A ljudi ni luk jeli ni luk mirisali.Grbavica je napisao/la: ↑ned maj 23, 2021 7:24 pmJesi se ti nahorozio na navijace...Senad1921 je napisao/la:Jedini i pravi krivac svega ovoga su navijaci. Oni su otjerali bivse, oni su podrzali Osima, oni nisu otjerali ove na vrijeme.
Zvanicno, najgora generacija u historiji Zeljeznicara, gora od one koja je ispala u drugu ligu. Sigurno i hrabro upisali su najduzi niz bez pobjede, dok saka huligana zadovoljno prodaje djecije majice sa nekim slikovnicama. Brao huligani, niste odavno prijetili svojim navijacima ili kako ono vec grmi iz kopa ostatku stadiona: j.... mater u pi.cku...
Ne zaboravljamo mi ko je Amar. Ti izgleda nisi još shvatio da je to grobar Želje.Durgo je napisao/la: ↑ned maj 23, 2021 9:38 pmLahko je pisati po forumu. Ajde fino, kada vec pljujete Amara, nadjite mu 3 miliona da napravi ekipu kakvu zeli, dati mu 2 prelazna, pa cemo onda vidjeti ko je Amar... vi ste zaboravili ko najtrofejniji trener... kako mislite da napravi ekipu bez para? Jos hocete rezultate? A da je osvojio titulu, slavili bi ispred vjecne?
Amar Osim je od Zelje napravio klub i to ste zaboravili. Nasa je sreca sto je uskocio da pomogne kada su diverzanti pobjegli. I spasio nas je ispadanja iz lige za 100. godisnjicu.
Nezahvalni ste i zaboravljate ko je Amar Osim.
Vidi se da ne pratis forum cesto. Durgo je sarkastican...Norsborg je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 12:05 pmNe zaboravljamo mi ko je Amar. Ti izgleda nisi još shvatio da je to grobar Želje.Durgo je napisao/la: ↑ned maj 23, 2021 9:38 pmLahko je pisati po forumu. Ajde fino, kada vec pljujete Amara, nadjite mu 3 miliona da napravi ekipu kakvu zeli, dati mu 2 prelazna, pa cemo onda vidjeti ko je Amar... vi ste zaboravili ko najtrofejniji trener... kako mislite da napravi ekipu bez para? Jos hocete rezultate? A da je osvojio titulu, slavili bi ispred vjecne?
Amar Osim je od Zelje napravio klub i to ste zaboravili. Nasa je sreca sto je uskocio da pomogne kada su diverzanti pobjegli. I spasio nas je ispadanja iz lige za 100. godisnjicu.
Kolega storme, ne znam o cemu pricate...storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 12:07 pmVidi se da ne pratis forum cesto. Durgo je sarkastican...Norsborg je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 12:05 pmNe zaboravljamo mi ko je Amar. Ti izgleda nisi još shvatio da je to grobar Želje.Durgo je napisao/la: ↑ned maj 23, 2021 9:38 pmLahko je pisati po forumu. Ajde fino, kada vec pljujete Amara, nadjite mu 3 miliona da napravi ekipu kakvu zeli, dati mu 2 prelazna, pa cemo onda vidjeti ko je Amar... vi ste zaboravili ko najtrofejniji trener... kako mislite da napravi ekipu bez para? Jos hocete rezultate? A da je osvojio titulu, slavili bi ispred vjecne?
Neka nam je Bog na pomoci kada svi oni zatraze svoj novac, a to bi se moglo desiti jako brzo.
Ma babuka zaradio na raskidima. Papire za oprost dugova. Ljepotastorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 3:39 pmNeka nam je Bog na pomoci kada svi oni zatraze svoj novac, a to bi se moglo desiti jako brzo.
Je li Miletic oprostio?Tare1921 je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 3:56 pmAnel Hajric nam je oprostio dug.
Sa Mileticem se sjelo i dogovorio raskid.
Amar Legenda Osim nije htio da se dogovori sa klubom da samo bude placen do tada dok je bio trener nego je jos na platnom spisku FK Zeljeznicara. Eto koliko on voli Zeljeznicar i koliko se brine za buducnost kluba.
Ovako su i mene nekad napadali kad sam bombe bacao..storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 12:07 pmVidi se da ne pratis forum cesto. Durgo je sarkastican...Norsborg je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 12:05 pmNe zaboravljamo mi ko je Amar. Ti izgleda nisi još shvatio da je to grobar Želje.Durgo je napisao/la: ↑ned maj 23, 2021 9:38 pmLahko je pisati po forumu. Ajde fino, kada vec pljujete Amara, nadjite mu 3 miliona da napravi ekipu kakvu zeli, dati mu 2 prelazna, pa cemo onda vidjeti ko je Amar... vi ste zaboravili ko najtrofejniji trener... kako mislite da napravi ekipu bez para? Jos hocete rezultate? A da je osvojio titulu, slavili bi ispred vjecne?
Halaliomamba21 je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 4:16 pmJe li Miletic oprostio?Tare1921 je napisao/la: ↑pon maj 24, 2021 3:56 pmAnel Hajric nam je oprostio dug.
Sa Mileticem se sjelo i dogovorio raskid.
Amar Legenda Osim nije htio da se dogovori sa klubom da samo bude placen do tada dok je bio trener nego je jos na platnom spisku FK Zeljeznicara. Eto koliko on voli Zeljeznicar i koliko se brine za buducnost kluba.