Djecu, 2-3 starija igraca i ganjati evropu po mogucnosti.
Puna cistka i restart
Cuj Alispahica dodati... Stilic koliko se pisalo planira ići..thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:25 pmSramota da ovakva Krupa, kojoj smo mi 3 gola dali, ostane u ligi. Sljedeće sezone moraju igrati Drina, Gasal, Beća i Duraković, dodat im Hrelju, Štilića, Alispahića, Juričića, Boju, Miletića i Stevanovića. Dovesti golmana i desnog beka nekog i mislim da možemo biti bar u top 6, a ništa ili relativno malo para potrošiti. Otjerati grobare iz kluba zajedno s Amarom i na ovoj ekipi graditi budućnost. Za 3-4 godine, možda opet budemo pri nekom vrhu.
A koga bi vi, Ronalda? Treba sagledat realnost, ko će igrat ako svi odu? Alispahić je bio naš najbolji igrač prvu polusezonu, niko od vas bez plata ne bi igrao.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:28 pmCuj Alispahica dodati... Stilic koliko se pisalo planira ići..thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:25 pmSramota da ovakva Krupa, kojoj smo mi 3 gola dali, ostane u ligi. Sljedeće sezone moraju igrati Drina, Gasal, Beća i Duraković, dodat im Hrelju, Štilića, Alispahića, Juričića, Boju, Miletića i Stevanovića. Dovesti golmana i desnog beka nekog i mislim da možemo biti bar u top 6, a ništa ili relativno malo para potrošiti. Otjerati grobare iz kluba zajedno s Amarom i na ovoj ekipi graditi budućnost. Za 3-4 godine, možda opet budemo pri nekom vrhu.
Sve osim naše škole treba odstraniti skupa sa ovim sto ih dovede i sredstva na dva stopera i golmana usmjeriti pa dokle se mogne
Neće ili ne može da trči brate, valjao je dok je imao Hajdara kraj sebe pa ovaj trčao za obojicu.thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:33 pmA koga bi vi, Ronalda? Treba sagledat realnost, ko će igrat ako svi odu? Alispahić je bio naš najbolji igrač prvu polusezonu, niko od vas bez plata ne bi igrao.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:28 pmCuj Alispahica dodati... Stilic koliko se pisalo planira ići..thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:25 pmSramota da ovakva Krupa, kojoj smo mi 3 gola dali, ostane u ligi. Sljedeće sezone moraju igrati Drina, Gasal, Beća i Duraković, dodat im Hrelju, Štilića, Alispahića, Juričića, Boju, Miletića i Stevanovića. Dovesti golmana i desnog beka nekog i mislim da možemo biti bar u top 6, a ništa ili relativno malo para potrošiti. Otjerati grobare iz kluba zajedno s Amarom i na ovoj ekipi graditi budućnost. Za 3-4 godine, možda opet budemo pri nekom vrhu.
Sve osim naše škole treba odstraniti skupa sa ovim sto ih dovede i sredstva na dva stopera i golmana usmjeriti pa dokle se mogne
Haha lik do 18 minute ko i može, ostalo je borba s disanjem. Daj nam nekoga iz Zvijezde 09 omladinca na sredini da ganja, bolje nego penzioner da nam do 18 igra, niko ne traži Kantea na sredini.thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:33 pmA koga bi vi, Ronalda? Treba sagledat realnost, ko će igrat ako svi odu? Alispahić je bio naš najbolji igrač prvu polusezonu, niko od vas bez plata ne bi igrao.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:28 pmCuj Alispahica dodati... Stilic koliko se pisalo planira ići..thierryhenry21 je napisao/la: ↑ned maj 30, 2021 6:25 pmSramota da ovakva Krupa, kojoj smo mi 3 gola dali, ostane u ligi. Sljedeće sezone moraju igrati Drina, Gasal, Beća i Duraković, dodat im Hrelju, Štilića, Alispahića, Juričića, Boju, Miletića i Stevanovića. Dovesti golmana i desnog beka nekog i mislim da možemo biti bar u top 6, a ništa ili relativno malo para potrošiti. Otjerati grobare iz kluba zajedno s Amarom i na ovoj ekipi graditi budućnost. Za 3-4 godine, možda opet budemo pri nekom vrhu.
To je to - Zeko, Luka i djeca.
Meni Luka los, nikad dvoboj da dobije a golovi su nekakvi slucajni isto kao kod Mujezinovica. Dobro je jedino sto puno trci i 100% daje od sebe. Nadam se da cemo dovesti Irfana Hadzica sumnjam da ce bit skup u svakom slucaju je jeftiniji od Lendrica.