Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 03, 2021 11:44 pm

Amara NE SMIJEMO SMJENITI, ON .ORA OTICI SAM....

TJERANJE KAMATARA JE PUCANJE SEBI U NOGU...

GOVNO MORA SAMO OTICI...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 03, 2021 11:45 pm

Cericu fali samo 1 covjek.
Ako uzmemo u obzir da u upravi ima svoja 2 covjeka, tu je i Badzak nadam se da ce se naci jos 1 ruka za smjenu.
Sta onda.
Amar ce nas automatski blokirati.
Znaci u startu nam treba 1 milion da bismo samo njega isplatili.
Akpo se okupi jaka i provjerena ekipa mislim da se to moze prevazici.
Obratiti se banci za kredit, ulozi provatni novac ali nama trebaju ljudi koji ce zbog licence morati isplatiti milion odmah.
Sljedeca stvar je reprogram prema igracima sa svakim se mora sjesti i dogovoriti. Nakom njih dolazi administracija i ostalo osoblje.
Ako su Badzak, Misimovic, Brajlovic spremni uloziti 200 000 i vise odmah sutra i ako se moze sta preko banaka iskombinovati automatski treba Amara otpustiti.
Ova imena sam tek tako nabrojao jer nama trebaju sposobni ljudi sa param.
Svaki se problem moze rijesiti, nama samo al bas samo trebaju sposobni ljudi koji hoce i zele dobro nasem klubu
Alea iacta est!

zeka_tm87
Kontakt:

sub apr 03, 2021 11:47 pm

ma ovo sve ide ka rastanku s Cericem jer ga ova gamad iz tzv uprave i lojavi morz namjeravaju otjerati ako sta pokusa u svezi s bilo kakvim pokusaj tjeranja lojavog.steta ali ovo nsve ide k tomu.

SenidRaso
Kontakt:

sub apr 03, 2021 11:50 pm

cipiripi je napisao/la:
sub apr 03, 2021 11:45 pm
Cericu fali samo 1 covjek.
Ako uzmemo u obzir da u upravi ima svoja 2 covjeka, tu je i Badzak nadam se da ce se naci jos 1 ruka za smjenu.
Sta onda.
Amar ce nas automatski blokirati.
Znaci u startu nam treba 1 milion da bismo samo njega isplatili.
Akpo se okupi jaka i provjerena ekipa mislim da se to moze prevazici.
Obratiti se banci za kredit, ulozi provatni novac ali nama trebaju ljudi koji ce zbog licence morati isplatiti milion odmah.
Sljedeca stvar je reprogram prema igracima sa svakim se mora sjesti i dogovoriti. Nakom njih dolazi administracija i ostalo osoblje.
Ako su Badzak, Misimovic, Brajlovic spremni uloziti 200 000 i vise odmah sutra i ako se moze sta preko banaka iskombinovati automatski treba Amara otpustiti.
Ova imena sam tek tako nabrojao jer nama trebaju sposobni ljudi sa param.
Svaki se problem moze rijesiti, nama samo al bas samo trebaju sposobni ljudi koji hoce i zele dobro nasem klubu
Sve receno kako treba i sve se moze zavsiti kako treba samo amara otjerati sjesti sa ljudima koji imaju pare i to je to ali obavezno reviziju uraditi jer ima svega sto treba da se zna,ali amar neda jer ima tu svega i za zatvora

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Online

sub apr 03, 2021 11:52 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub apr 03, 2021 10:02 pm
Najbolju paralelu je povuci s Hajdukom. Klub koji je u mnogo cemu prezivio kroz duzi vremenski okvir ovo sto mi prezivljavamo trenutno.
Imali su svog Amara u vidu Stimca, koji nije birao sredstva(ne govorim o namjestanju) i imao rezultate ali je organizaciono bio karina teska i doveo je u klub puno problema sa legendama koje su kao lesinari krali a ni on sam nije vidio sta rade.
Onda su nasli kurs pod udrugom Nas Hajduk, dali klub ulici i doveli Marina Brbica. Slicno kao i Misimovic kod nas puno price, malo meda. Fino je to na papiru izgledalo, ali u stvarnosti karina na svim frontovima. Pa se opet malo lutalo, pa se vratio opet Brbic i ponovio isto. Hajduk u potpunosti ispao iz neke relevantnosti, da bi rjesenje doslo izgleda u anonimusu, covjeku koji je malo pricao ali prionio na posao(Jakobusic). Doveo je ovog litvanca za SD koji uradio strasan posao s Goricom. Prije toga je uradio reformu sa omladinskim pogonom, a SD sad s prvim timom. Doveo je strasna pojacanja u vidu Fossatia i Livaje. Dinamo koji ima 4x veci proracun, vec odredjeni ugled, evropska takmicenja kao mamac nema ni priblizno dobrog igraca kao Livaja.

