Ne znam tačno na kojeg ublehasa mislis, svi su ublehasidjoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 11:00 amCeka se skupstina, smjena ovog ublehasa je gotova stvar.
U zadnjih mjesec dana je prica da je Ceric bivsi ali me cudi da se niko ne spominje ko bi ga mogao naslijediti, cak ni mahalske nema.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 11:00 amCeka se skupstina, smjena ovog ublehasa je gotova stvar.
Kako Nermin Tulic nedavno napisa Amar Osim u Zelji ko Sebija na Klinickom,i upravu je covjek sve rastjera oko nas.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 12:02 pmNe spominje se jer nece niko dok je Amar tu, da se zna da se ponovo suruje sa Selimovicem i da se ide na prodaju zemiljista duljevic kompaniji,Amar se ne predaje.
Zubanovic ce vjerovatno biti SD
Odbio je Zuban tu finkciju.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 12:02 pmNe spominje se jer nece niko dok je Amar tu, da se zna da se ponovo suruje sa Selimovicem i da se ide na prodaju zemiljista duljevic kompaniji,Amar se ne predaje.
Nema te sta ko ismijavati kad je to realno i ispravno. On i recimo "ona" uprava bi bili pun pogodak.AsharaK je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 12:02 pmMene mozete ismijavati koliko hocete, al da se ja pitam sve bih iz UO otjerao osim Cerica, njega bi ostavio kao obicnog clana UO da radi i dalje na digitalizaciji. To su izrazito dobre stvari u danasnje vrijeme, problem je sto je on to radio sa mjesta predsjednika, a mi smo duzni jako puno plata. Da je ovo radio kao obican clan UO ja bih bio prezadovoljan njegovim radom, on jedino nesto i radi da se ne lazemo.
Mislim da je to izmisljotina.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 2:33 pmCerica prci put kad dodje u Sarajevo ceka policija zbog afere respirstori
apsolutna izmišljotina.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 3:32 pmMislim da je to izmisljotina.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 2:33 pmCerica prci put kad dodje u Sarajevo ceka policija zbog afere respirstori
Slažem se s tobom, apsolutno, nema razloga za ismijavanje bas suprotno.AsharaK je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 12:02 pmMene mozete ismijavati koliko hocete, al da se ja pitam sve bih iz UO otjerao osim Cerica, njega bi ostavio kao obicnog clana UO da radi i dalje na digitalizaciji. To su izrazito dobre stvari u danasnje vrijeme, problem je sto je on to radio sa mjesta predsjednika, a mi smo duzni jako puno plata. Da je ovo radio kao obican clan UO ja bih bio prezadovoljan njegovim radom, on jedino nesto i radi da se ne lazemo.
svi koji su imali ikakve veze s tim slučajem, pozvani su kao svjedoci ili optuženi. Isti slučaj bi bio i za Cerića, bila bi podignuta međunarodna i morao bi se odazvati, tako da zna se iz kojih medija je ponikla ta informacija o povezanosti Cerića u taj slučaj. To što nije došao u BiH, to stoji da je neodgovorno, zbog kluba i ozbiljnosti funkcije koju je preuzeo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 3:44 pmapsolutna izmišljotina.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 3:32 pmMislim da je to izmisljotina.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 2:33 pmCerica prci put kad dodje u Sarajevo ceka policija zbog afere respirstori
Kao i prije par godina Zuban se spominje za SD ali od toga neće biti ništa jer bi u tom slučaju morao zalediti svoju menadjersku licencu.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 12:02 pmNe spominje se jer nece niko dok je Amar tu, da se zna da se ponovo suruje sa Selimovicem i da se ide na prodaju zemiljista duljevic kompaniji,Amar se ne predaje.
Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 06, 2021 6:29 pmsvi koji su imali ikakve veze s tim slučajem, pozvani su kao svjedoci ili optuženi. Isti slučaj bi bio i za Cerića, bila bi podignuta međunarodna i morao bi se odazvati, tako da zna se iz kojih medija je ponikla ta informacija o povezanosti Cerića u taj slučaj. To što nije došao u BiH, to stoji da je neodgovorno, zbog kluba i ozbiljnosti funkcije koju je preuzeo.