Cekajte, Badzak je pitao Amara treba li mu.. ovaj je rekao da mu treba, onda se vidio sa Amarom dva puta dogovarali su i dogovorili.. Badzak je covjek kojem je Sinan vjerovao i koji je stao iza tog transfera sto se tice novca, i to da dodam je pristao na Amarove uslove koje je on postavio..
Ne znam za trenutni odnos, znam da Sinanu nije pravo sto se ovo desava sta se desava u ovom trenutku ni sa ekipom ni sa povredom. Cak mislim da ce na svoju inicijativu da se odrekne novca za period od povrede pa do kraja ugovora. Nije sad ni bitno ko je koga htio , bitno je da ovo krene na bolje , na koji nacin ne zna niko..storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 12:29 amMoguce, ne znam detalje. Ali sam nacuo da vise sa Badzakom nije ok.
Ma da ne idemo predaleko u bezveze pricu. Pretesko brate, ne znam moze li nize..SirAlexFerguson je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 12:34 amNe znam za trenutni odnos, znam da Sinanu nije pravo sto se ovo desava sta se desava u ovom trenutku ni sa ekipom ni sa povredom. Cak mislim da ce na svoju inicijativu da se odrekne novca za period od povrede pa do kraja ugovora. Nije sad ni bitno ko je koga htio , bitno je da ovo krene na bolje , na koji nacin ne zna niko..storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 12:29 amMoguce, ne znam detalje. Ali sam nacuo da vise sa Badzakom nije ok.
Pa novci su bitniji za sinove od drzave i od kluba.Lova se vec uzela moj Matori a plan je dosao do samog finisa.Zavrsili ljudi sa sinom vec odavno tako da se KM-ovi vec nalaze u sehari.Lagano ce ljudi uci u posjed pomocnog a onda kroz par godinica kad dodje do promjene urbanistickog plana bez da ista naprave iste kvadrate prodati i hladno zaraditi par milki.Usput ce sinovi rijesiti kriminalne repove iz proslosti i bila.E to vam je ziva istina.Ko ne vjeruje nek proprati desavanja u narednih pola godine.Obzirom da smo nijemi posmatraci oparice se dobro a mi idemo misliti o derbiju i nastaviti se glodjati bez da stanemo i kazemo NEDAMO I NABIJEMO SVE KRIMINALCE IZ KLUBA.MATORI je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 9:00 amJedan je otac rekao sinu...Ne u politiku...sin nije poslusao.. dosao...sve koji su ista znali rastjerao...
Doveo svoje jarane...
Sve otislo u 3 PM
Drugi je otac (JAVNO) rekao u vezi sinovog povratka u klub...
Ne znam sto ce mu to...
Sin dosao, ko je ista vrijedio ili je otjeran ili je pobjegao glavom bez obzira...
Sin se okruzio klimoglavcima i nesposobnjakovicima...
Sve otislo u 3 PM...i vise od toga...
...
Ko nadje jos jedan slucaj u nasoj drzavi castim ga gdje hoce i sta hoce...
Poslije ramazana...
Jadni mi...
.avlami97 je napisao/la: ↑ned apr 25, 2021 9:37 pmEh, da samo Vranješ nije valjao. Amar se morao otarasiti - Mehremića, Pavića, Rodina, Osmankovića, Čurjurića, Zajmovića, Krpića, Hajdarevića...kako bi doveo igrače koji zanju objasniti npr. Paviću šta je Željo. Zato je odmah angažovao Stanića. Kroz Klub prodefilovao buljuk igrača, predvođenih Stanom, Bajićem, Klepačom, Jamakom... i sadašnjim vedetama. Naravno da je mladu i potentnu ekipu Atletikovaca rastjerao i dao do znanja da su slučajno bili među 24 najbolje ekipe u Omladinskoj ligi prvaka. Zna sa mladima. Trebalo mu je samo 5 prelaznih rokova, da konačno fizički i psihički pripremi ekipu i da obori i postavi novi rekord u nepobjedivosti. 1935 i 1977. su apsolvirane. Rekord je postavljen u 2021. na 100. rođendan Kluba. Aferim. Za ovako nešto se treba zaista potruditi i imati znanja, a Amar zna.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 25, 2021 8:54 pmUzece Vranjes titulu sa Borcem, a nama nije valjao...
