Znamo svi da nemamo.Roditeljima je receno ako znaju nekoga od sponzora da moze finansirati dio bilo bi dobro, a ne da su roditelji pod moranjem da plate da bi im se djeca igrala i druzila sa drugim klubovima.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 2:21 pmMa nije drugacije skroz napisao, svodi se na to da nemamo marke. I jeste sramota.
samo_plavo je napisao/la:Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...
Nikola Dujaković iz Krupe, 24 godine, također ističe ugovor.
Ali kakve koristi kad kod nas u Klubu svakog boli qrac...
amar92 je napisao/la:Veliki izbor igraca kojima istjecu ugovori ovo ljeto. Nama realni: Celikovic, Mehanovic, Galic, Sisic, Mekic, Atajic, Abid Mujagic, Hadzanovic, Horic, Maksimovic, Govedarica, Zajmovic, Kvesic, Benjo Colic, Kerla, Glisic, Franic, Dujakovic...
Steta sto smo kokuzi, inace bi mogli neke od ovih dovesti: Edin Sehic, Buric, Irfan Hadzic, Sipovic, Cavar, Catakovic, Gojkovic, Satara, Piric, Susic, Matic, Katanec...
Trenutno bez kluba od zanimljivih: Zlomislic, Muminovic, Edis Smajic, Milan Milanovic, Trujic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čuj Edis Smajić u sim bau-u nije mogao igrat. Od svih nabrojanih 4 igrača su solidna.amar92 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 3:02 pmsamo_plavo je napisao/la:Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...
Ali kakve koristi kad kod nas u Klubu svakog boli qrac...amar92 je napisao/la:Veliki izbor igraca kojima istjecu ugovori ovo ljeto. Nama realni: Celikovic, Mehanovic, Galic, Sisic, Mekic, Atajic, Abid Mujagic, Hadzanovic, Horic, Maksimovic, Govedarica, Zajmovic, Kvesic, Benjo Colic, Kerla, Glisic, Franic, Dujakovic...
Steta sto smo kokuzi, inace bi mogli neke od ovih dovesti: Edin Sehic, Buric, Irfan Hadzic, Sipovic, Cavar, Catakovic, Gojkovic, Satara, Piric, Susic, Matic, Katanec...
Trenutno bez kluba od zanimljivih: Zlomislic, Muminovic, Edis Smajic, Milan Milanovic, Trujic.
Nisu to moje ili necije zelje, nego ono sto je dostupno na trzistu a u skladu s nasim budzetom (ako ga imamo). Smajica sam stavio jer mi je zapeo za oko medju igracima bez klub, znam da je prije bio najbolji igrac Slobode i veliki potencijal. Sta se kasnije desilo nemam pojma.thierryhenry21 je napisao/la:Čuj Edis Smajić u sim bau-u nije mogao igrat. Od svih nabrojanih 4 igrača su solidna.amar92 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 3:02 pmsamo_plavo je napisao/la:Saša Maksimović iz Slobode, ističe mu ugovor, 21 godina, odličan igrač, nije skup...
Ali kakve koristi kad kod nas u Klubu svakog boli qrac...amar92 je napisao/la:Veliki izbor igraca kojima istjecu ugovori ovo ljeto. Nama realni: Celikovic, Mehanovic, Galic, Sisic, Mekic, Atajic, Abid Mujagic, Hadzanovic, Horic, Maksimovic, Govedarica, Zajmovic, Kvesic, Benjo Colic, Kerla, Glisic, Franic, Dujakovic...
Tanak, ima zelju i volju ali ne i glavu(iznimno neinteligentan igrac).Dao je 12.golova za ekipe kojima je centralna figura i vec nije uspio u Slobodi da se dokaze.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 3:02 pmZna li ko kakav je ovaj Sedin Ljuca? Dao 12 golova ove sezone u prvoj federalnoj, za Čapljinu igra koja je u donjem dijelu tabele, još navija za Želju. Gori od ovih sad ne može biti, a ni plata mu neće biti velika
Dok drugi budu na pocetku priprema mi cemo imati skupstinu na kojoj bi se trebalo rijesiti pitanje Uprave. Da li ce biti smijenjena ili dopunjena, jos se ne zna. Nakon te skupstine, Uprava treba razmotriti potencijalne trenere i odabrati jednog. Zatim, s tim trenerom napraviti plan za ekipu. Trebat ce nam, kako sad stvari stoje, oko 15 igraca. Zatim dovesti taj autobus igraca i onda valjda stignemo neke mini-pripreme odraditi.Leon_Professional je napisao/la:Sljedeće sezone kasnimo s pripremama kao Čelik i Mladost uvakat.
Prva 3 kola nas nabijaju 5+ razlike.
Pa ja evo iskreno predlažem, ako neće grupa, siguran sam da bi došlo bar 20 nas odavde kad bismo se dogovorili i da mu poručimo upravo to što si napisao. Bolje 20 nego niko. A nikad mu niko nije ni rekao ništa glasno i jasno, pa se on malo pravi mangup... Ne bi njemu bilo svejedno da mu se javno malo "otpjeva" i da mu se poruči da nije poželjan. Pogotovo što će tu biti i novinari i kamere...
Za taj termin se zna ima 20 dana i govori o ozbiljnosti medju nama. Trebalo je odmah danas sazvati Skupstinu i istresti sve, a ne cekati 15tak dana nakon posljednje utakmice. Dok se malo more obidje, svalerke, dok se nesto pojede - popije, a za Zelju cemo lako.
Ma za nasu ligu i nase trenutno stanje je dobar. Podsjeca me na Hajdarevica jer puno trci i kad puca na gol lopta zavrsi vecinom iza tribina, ali barem zna dodati fino sto je jedan veliki Upgrade kad ga poredis sa Hajdarom ili Bojom.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 3:42 pmKo god želi Mekica u klubu vjerovatno mu i Jamak odgovara... Daj ba bolje da proapadamo sa 19godisnjacima nego sa ispranim igracima