Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 31, 2021 2:29 pm

Znači do sad što je sigurno, odlasci: Erić, Miletić, Veselinović, Lendrić, Čeliković i Milićević (istekle posudbe)

Nadam se da je sljedeći ublehaš Kosorić i jedan od najgorih bekova koje je Grbavica vidjela - Blažević.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

svraka
Kontakt:

pon maj 31, 2021 2:32 pm

storm_raider je napisao/la:
pon maj 31, 2021 2:21 pm
mamba21 je napisao/la:
pon maj 31, 2021 1:58 pm
Dzezvar je napisao/la:
pon maj 31, 2021 12:20 pm

Nije govno nego se cuko pokakio.Nisu trazili ali su se roditelji ponudili da koliko toliko izfinansiraju to.
Ti si drugacije skroz napisao. Ali sreca pa je Storm to fino objasnio.
Ma nije drugacije skroz napisao, svodi se na to da nemamo marke. I jeste sramota.
Znamo svi da nemamo.Roditeljima je receno ako znaju nekoga od sponzora da moze finansirati dio bilo bi dobro, a ne da su roditelji pod moranjem da plate da bi im se djeca igrala i druzila sa drugim klubovima.

Pisalo je ovdje par ljudi sto nece zbog Amara da sponzorisu. Ovo im je prilika. Odu u OP i pitaju sta tacno treba platiti i uplate to za klub, Amar nece vidjeti taj novac ako im je to problem.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 31, 2021 2:40 pm

Sljedeće sezone kasnimo s pripremama kao Čelik i Mladost uvakat.
Prva 3 kola nas nabijaju 5+ razlike.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon maj 31, 2021 2:49 pm

Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...
Nikola Dujaković iz Krupe, 24 godine, također ističe ugovor.

Ali kakve koristi kad kod nas u Klubu svakog boli qrac...

amar92
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:02 pm

samo_plavo je napisao/la:Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...

amar92 je napisao/la:Veliki izbor igraca kojima istjecu ugovori ovo ljeto. Nama realni: Celikovic, Mehanovic, Galic, Sisic, Mekic, Atajic, Abid Mujagic, Hadzanovic, Horic, Maksimovic, Govedarica, Zajmovic, Kvesic, Benjo Colic, Kerla, Glisic, Franic, Dujakovic...

Steta sto smo kokuzi, inace bi mogli neke od ovih dovesti: Edin Sehic, Buric, Irfan Hadzic, Sipovic, Cavar, Catakovic, Gojkovic, Satara, Piric, Susic, Matic, Katanec...

Trenutno bez kluba od zanimljivih: Zlomislic, Muminovic, Edis Smajic, Milan Milanovic, Trujic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

thierryhenry21
Kontakt:

Zna li ko kakav je ovaj Sedin Ljuca? Dao 12 golova ove sezone u prvoj federalnoj, za Čapljinu igra koja je u donjem dijelu tabele, još navija za Želju. Gori od ovih sad ne može biti, a ni plata mu neće biti velika
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

thierryhenry21
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:05 pm

amar92 je napisao/la:
samo_plavo je napisao/la:Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...

amar92 je napisao/la:Veliki izbor igraca kojima istjecu ugovori ovo ljeto. Nama realni: Celikovic, Mehanovic, Galic, Sisic, Mekic, Atajic, Abid Mujagic, Hadzanovic, Horic, Maksimovic, Govedarica, Zajmovic, Kvesic, Benjo Colic, Kerla, Glisic, Franic, Dujakovic...

Steta sto smo kokuzi, inace bi mogli neke od ovih dovesti: Edin Sehic, Buric, Irfan Hadzic, Sipovic, Cavar, Catakovic, Gojkovic, Satara, Piric, Susic, Matic, Katanec...

Trenutno bez kluba od zanimljivih: Zlomislic, Muminovic, Edis Smajic, Milan Milanovic, Trujic.

Čuj Edis Smajić u sim bau-u nije mogao igrat. Od svih nabrojanih 4 igrača su solidna.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:11 pm

Ma jebeš ti sve to, džaba kad je Klub u rukama debila.
Nabijem ja i tu skupštinu i skupštinare na *****.
Umjesto da su se pokrenuli još prije završetka ove sezone, održali tu jebenu skupštinu, nabili nogom u dupe Amara krmka i ove iz uprave ako će ovako i dalje raditi, pa na vrijeme krenuti u potragu nekih normalnih ljudi koji bi zasukali rukave i rekl: "Cilj je stabilizacija Kluba, para nema, pravit ćemo mlađu ekipu uz trenera koji će raditi bez rezultatskog imperativa i biti tu dugoročno"

Ne mogu da vjerujem kakvi debili nas vode. Oni nešto čekaju i određuju neke termine, a nama svaka minuta bitna. Umjesto da se do sad održala skupština, donijela odluka o upravi... da se može imenovati trener, da čovjek može napraviti sebi neku ekipu prije početka priprema...

***** LI VAM MAJKU SVIMA! OD SKUPŠTINARA I UPRAVE DO AMARA OSIMA I IGRAČA!

amar92
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:15 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
amar92 je napisao/la:

Čuj Edis Smajić u sim bau-u nije mogao igrat. Od svih nabrojanih 4 igrača su solidna.
Nisu to moje ili necije zelje, nego ono sto je dostupno na trzistu a u skladu s nasim budzetom (ako ga imamo). Smajica sam stavio jer mi je zapeo za oko medju igracima bez klub, znam da je prije bio najbolji igrac Slobode i veliki potencijal. Sta se kasnije desilo nemam pojma.

