Pred nama je jedna od najtežih, ako ne najteža, sezona u historiji kluba, na svim poljima. Na samom terenu to možda i solidno bude, sjetimo se 2015. Ako se sad ne skupimo svi i damo svoj doprinos oporavku kluba na bilo koji način, ne znam kad ćemo. To je pod broj jedan, a onda pronaći odgovorne za ovo stanje i dovesti ih na stub srama, te učiniti sve što je u našoj moći da krivično odgovaraju za ovo što su uradili klubu na stogodišnjicu.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 10:00 pmDrzim da sam dobro upucen u sve prilike i neprilike oko Zelje. Ivkovica bas svi moramo podrzati. Pred nasim Zeljom je tezak period, ide borba za opstanak na svim poljima. Fudbal je marginalan u danasnjem Zelji i samo suplja prica, mi smo doslovno pred gasenjem. Trebamo podrzati klub i ako Bog da izdobrice. Ovo bi moglo na kraju dobro zavrsiti, a svi koji su se na bilo kakav neposten nacin okoristili o naseg Zelju bi mogli zavrsiti na stubu srama. Dodje li do toga, moramo pokazati jedinstvo i zube. Reprize se u zivotu jako tesko desavaju, desi li se nama moramo je prepoznati i podrzati. Pomoci cemo svi.
Volim te Zeljo!!!
Od a do Žfcz je napisao/la: ↑ned jul 11, 2021 3:10 am
Vidi ba ovo. Ovo smo isto mi. Mozemo li se opet skupiti? Mozemo li zagrmiti? Samo za svog Zelju.
Jebes ovog, jebes onog. Mozemo li u subotu stati na svoje mjesto (neko ce nas, kao, brojati i ogranicavati, ma hoce *****) i zagrmiti, jako, jace od ovoga?
Pisamo se u usta i Amaru i Pesti i kunti i panti. Hajmo u subotu jako, za svog Zelju. Jest star, jesu mu krila prasnjava, ali ako mu damo dovoljno vjetra letice on. Letice jos dugo, koliko god dusmana imao, ***** li im i glavu brkatu i unuku i sinov hostel.
Baš.neroazzuro je napisao/la: ↑ned jul 11, 2021 2:17 amZnamo li mi uopšte ko nam vodi klub? Ima li taj neko ikakav plan?
Pa ovo i jeste kljucna stvar. Ko je na celu, kakva je strategija? U kojem pravcu zelimo ici? Koji su to ljudi koji ce nas povesti u oporavak??Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 11, 2021 9:09 amBaš.neroazzuro je napisao/la: ↑ned jul 11, 2021 2:17 amZnamo li mi uopšte ko nam vodi klub? Ima li taj neko ikakav plan?
Za koliko se planira stabilizovati klub? Kojibsu ciljevi sad i za 2,3, 4, 5 godina?
Dijelimo misljenje, druze. Ne dam, dok ne vidim na celu kluba postene ljude, plan, zastitu interesa kluba i tezak rad.neroazzuro je napisao/la: ↑ned jul 11, 2021 12:24 pmPitam iz strogo praktičnih razloga. Ako neko želi moj novac očekujem da mi kaže za šta dajem isti.
Ako je za plate igrača, onda bih ga pitao do kad, jel još dva, šest ili koliko mjeseci.
Ako je za amarove duple kamate i njegove havere, ne dam! I tako to.
Nisam pesimista fakat al realno sa ovim stanjem u i oko kluba kraj je
Najgora budala je stara budala....