Nikad meni jedna stvar nije bila jasna. Kada tražiš prinudnu naplatu, moraš imati neku odluku suda, zar ne? Odnosno, na osnovu čega je tada pokrenuta prinudna naplata?
Nikad meni jedna stvar nije bila jasna. Kada tražiš prinudnu naplatu, moraš imati neku odluku suda, zar ne? Odnosno, na osnovu čega je tada pokrenuta prinudna naplata?
Nadam se da ce Bojo potpisati i konacno dokazati da je dobar igrac i biti vodja na sredini terena.Slazem se sa tobom za Becu i Drinu .Drina bi mogao biti u prvih 11 u prvom kolu ali mene je najvise odusevio Beca iako to nisam ocekivao od njega obzirom da svi pricamo o Durakovicu,Gasalu,Drini a njega najmanje spominjemo i mogao biti biti novi univerzalac u ekipi jer se snalazi bas dobro na vise pozicija.
Drina ce bit 100% u prvih 11 jer ima sve predispozicije da postane dobar stoper.Amar927 je napisao/la: ↑pet jul 09, 2021 6:59 pmNadam se da ce Bojo potpisati i konacno dokazati da je dobar igrac i biti vodja na sredini terena.Slazem se sa tobom za Becu i Drinu .Drina bi mogao biti u prvih 11 u prvom kolu ali mene je najvise odusevio Beca iako to nisam ocekivao od njega obzirom da svi pricamo o Durakovicu,Gasalu,Drini a njega najmanje spominjemo i mogao biti biti novi univerzalac u ekipi jer se snalazi bas dobro na vise pozicija.
Gdje ce pored Kosorica hahaAsharaK je napisao/la: ↑pet jul 09, 2021 7:13 pmDrina ce bit 100% u prvih 11 jer ima sve predispozicije da postane dobar stoper.Amar927 je napisao/la: ↑pet jul 09, 2021 6:59 pmNadam se da ce Bojo potpisati i konacno dokazati da je dobar igrac i biti vodja na sredini terena.Slazem se sa tobom za Becu i Drinu .Drina bi mogao biti u prvih 11 u prvom kolu ali mene je najvise odusevio Beca iako to nisam ocekivao od njega obzirom da svi pricamo o Durakovicu,Gasalu,Drini a njega najmanje spominjemo i mogao biti biti novi univerzalac u ekipi jer se snalazi bas dobro na vise pozicija.
Pa, imao je pravosnažne presuge iz 2006. i 2008. godine za dug iz 2002. i 2003. g. Sve se dešavalo pred Dan pobjede, kada je tadašnji NO i UO podnio ostavku. Željo je trebao SAMO uložiti žalbu, ali to Mirsad Šiljak nije učinio, jer je želio zaštititi brata od tetke (Amar i Šiljak od dvije sestre djeca). Ulaganjem žalbe sve bi bilo stopirano, a Klub je imao sve argumente na svojoj strani. Vidjeti dokumenta koje sam postavio na drugom spojleru.
Stvarno, zar nismo bili obavezni objaviti finansijski godišnji izvještaj za prošlu godinu.mamba21 je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:29 pmZna li se iznos duga otprilike?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 08, 2021 10:22 pmInace, za stogodisnjicu je uradjen dizajn dresova, ali necemo nista dobiti dok se ne izmiri dug prema dobavljacu. Dakle, jako, jako tesko.
Ali nebitni su dresovi, nebitan je i teren i hrpa betona i sponzori, j... licencu, sve je to nebitno, bitan je taj misteriozni futbol i sampanjski poljubac.
Hahaha ma jesu li ovi ljudi normalni? Čuj ne važe desetogodišnje al zato možete kupiti pojedinačne.
Mislim da je ovo sasvim okej a produzit ce se desetogodisnje na 2 godine. Drugacije ne bi ni moglo.
Ako imaš 1000 desetogodišnjih, a samo 500 može ući. Šta je rješenje? Kako od 1000 odabrati tih 500? Jedina opcija je suspendovat i produžiti desetogodišnje za period trajanja suspenzije, a dati im prednost da kupe godišnje.
Istu stvar je Zvezda uradila na marakaniBosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 10, 2021 12:19 am
I ne,ne radi se o postavljanju novih stolica nego obnavljanju starih pomoću plamenika. Ista stvar je moguća i na tribinama Sjevera i Juga Grbavice.