Ljudovi..ima li iko da je jucer bio na utakmici..da nam opise svoj domaj..
Vjerujem da sviju zanima, kako to omladinci izgledaju..ovaj na probi..jel to jos jedan Dzoni u nizu ili se moze nesto ocekivati od njega
Pa malo je i do njih.ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 3:50 amKad nece da igraju i treniraju dzaba, kazemo “nije srednji vijek, dobice svoje, na ovaj ili onaj nacin, nek tuze” i tako to, a kad tuze “e vidi supka, tuzio”
I da, slazem se da Durgom, ova dvojica sa djecom koja mogu i hoce trcati, itekako jos imaju sta reci. Ali jbga, umjesto da se to uhoda, imacemo dvije tuzbe za dugovanja, ljepse tako. A usput ce nam u dresu nekog Zrinjskog, Tuzle, ili Veleza guzove derati i na terenu kao sto je vecina popljuvanih uradila.
Druze, mi jedva imamo direktora kluba, da se ne lazemoLudvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 9:01 amJedno pitanje za drugove sa foruma, KO JE DIREKTOR MARKETINGA U FKŽ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Izvinite na smetnji.
Ovo je kljucno...ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 3:50 am
Kad nece da igraju i treniraju dzaba, kazemo “nije srednji vijek, dobice svoje, na ovaj ili onaj nacin, nek tuze” i tako to, a kad tuze “e vidi supka, tuzio”
I da, slazem se da Durgom, ova dvojica sa djecom koja mogu i hoce trcati, itekako jos imaju sta reci. Ali jbga, umjesto da se to uhoda, imacemo dvije tuzbe za dugovanja, ljepse tako. A usput ce nam u dresu nekog Zrinjskog, Tuzle, ili Veleza guzove derati i na terenu kao sto je vecina popljuvanih uradila.
Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 9:01 amJedno pitanje za drugove sa foruma, KO JE DIREKTOR MARKETINGA U FKŽ?
Izvinite na smetnji.
Kod nas je istok bio 15 KM, sjever 10KM.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 11:56 amA što su ovi iz Veleža digli karte za Evropu, šta je ono.
Kod nas su bile duplo jeftinije ako se ne varam?!
Ja sam mislio da baš zbog tog puta neće biti ovako visoke. Jer valja njima doći ali hajde.Qooler je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 12:22 pmKod nas je istok bio 15 KM, sjever 10KM.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 11:56 amA što su ovi iz Veleža digli karte za Evropu, šta je ono.
Kod nas su bile duplo jeftinije ako se ne varam?!
Toliko je prošlo da se teško sjetiti i cijena karti evropskih utakmica. Šampanjac ekipa nas je u crno zavila.
Mislim da su ove cijene Veleža opravdane. Plus oni imaju trošak dolazak iz Mostara. Ali ili jesi navijač ili nisi. Kod nas je mizerna i cijena članske i godišnjih ulaznica. Mislim da to sve treba povećati. Onaj ko hoće to da ima imat će bila ona 50 KM ili 20 KM.
Nije jos ni javni poziv za prijavu objavljen....Analitičar1921 je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 11:58 amKada će biti objavljena informacija o izboru članova skupštine?
Durgo je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 9:15 amDruze, mi jedva imamo direktora kluba, da se ne lazemoLudvig Leple je napisao/la: ↑pon jul 05, 2021 9:01 amJedno pitanje za drugove sa foruma, KO JE DIREKTOR MARKETINGA U FKŽ?
Izvinite na smetnji.![]()