phpBB [video]
Pa ti si slagao u svom postu.HajrA je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 11:02 pmNormalnu konverzaciju ne mozes voditi sa nekim ko laze, izmislja, pametuje!mamba21 je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:37 pmKo je prizivao?
Vidimo da nece. Ti ne pripadas clanovima ovog kluba, pa te boli briga za situaciju kako pises? Spomenuli smo skupinu luzera, sta je problem, je li pogresno nesto momak napisao?
Mozemo barem ovdje voditi normalnu konverzaciju bez vrijedjanja i laganja, kao sto si gore napisao. Ne sjecam se da smo ja i @blueboy prizivali ove.
Tebi i takvim sta sam imao reci rekao sam u postu iznad. vozdra .ba
Pa šta predlažeš onda, šta je po tebi kretanje od nule ako ne djeca i borba za opstanak radi smanjenja troškova?Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 12:05 amJebaji ga, sad niko nije bio da Amar dođe...
Što prije krenemo od 0, prije ćemo se i vratiti. Sljedeća sezona je mrtvo životarenje i borba za opstanak. **** i to.
2 druga mjesta i osvojen kup.....blueboy je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:06 pmDa da. Mi smo ovdje zbog raznih Amara, Bekrića, Stanića, Ramovića, Fejzića, Kosorića, Lendrića, Zečeva, Stevanovića i mnogih drugih povratnika, da nekog ne zaboravim. Svi ovi igrači su igrali u vrijeme svemogućeg Misketa i uspjeli su prosuti nekoliko puta ono što ne bi prosuli mi da smo se skupili na ulici. Luzera i luzerskog mentaliteta se nikad nećemo riješiti sa povratnicima, ko god to bio. Samo novi ljudi, od čistačice do Uprave i igrača. Ako ih nema, onda ok, nek nastave ovako slobodnim padom sa povratnicima.
Sjecas li se sta sam ti odgovorio na to?neroazzuro je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 2:48 amStorme, sjećaš li se kad ti poslije dana ppbjede rekoh da je gotovo sa Željom? Bukvalno sam predvidio sve ovo.
Nikad u životu.kokoška je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:09 pmJel te stid?blueboy je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:06 pmDa da. Mi smo ovdje zbog raznih Amara, Bekrića, Stanića, Ramovića, Fejzića, Kosorića, Lendrića, Zečeva, Stevanovića i mnogih drugih povratnika, da nekog ne zaboravim. Svi ovi igrači su igrali u vrijeme svemogućeg Misketa i uspjeli su prosuti nekoliko puta ono što ne bi prosuli mi da smo se skupili na ulici. Luzera i luzerskog mentaliteta se nikad nećemo riješiti sa povratnicima, ko god to bio. Samo novi ljudi, od čistačice do Uprave i igrača. Ako ih nema, onda ok, nek nastave ovako slobodnim padom sa povratnicima.
Hoćemo dokle hoćeš. Ja sam prvi koji ih je podržavao maksimalno za sve što rade, ali nema od toga više ništa. Kad to shvatite biće vam lakše. Samo reset.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 6:39 am2 druga mjesta i osvojen kup.....blueboy je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:06 pmDa da. Mi smo ovdje zbog raznih Amara, Bekrića, Stanića, Ramovića, Fejzića, Kosorića, Lendrića, Zečeva, Stevanovića i mnogih drugih povratnika, da nekog ne zaboravim. Svi ovi igrači su igrali u vrijeme svemogućeg Misketa i uspjeli su prosuti nekoliko puta ono što ne bi prosuli mi da smo se skupili na ulici. Luzera i luzerskog mentaliteta se nikad nećemo riješiti sa povratnicima, ko god to bio. Samo novi ljudi, od čistačice do Uprave i igrača. Ako ih nema, onda ok, nek nastave ovako slobodnim padom sa povratnicima.
Hocemo li dalje...ako zelis nikakav problem.
Ja sam deset godina bio sponzor kluba, na godisnjem nivou sam preko 50 000 BAM upumpavao u klupsku kasu, sto direktnom svrhom, sto indirektnom, odnosno posrednom. Preko poznanstava sam doveo jos 3 sponzora u klub. Nikod od nas trenutno nije blizu kluba, niti zeli biti blizu kluba dok se ova situacija ne razrijesi.blueboy je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 7:30 amHoćemo dokle hoćeš. Ja sam prvi koji ih je podržavao maksimalno za sve što rade, ali nema od toga više ništa. Kad to shvatite biće vam lakše. Samo reset.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 6:39 am2 druga mjesta i osvojen kup.....blueboy je napisao/la: ↑ned maj 16, 2021 10:06 pm
Da da. Mi smo ovdje zbog raznih Amara, Bekrića, Stanića, Ramovića, Fejzića, Kosorića, Lendrića, Zečeva, Stevanovića i mnogih drugih povratnika, da nekog ne zaboravim. Svi ovi igrači su igrali u vrijeme svemogućeg Misketa i uspjeli su prosuti nekoliko puta ono što ne bi prosuli mi da smo se skupili na ulici. Luzera i luzerskog mentaliteta se nikad nećemo riješiti sa povratnicima, ko god to bio. Samo novi ljudi, od čistačice do Uprave i igrača. Ako ih nema, onda ok, nek nastave ovako slobodnim padom sa povratnicima.
Hocemo li dalje...ako zelis nikakav problem.
P.S. Za mene drugo mjesto nije osvojeno mi prošle sezone a ni prethodnih, nego je izgubljeno prvo. Za kup i gradnju stadiona svaka čast.