Da sumiramo mi moramo naci nekoga spremnog da radi, da se posveti i da je spreman potraziti pomoc gdje zapne(Jakobusic ima veze s vaterpolom no ne i nogometom) i zrtvovati se kako bi dugorocno imali neku sansu. Naci obavezno stranca za pozicije SD pa cak i trenera, jer kao i u Splitu ovdje te mahala pojede i konacno krenuti pravim putem.
Moj pik je bio Vedran i jos uvijek je ako se rijesi ublehe Gredica. Jedino sa njim je to funkcionisalo kako treba. A sve ostale price su bespotrebne i suvisle. Sto rece TOJEMOJTIM moramo se okupiti i traziti ljude koji su sposobni.
Kako te ba vise nije sramota? Kakve ti paralele vuces?
Cuj Mismovic puno prica, malo meda??

E zbog takvih poput tebe, tako bezobraznih, tacno mi je i drago gdje smo i gdje cwmo biti dok se ne rijesimo takvog kukolja....
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 03, 2021 11:54 pm

SenidRaso je napisao/la:
sub apr 03, 2021 11:42 pm
storm_raider je napisao/la:
sub apr 03, 2021 11:32 pm
Pa ta smjena bi njemu najvise odgovarala, ne budite naivni. Nece doziviti apsolutni krah, a morace mu se novac isplatiti.
Sve si upravu ali treba njega otjerati pa ako treba prodati pomocni i dati njemu pare,ali nakon toga uraditi reviziu pa neka se vidi ko je onda kriv a on je najvise pa onda predati sipi pa tuziti pa neka on klubu vrati pare,jer ovo nemoze vise pod kozu
Pomocni teren se nece prodavati da se isplati bilo kakav dug. Pomocni teren je zalog za buducnost Zeljeznicara, a ne za ciscenje sumnjive proslosti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SenidRaso
Kontakt:

sub apr 03, 2021 11:59 pm

SenidRaso je napisao/la:
Pa ta smjena bi njemu najvise odgovarala, ne budite naivni. Nece doziviti apsolutni krah, a morace mu se novac isplatiti.
Sve si upravu ali treba njega otjerati pa ako treba prodati pomocni i dati njemu pare,ali nakon toga uraditi reviziu pa neka se vidi ko je onda kriv a on je najvise pa onda predati sipi pa tuziti pa neka on klubu vrati pare,jer ovo nemoze vise pod kozu
Pomocni teren se nece prodavati da se isplati bilo kakav dug. Pomocni teren je zalog za buducnost Zeljeznicara, a ne za ciscenje sumnjive proslosti.
Slazem se ali kako se vise rijesiti ublehe amara i krenuti dalje jer trebaju velike pare ako mu otkaz damo,jer drug iskreno sa moje strane boli me svakim danom sve vise dusa sta nam kamatar radi

kvalitet
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:01 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub apr 03, 2021 11:52 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub apr 03, 2021 10:02 pm
Najbolju paralelu je povuci s Hajdukom. Klub koji je u mnogo cemu prezivio kroz duzi vremenski okvir ovo sto mi prezivljavamo trenutno.
Imali su svog Amara u vidu Stimca, koji nije birao sredstva(ne govorim o namjestanju) i imao rezultate ali je organizaciono bio karina teska i doveo je u klub puno problema sa legendama koje su kao lesinari krali a ni on sam nije vidio sta rade.
Onda su nasli kurs pod udrugom Nas Hajduk, dali klub ulici i doveli Marina Brbica. Slicno kao i Misimovic kod nas puno price, malo meda. Fino je to na papiru izgledalo, ali u stvarnosti karina na svim frontovima. Pa se opet malo lutalo, pa se vratio opet Brbic i ponovio isto. Hajduk u potpunosti ispao iz neke relevantnosti, da bi rjesenje doslo izgleda u anonimusu, covjeku koji je malo pricao ali prionio na posao(Jakobusic). Doveo je ovog litvanca za SD koji uradio strasan posao s Goricom. Prije toga je uradio reformu sa omladinskim pogonom, a SD sad s prvim timom. Doveo je strasna pojacanja u vidu Fossatia i Livaje. Dinamo koji ima 4x veci proracun, vec odredjeni ugled, evropska takmicenja kao mamac nema ni priblizno dobrog igraca kao Livaja.