Nazalost bolje tesko da mozemo naci/dovesti od ovih s liste. Jedino da se skroz okrenemo omladini i igracima iz prve lige.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:15 pm

thierryhenry21 je napisao/la:
Zna li ko kakav je ovaj Sedin Ljuca? Dao 12 golova ove sezone u prvoj federalnoj, za Čapljinu igra koja je u donjem dijelu tabele, još navija za Želju. Gori od ovih sad ne može biti, a ni plata mu neće biti velika
Tanak, ima zelju i volju ali ne i glavu(iznimno neinteligentan igrac).Dao je 12.golova za ekipe kojima je centralna figura i vec nije uspio u Slobodi da se dokaze.

amar92
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:Sljedeće sezone kasnimo s pripremama kao Čelik i Mladost uvakat.
Prva 3 kola nas nabijaju 5+ razlike.
Dok drugi budu na pocetku priprema mi cemo imati skupstinu na kojoj bi se trebalo rijesiti pitanje Uprave. Da li ce biti smijenjena ili dopunjena, jos se ne zna. Nakon te skupstine, Uprava treba razmotriti potencijalne trenere i odabrati jednog. Zatim, s tim trenerom napraviti plan za ekipu. Trebat ce nam, kako sad stvari stoje, oko 15 igraca. Zatim dovesti taj autobus igraca i onda valjda stignemo neke mini-pripreme odraditi.

Realno, dobro ako se skupimo do pocetka lige ikako. Nije mi jasno sto se skupstina nije mogla ovu sedmicu dogovoriti.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:23 pm

Možemo dovesti Sašu Maksimovića, Nikolu Dujakovića, Josipa Kvesića, pa eto i Nedima Mekića (iako ga ja ne bih volio na Grbavici...)
Možemo ih dovesti sigurno, to nisu skupi igrači, igrali bi za manje pare od Lendrića, Veselinovića i ovih debila, a bolji su igrači od njih sigurno.

Maksimović i Dujaković bi nam bili sigurno pojačanja i rado bi došli da igraju za Želju jer još uvijek smo neko ime... Kvesić bi se također vratio, on i Malić bi bilo sasvim korektno na poziciji lijevog beka. Mekić je već ranije svakako trebao potpisati... Može se dovesti dobar igrač i za male pare, ali kako ćeš dovesti kad nemaš ni trenera ni vizije ni ništa...

Zato se po hiljaditi put sjetim porodice svima u Klubu koje boli ***** i koji ništa ne poduzimaju. Pa dajte bar ostavke sami mamu vam *****!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:28 pm

Evo GG.ba kaže neizvjestan ostanak Šehića...

Još jedan kloc kojem bih rado vidio leđa. Hajde mrš!

fcz
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:32 pm

Eto vec je odredjen termin Skupstine, znace se uskoro i mjesto, nema razloga da se ne pojavimo - i grupa i "obicni" navijaci.

AMARE OSIME NAPUSHI SE KURCHINE!!!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:38 pm

fcz je napisao/la:
Eto vec je odredjen termin Skupstine, znace se uskoro i mjesto, nema razloga da se ne pojavimo - i grupa i "obicni" navijaci.

Pa ja evo iskreno predlažem, ako neće grupa, siguran sam da bi došlo bar 20 nas odavde kad bismo se dogovorili i da mu poručimo upravo to što si napisao. Bolje 20 nego niko. A nikad mu niko nije ni rekao ništa glasno i jasno, pa se on malo pravi mangup... Ne bi njemu bilo svejedno da mu se javno malo "otpjeva" i da mu se poruči da nije poželjan. Pogotovo što će tu biti i novinari i kamere...

plavi kanarinac
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:42 pm

Ko god želi Mekica u klubu vjerovatno mu i Jamak odgovara... Daj ba bolje da proapadamo sa 19godisnjacima nego sa ispranim igracima
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

storm_raider
Kontakt:

pon maj 31, 2021 3:48 pm

fcz je napisao/la:

Za taj termin se zna ima 20 dana i govori o ozbiljnosti medju nama. Trebalo je odmah danas sazvati Skupstinu i istresti sve, a ne cekati 15tak dana nakon posljednje utakmice. Dok se malo more obidje, svalerke, dok se nesto pojede - popije, a za Zelju cemo lako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tare1921

pon maj 31, 2021 4:01 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pon maj 31, 2021 3:42 pm
Ko god želi Mekica u klubu vjerovatno mu i Jamak odgovara... Daj ba bolje da proapadamo sa 19godisnjacima nego sa ispranim igracima
Ma za nasu ligu i nase trenutno stanje je dobar. Podsjeca me na Hajdarevica jer puno trci i kad puca na gol lopta zavrsi vecinom iza tribina, ali barem zna dodati fino sto je jedan veliki Upgrade kad ga poredis sa Hajdarom ili Bojom.

thierryhenry21
Kontakt:

pon maj 31, 2021 4:09 pm

Radnik ostaje u ligi. PA YEBEM LI TI VICO JA MRTVE. FUJ NABIJEM VAS SVE NA QRAC

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kemo, milanribar, svabo i 29 gostiju.

Prijava