O finansijskim aspektima Amarovog znanja, ne treba trošiti riječi.
Ima jos dosta do dna.
Trebamo raditi da se takva generacija pojavi. I ako se i pojavi iz vedra neba bez pravog tretmana 99% njih ce propasti. Dzeko je izuzetak, jedan u 50 godina i uspio je zbog svog rada. Nije njemu Zeljo nista dao. I ta prilika koju je dobio sa 17 godina nije poklonjena, nego ju je zasluzio. A osim fizicke konstitucije bukvalno nista nije imao, ta prica o sljivotresu nije daleko od istine, ali to je iskljucivo obraz ljudi u i oko kluba tada. Dobro se sjecam zgoljavog mladica kako od 8 ujutro do 5 popodne samo lijevom nogom od zid na Istoku dodaje loptu sam sebi, dok smo mi hodali, curice ganjali i radije sa rajom na Malti igrali viktorije, nego trenirali fudbal kako treba da se trenira. Pa ode u blato druge ceske lige bez roditelja, bez icije pomoci. Trebalo je sve to proci, ali ljudi generalno samo vide uspjeh, a ne vide krv, znoj i suze ispod svega toga. Zato je Dzeko to sto jeste. Kompletna licnost prije svega.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 9:51 amDijelom se slazem, ali ta prica o famoznim Atletikovcima je najobicnija glupost, kao i prica o Zeljinoj djeci. O njima dovoljno govore klubovi gdje sada igraju. Mi jedino Boga mozemo moliti da se u OP slucajno pojave igraci slicni onima iz generacija 94-96, a ne pod svaku cijenu gurati ove netalentovane ulicare samo zato jer su Zeljina djeca.avlami97 je napisao/la: ↑ned apr 25, 2021 9:37 pmEh, da samo Vranješ nije valjao. Amar se morao otarasiti - Mehremića, Pavića, Rodina, Osmankovića, Čurjurića, Zajmovića, Krpića, Hajdarevića...kako bi doveo igrače koji zanju objasniti npr. Paviću šta je Željo. Zato je odmah angažovao Stanića. Kroz Klub prodefilovao buljuk igrača, predvođenih Stanom, Bajićem, Klepačom, Jamakom... i sadašnjim vedetama. Naravno da je mladu i potentnu ekipu Atletikovaca rastjerao i dao do znanja da su slučajno bili među 24 najbolje ekipe u Omladinskoj ligi prvaka. Zna sa mladima. Trebalo mu je samo 5 prelaznih rokova, da konačno fizički i psihički pripremi ekipu i da obori i postavi novi rekord u nepobjedivosti. 1935 i 1977. su apsolvirane. Rekord je postavljen u 2021. na 100. rođendan Kluba. Aferim. Za ovako nešto se treba zaista potruditi i imati znanja, a Amar zna.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 25, 2021 8:54 pmUzece Vranjes titulu sa Borcem, a nama nije valjao...
O finansijskim aspektima Amarovog znanja, ne treba trošiti riječi.
Sastav koji bi mogao izvući barem neriješen rezultat na derbiju:cipiripi je napisao/la: ↑pon apr 26, 2021 9:08 amO utakmici zaista nemam snage nista napisati. Drago mi je da je Baka dao sansu juniorima.
Kakva su vasa ocekivanja za derbi, hoce li Baka poslati iskusniju ekipu na teren ili ovu nasu omladinu.
Ako se odluci za iskusnije onda je ocekivat sastav.
Eric-Blazevic Miletic Ikic Milicevic-Bojo Celikovic Stilic-Ramovic (Gasal) Veselinovic Zec.
Ako se odluci za mladje snage onda bismo mogli dozivjeti debakl koji nam zaista ne treba pored ionako turbulentne sezone.
Muftic-Blazevic Miletic Vrhovac Milicevic- Bojo Celikovic Stilic- Gasal Hrelja Zec.