Mislim da 14 igrača ide, tj. istiće im ugovor.
edit: nisam vidio da je Raptor već stavio spisak na prošloj stranici.
Babuka će sve to riješiti...Uz šampanjac naravno
Šta ćemo se mi dogovarati, kad imaš u klubu ološ koji te srozava iz dana u dan, a za koji mjesec ti prijeti totalno rasulo i sudbina Čelika.
Nema to puno veze jedno s drugim. U Engleskoj, u njihovoj asocijaciji premijerligaša, manji klubovi, uvjetno rečeno neorganizovaniji klubovi, su često bili odlučujući faktor o donošenju nekih odluka. Udruženje premijerligaša, s pravilom jedan klub, jedan glas, jeste nešto što bi trebalo biti rezultat svih ovih dogovora, ali sad pričati o tome, s posebnim akcentom na suđenje, je cinično. Ljudi nas kradu bukvalno godinama, u vrijeme Senada, u vrijeme Amara, izbiju nam titulu (bez obzira na to što smo mi mogli i trebali to uzeti) nekakvim penalima, poništavaju čiste golove i svi šute. Kad se ploča okrenula i kad se ide niz dlaku drugom klubu - eh sad je problem.Racional87 je napisao/la: ↑čet apr 29, 2021 10:35 amŠta ćemo se mi dogovarati, kad imaš u klubu ološ koji te srozava iz dana u dan, a za koji mjesec ti prijeti totalno rasulo i sudbina Čelika.
I sad mi kao neki faktor.ne možemo svoju avliju pomesti.
Ako se ova priča pokrene u junu/julu sve ima smisla. Osnovati udruženje premijerligaša, pa onda se okupljati.
Ma ne mogu se oteti utisku da je ovo planski i jesam fan idoliziram jednog čovjeka pod kojim smo do sad mogli imati jug u izgradnji i ko zna sta vec ne... Idoliziram ga, on mi je idol, isključiv sam. Zašto zato sto od kako znam za sebe i za Klub bolje nije bilo...avlami97 je napisao/la: ↑čet apr 29, 2021 10:57 pmhttp://www.pufbih.ba/v1/novosti/2072/pr ... 2021godine
Pogledati pod rednim brojem 79.
Poreski dug sa kamatama preko 3,8 mil KM, a glavnica preko 1,6 mil KM. Bože sačuvaj. Pa skoro smo glavnicu bili spustili ispod 0,5 mil KM. Šta nam uradi Dan pobjede i Football.
NA DAN 31.03.2021. GODINE
glavnica - 1.639.879,70 KM
kamata - 2.218.311,30 KM
ukupno - 3.858.191,00 KM
Cirka 1,5 miliona KM novog duga smo nabili od Nove godine do kraja marta. Halo ba, za 3 hebena mjeseca je bagra nabila milku i pol i to samo prema poreznoj. Kakvi su to lopovi, uhljupi, ološ, dušmani Kluba, pa to nema na zemaljskoj kugli. Dragi Bog zna koliko smo dužni prema igračima, administraciji, dobavljačima. FUJ stoko nesposobna, lopovska.
Dug prema PUF BiH na dan 31.12.2018.g.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet apr 29, 2021 11:56 pmMa ne mogu se oteti utisku da je ovo planski i jesam fan idoliziram jednog čovjeka pod kojim smo do sad mogli imati jug u izgradnji i ko zna sta vec ne... Idoliziram ga, on mi je idol, isključiv sam. Zašto zato sto od kako znam za sebe i za Klub bolje nije bilo...avlami97 je napisao/la: ↑čet apr 29, 2021 10:57 pmhttp://www.pufbih.ba/v1/novosti/2072/pr ... 2021godine
Pogledati pod rednim brojem 79.
Poreski dug sa kamatama preko 3,8 mil KM, a glavnica preko 1,6 mil KM. Bože sačuvaj. Pa skoro smo glavnicu bili spustili ispod 0,5 mil KM. Šta nam uradi Dan pobjede i Football.
NA DAN 31.03.2021. GODINE
glavnica - 1.639.879,70 KM
kamata - 2.218.311,30 KM
ukupno - 3.858.191,00 KM
Cirka 1,5 miliona KM novog duga smo nabili od Nove godine do kraja marta. Halo ba, za 3 hebena mjeseca je bagra nabila milku i pol i to samo prema poreznoj. Kakvi su to lopovi, uhljupi, ološ, dušmani Kluba, pa to nema na zemaljskoj kugli. Dragi Bog zna koliko smo dužni prema igračima, administraciji, dobavljačima. FUJ stoko nesposobna, lopovska.