Taj isti forumaš (čini mi se da je on) već duže vremena promoviše praktično gašenje kluba i da krenemo od nule. Hajde što je suludo to raditi u situaciji kada je realno da se sve obaveze riješe, nego što je to put u propast. Hajde što bi se morali namiriti dugovi trenutnog subjekta (ćao stadion, automatski, a ne samo pomoćni), nego što to uopće ne znači da nekad opet neće doći neki lihvari koji će nas opet zadužiti, kamatariti itd.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 11:25 pmTaman evo ko cini se i nema nekih prepreka za taj neki oporavak vol.395 ...kad ono bam, mokra krpa po bubrezima. Jebiga tako nam je kako nam je.storm_raider je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 10:55 pmKada neko odluci da to izvadi iz ladice.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 9:20 pmKad bi trebali definisati taj dug novi i koliki on može biti?
Forumas NEZALAGANJE čovjek koji najrealnije opise svaku situaciju u gram.
Sada je najlakse biti general.kvalitet je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 12:25 amTaj isti forumaš (čini mi se da je on) već duže vremena promoviše praktično gašenje kluba i da krenemo od nule. Hajde što je suludo to raditi u situaciji kada je realno da se sve obaveze riješe, nego što je to put u propast. Hajde što bi se morali namiriti dugovi trenutnog subjekta (ćao stadion, automatski, a ne samo pomoćni), nego što to uopće ne znači da nekad opet neće doći neki lihvari koji će nas opet zadužiti, kamatariti itd.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 11:25 pmTaman evo ko cini se i nema nekih prepreka za taj neki oporavak vol.395 ...kad ono bam, mokra krpa po bubrezima. Jebiga tako nam je kako nam je.
Jedino rješenje je marljivo raditi i vraćati dugove. Prije nekog vremena smo to i radili što znači da je itekako moguće. S poreznom je najlakše, utvrdiš dug, potpišeš reprogram i vraćaš. Problem su dobavljači, igrači, treneri i šetači.
Pa slazemo se evo ja i ti 200%, treba to sve. Ali ko i kako moze garantirati da se neće desiti isto ovo apsolutno prepisan scenarij?kvalitet je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 12:25 amTaj isti forumaš (čini mi se da je on) već duže vremena promoviše praktično gašenje kluba i da krenemo od nule. Hajde što je suludo to raditi u situaciji kada je realno da se sve obaveze riješe, nego što je to put u propast. Hajde što bi se morali namiriti dugovi trenutnog subjekta (ćao stadion, automatski, a ne samo pomoćni), nego što to uopće ne znači da nekad opet neće doći neki lihvari koji će nas opet zadužiti, kamatariti itd.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 11:25 pmTaman evo ko cini se i nema nekih prepreka za taj neki oporavak vol.395 ...kad ono bam, mokra krpa po bubrezima. Jebiga tako nam je kako nam je.
Jedino rješenje je marljivo raditi i vraćati dugove. Prije nekog vremena smo to i radili što znači da je itekako moguće. S poreznom je najlakše, utvrdiš dug, potpišeš reprogram i vraćaš. Problem su dobavljači, igrači, treneri i šetači.
Nema garancija, isto kao što nema garancije da će sve biti ok ako krenemo od nule. Ali valjda nas iskustvo treba naučiti nečemu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 7:22 amPa slazemo se evo ja i ti 200%, treba to sve. Ali ko i kako moze garantirati da se neće desiti isto ovo apsolutno prepisan scenarij?kvalitet je napisao/la: ↑sub avg 07, 2021 12:25 amTaj isti forumaš (čini mi se da je on) već duže vremena promoviše praktično gašenje kluba i da krenemo od nule. Hajde što je suludo to raditi u situaciji kada je realno da se sve obaveze riješe, nego što je to put u propast. Hajde što bi se morali namiriti dugovi trenutnog subjekta (ćao stadion, automatski, a ne samo pomoćni), nego što to uopće ne znači da nekad opet neće doći neki lihvari koji će nas opet zadužiti, kamatariti itd.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 11:25 pm
Taman evo ko cini se i nema nekih prepreka za taj neki oporavak vol.395 ...kad ono bam, mokra krpa po bubrezima. Jebiga tako nam je kako nam je.
Pogodio sam sastav,a nadam se i optimizam koji imam pred utakmicuAmar927 je napisao/la: ↑pet avg 06, 2021 10:56 amBender
Blazevic Drina Vrhovac Malic
Beca Mekic
Zdunic Subasic Mujezinovic
Juricic
Zdunica pravo hvale da je dobar na krilu,a Subasic treba igrati svoju poziciju i da pokaze svoj kvalitet ,takodjer Gasal je odlican na treninzima kao Jahic i Crncevic,tako da je Ivkovic na slatkim mukama.Za sutra sam optimistican.