam posjetom - sigurno preko 4 a bliže 5 hiljada.