Znas li da je gavran osnovao stranku?
PotpisDurgo je napisao/la: ↑pet jul 02, 2021 10:19 pmAko cemo realno, Zeljeznicar sada i zadnje 3 godine NIJE ZELJEZNICAR, i bas naprotiv, postao je sve sto on to nije, zahvaljujici jednom covjeku....
Postao je pun kriminalaca, ljudi koji varaju, petljaju i lazu...nesposobni za osnove stvari, ljudi koji su lagali svoje navijace...
Ljudi koju su zaboravili sta je ponos, pa printali severininu facu pored grba, u cilju ismijavanja drugih...pa ismijase sebe...
Klub pun interesa i klub koji razjedinjuje i sputava postene ljude...
Ponos, postenje, cast, cist obraz i srce... ja vjerujem da je to klub kojeg stila zna, i na koji misli kada prica o Zelji, ovo u zadnje 3 godine je sve a ne Zeljo...
I molim vas prestanite sa nekim moralisanjima i prozivanjem ljudi koji su NAJVECA ZRTVA gore pomenutih...
Amare Osime zabij sebi sampanjac u dupe i zovi Rusa da izvadi cep, je.bo te on i ti njega...
DSK
Ja sam zelio da organizujemo vakcinaciju preko foruma. Autobus, ako bude potrebno i vise njih da mozete povesti i porodice, pa da se pomogne koliko moze, ali izgleda da je bitnije umrijeti od korone nego od "dzelata" traziti pomoc. Pa ko je kriv nama sto nam taj "dzelat" nudi pomoc? Je li nam taj "dzelat" kriv? Nekada se bas razocaram nekim razmisljanjima. Je li vi shvatate opasnost koja nam najvjerovatnije dolazi na jesen kada popusti vrucina?SanMan je napisao/la: ↑pet jul 02, 2021 11:35 pmŠto se tiče vakcinacije
pod hitno se vakcinišite i ne pametujte bez veze - gdje i kako,
pa nama predsjednik kluba umro od corone i još 10 hiljada ljudi u Bosni
Kad si živ možeš se boriti za sebe, porodicu, Bosnu, Želju a kad umreš od glupe corone ......
Nisam imao losu namjeru, samo napisao ono sto mislim, halali, nemoj sta zamjeriti.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 03, 2021 9:09 amJa sam zelio da organizujemo vakcinaciju preko foruma. Autobus, ako bude potrebno i vise njih da mozete povesti i porodice, pa da se pomogne koliko moze, ali izgleda da je bitnije umrijeti od korone nego od "dzelata" traziti pomoc. Pa ko je kriv nama sto nam taj "dzelat" nudi pomoc? Je li nam taj "dzelat" kriv? Nekada se bas razocaram nekim razmisljanjima. Je li vi shvatate opasnost koja nam najvjerovatnije dolazi na jesen kada popusti vrucina?SanMan je napisao/la: ↑pet jul 02, 2021 11:35 pmŠto se tiče vakcinacije
Kad si živ možeš se boriti za sebe, porodicu, Bosnu, Želju a kad umreš od glupe corone ......
Prijatelji dragi, bitnije je preziviti, tada mozete pomoci i sebi i svojoj porodici, na koncu i Zelji. A kada ste mrtvi, nikome ne mozete pomoci. Sada sam zelio da ovo organizujemo, dok su granice otvorene, jer nam na jesen stize cetvrti val. Ljudima treba zbog putovanja, trebace i zbog utakmica ocito, na kraju krajeva trebace i zbog zdravlja. Toliko nas je Zeljovaca napustilo zbog korone i vjerujte mi kada lezite na respiratoru, kada se borite za pola udisaja, tada vam je najmanje bitno da li ce vam "dzelat" pomoci.
Za sada se samo jedna osoba javila. Ne morate javno, posaljite mi privatno poruku. Nece se ni znati ko ste, samo hajde da se zastitimo od ove nemani.
Ma sve ok, nemam sta halaliti, forum jeste zbog toga tu.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jul 03, 2021 10:00 amNisam imao losu namjeru, samo napisao ono sto mislim, halali, nemoj sta zamjeriti.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 03, 2021 9:09 amJa sam zelio da organizujemo vakcinaciju preko foruma. Autobus, ako bude potrebno i vise njih da mozete povesti i porodice, pa da se pomogne koliko moze, ali izgleda da je bitnije umrijeti od korone nego od "dzelata" traziti pomoc. Pa ko je kriv nama sto nam taj "dzelat" nudi pomoc? Je li nam taj "dzelat" kriv? Nekada se bas razocaram nekim razmisljanjima. Je li vi shvatate opasnost koja nam najvjerovatnije dolazi na jesen kada popusti vrucina?SanMan je napisao/la: ↑pet jul 02, 2021 11:35 pmŠto se tiče vakcinacije
Prijatelji dragi, bitnije je preziviti, tada mozete pomoci i sebi i svojoj porodici, na koncu i Zelji. A kada ste mrtvi, nikome ne mozete pomoci. Sada sam zelio da ovo organizujemo, dok su granice otvorene, jer nam na jesen stize cetvrti val. Ljudima treba zbog putovanja, trebace i zbog utakmica ocito, na kraju krajeva trebace i zbog zdravlja. Toliko nas je Zeljovaca napustilo zbog korone i vjerujte mi kada lezite na respiratoru, kada se borite za pola udisaja, tada vam je najmanje bitno da li ce vam "dzelat" pomoci.
Za sada se samo jedna osoba javila. Ne morate javno, posaljite mi privatno poruku. Nece se ni znati ko ste, samo hajde da se zastitimo od ove nemani.