Faul Borca kod gola je nepravilno izveden...
BANDICU JE.BEMO TI MATER!
Kakav napad? Borac igra isto mi prosle godine. Odakle god mozes nabij u sesnest i mozda pogrijese. U drugom nismo mogli iznijet loptu nikako. Kosoric nista nije kriv..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 10:59 pmOvo je trenerov kiks.
Ne razumijem ovo rano povlačenje i ubacivanje raspalog Kosorića.
Kralju, napad je najbolja odbrana. Daj da igramo, zarotiraj ono što je umorno pa da trčimo i dalje. Mi branimo rezultat kao da smo čvrsti kao Italija pa da se možemo odbraniti.
Svaka čast za 60 minuta. Očito nam još tog treba da bude dobro svih 90.
Benderu, oprosti se molim te. Je li moguće da ne možemo nafatati iole solidnog golmana. Bože sačuvaj, izbi ti čovjek 2 boda i još će.
i janeroazzuro je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 10:56 pmSamo da lojavom brkatom gov.netu je.bem sve osim oca i majke u kakvu nas je situaciju doveo.
Je.bo li ti futb.ol familiju, kurč.ev filozofe!
Onaj napad kad smo izbijali lopte naprijed a nikog od naših naprijed. Apsolutno odmah im daš loptu, nema nikog da je zadrži, nema da se proba istrčati kontra pa dati još jedan gol.Zaki87 je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:01 pmKakav napad? Borac igra isto mi prosle godine. Odakle god mozes nabij u sesnest i mozda pogrijese. U drugom nismo mogli iznijet loptu nikako. Kosoric nista nije kriv..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 10:59 pmOvo je trenerov kiks.
Kralju, napad je najbolja odbrana. Daj da igramo, zarotiraj ono što je umorno pa da trčimo i dalje. Mi branimo rezultat kao da smo čvrsti kao Italija pa da se možemo odbraniti.
Benderu, oprosti se molim te. Je li moguće da ne možemo nafatati iole solidnog golmana. Bože sačuvaj, izbi ti čovjek 2 boda i još će.
+1Ujko je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:00 pmBravo Zeljo, bravo momci, bravo junaci nasi, djeco moja draga. Ovako se igra za Zelju, vratio nam se onaj nas dragi,pravi
Zeljo, kojeg su nam samo pokusali ukrasti. Malo je falilo, ali, i ovo je bilo iznad svih ocekivanja. Ovo je Zeljo ! Idemo dalje,
iz utakmice u u utakmicu sve jaci. Svi kao jedan !
Ma nema sta, i kad juricic dobije duel, nema nikog oko njeg. Tako da je bio beskoristan u drugom poluvremenu kao i Bekric kada je usao. Nemamo mi izmjene, napadaca, samo eto Gasal, ali i od njeg se previse ocekuje. Zec i Stilic bi bas pomogli. Nadam se da ce se uspjeti dogovoriti.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:04 pmOnaj napad kad smo izbijali lopte naprijed a nikog od naših naprijed. Apsolutno odmah im daš loptu, nema nikog da je zadrži, nema da se proba istrčati kontra pa dati još jedan gol.Zaki87 je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:01 pmKakav napad? Borac igra isto mi prosle godine. Odakle god mozes nabij u sesnest i mozda pogrijese. U drugom nismo mogli iznijet loptu nikako. Kosoric nista nije kriv..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 10:59 pmOvo je trenerov kiks.
Nisam ni rekao da je Kosorić kriv. Rekao sam da nije trebalo uopće izbacivati napadača i uvoditi štopera.
Kakav crveni?Tryg je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:11 pmAl nas je opet Bandic unistio da valja. I on i onaj pomocni na istoku.
Lik se opet pogubio da valja, prekidao nam igru sjekao napade, i na kraju jos i crveni karton nisi vidjeli za ove cetalje. Crveni karton bi presjekao tekmu i mi bi smo ovo lagano priveli kraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apsolutno.neroazzuro je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:09 pmDobro je ovo. Što neko reče, samo otjerati rumeno gov.no, Kosorić možda i može za klupe i deri. Raja će sigurno podržati i stati iza njih.
Vjerovatno misli na ono udaranje Vrhovca.Zaki87 je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:13 pmKakav crveni?Tryg je napisao/la: ↑sub jul 17, 2021 11:11 pmAl nas je opet Bandic unistio da valja. I on i onaj pomocni na istoku.
Lik se opet pogubio da valja, prekidao nam igru sjekao napade, i na kraju jos i crveni karton nisi vidjeli za ove cetalje. Crveni karton bi presjekao tekmu i mi bi smo ovo lagano priveli kraju.
Sent from my iPhone using Tapatalk