I on je prosjek, barem za onog Želju koji hoće titule. Za ovog nije, štaviše, jedan je od boljih igrača.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned apr 18, 2021 9:53 pmDa je ikako moguće totalni remont napraviti, jedino bi mi Ikic ostao da moze,al kakve smo srece svi ce ostati Ikic ce otici
Vrzino kolostorm_raider je napisao/la: ↑ned apr 18, 2021 10:48 pmKao i obicno pricamo o posljedicama. Ovakvi igraci su posljedica. Cega? Nemanja para. A zasto se nema para?
Znaci nema se para, smjenis trenera koji je doveo svoje ljude zbog kojih se i nema para. Pa kao nagradu ga promaknes ga na do sada nedefinisanu poziciju u klubu. Zato sto je posudio nesto novca, jer se nije imalo para, zbog toga sto je on doveo Zelju u takvu situaciju da se nema para. Zmija koja sama sebi jede rep. Autokanibalizam. Beskonacna petlja.
Nece to, prijatelju, biti beskonacna petlja.To je jasno definisan put u bankrot/stecaj i kantonalnu ligu.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 18, 2021 10:48 pmKao i obicno pricamo o posljedicama. Ovakvi igraci su posljedica. Cega? Nemanja para. A zasto se nema para?
Znaci nema se para, smjenis trenera koji je doveo svoje ljude zbog kojih se i nema para. Pa kao nagradu ga promaknes ga na do sada nedefinisanu poziciju u klubu. Zato sto je posudio nesto novca, jer se nije imalo para, zbog toga sto je on doveo Zelju u takvu situaciju da se nema para. Zmija koja sama sebi jede rep. Autokanibalizam. Beskonacna petlja.
Ne treba zaboraviti mnogobrojni stručni štab.salle86 je napisao/la: ↑pon apr 19, 2021 12:17 amMislim da nikad skuplju ekipu nismo imali kad se uporedi koliko koštaju a kakve rezultate imaju.
Jedan prijedlog od mene, na onom zidu kod pomoćnog polijepiti im slike i napisati veliki naslov LEVATINE da svako ko se vozi trolom prema Dobrinji vidi i zapamti ove velemajstore...dno dna ko se sve zove nogometašem
Ako je SD onda svakako i pravno ostaje odgovoran za ovo. Eno pitari smjeniše sportskog direktora a trenera ostaviše.Valter je napisao/la: ↑ned apr 18, 2021 9:58 pmVelika je greška što je Amar smjenjen, ovaj današnji rezultat i sve naredno svakako je njegovo djelo i trebalo je da bude dio njegove statistike. Mi koji smo uvijek bili kratkog pamćenja brzo ćemo zaboraviti njegov zadnji mandat i naći će se botovi koji će vješto stvari razvodnjiti i on će biti najmanje kriv. Puno mi je žao kako smo glup i naivan narod i u političkom i u svakom drugom pogledu.
Znam, karikiram..., ne mogu drugacije objasniti ono sto smo objasnjavali prije 3 godine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon apr 19, 2021 12:38 amNece to, prijatelju, biti beskonacna petlja.To je jasno definisan put u bankrot/stecaj i kantonalnu ligu.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 18, 2021 10:48 pmKao i obicno pricamo o posljedicama. Ovakvi igraci su posljedica. Cega? Nemanja para. A zasto se nema para?
Ma nek rade šta hoće svakako smo dotakli dno.