Da sumiramo mi moramo naci nekoga spremnog da radi, da se posveti i da je spreman potraziti pomoc gdje zapne(Jakobusic ima veze s vaterpolom no ne i nogometom) i zrtvovati se kako bi dugorocno imali neku sansu. Naci obavezno stranca za pozicije SD pa cak i trenera, jer kao i u Splitu ovdje te mahala pojede i konacno krenuti pravim putem.
Moj pik je bio Vedran i jos uvijek je ako se rijesi ublehe Gredica. Jedino sa njim je to funkcionisalo kako treba. A sve ostale price su bespotrebne i suvisle. Sto rece TOJEMOJTIM moramo se okupiti i traziti ljude koji su sposobni.
Kako te ba vise nije sramota? Kakve ti paralele vuces?
Cuj Mismovic puno prica, malo meda??

E zbog takvih poput tebe, tako bezobraznih, tacno mi je i drago gdje smo i gdje cwmo biti dok se ne rijesimo takvog kukolja....
Pa u sportskom smislu jeste bilo puno priča, malo meda daje. Ostalo znamo da je bilo dobro, iako dugoročno neodrživo.

To ne znači da opravdavam ovo sad. Ovo je horor film.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

zeka_tm87
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:04 am

opet se pokrece prica oko gospodina Misimovica da bi mogao doci u klub ali se to nazlost nece dogoditi jer on nije lud dolaziti sada i zakrpavati rupe lojavog jehove i ekipe mu.sad se mozemo uzdati u to da Ceric pokrene smjenu jehove.daj Boze da ovo na hajir izidje.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:05 am

Ma ni u kakvom smislu covjek nije puno pricao, a malo radio.Ni u kakvom!!! Sve sto je rekao, to je i ispunio!!

storm_raider
Kontakt:

kvalitet je napisao/la:
ned apr 04, 2021 12:01 am
Pa u sportskom smislu jeste bilo puno priča, malo meda daje. Ostalo znamo da je bilo dobro, iako dugoročno neodrživo.

To ne znači da opravdavam ovo sad. Ovo je horor film.
Dugorocno ne bi ni ostalo na tome. Sistem je ziva materija, evoluira, ne bi trebala da stagnira, jer stagnacija znaci nazadovanje.

Sto se tice sportskog, ne znam kako je "malo meda davao". Sportskom segmentu smo dali sve i od sportskog segmenta hocemo sve. Daleko najbolje plate u drzavi, daleko najbolji uslovi u drzavi. I osvojio se kup i dva druga mjesta. A znate i kako su ta dva druga mjesta "osvojena". Meni to nije malo meda. Njihovo je bilo da obezbjede uslove za sportski segment i niko ih u drzavi takve nije imao. Pitari i danas mogu sanjati o tim uslovima.

Ali, da se ne vracamo. Covjek je zavrsio sa Zeljom. Nije dobro za Zelju da se vracamo na tu pricu. Trebamo gledati kako nam je sada i ka buducnosti, a ne stalno se okretati preko ramena i pitati "sta bi bilo - kad' bi bilo".
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

fcz
Kontakt:

SenidRaso je napisao/la:
Znamo mi da je to sa zalogom za buducnost idealna situacija i da je prodaja pomocnog ocajnicki potez... Ali sta ako je to jedini izlaz? Ako dodje neko ko hoce i zna da radi, ko zeli Zelji dobro a NEMA milion da odmah isplati krmka? Sta ako je izbor gasenje ili prodaja pomocnog?

Nadam se da do smjene nekako moze doci, nadam se da bi dosli ljudi koji bi mogli sanirati dug prema krmku... Ali ako nema drugog izlaza, halalio bih i pomocni za protjeranog krmka i prave ljude na celu neopterecenog Zelje. Na kraju krajeva, ostalo bi im jos dovoljno novca od te prodaje da uloze u kamp ili sta vec. Ali jos jednom - PRAVI LJUDI, to je osnovni uslov.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Amar927
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:08 am

Amar da ima imalo casti i obraza otisao bi sam prije par kola...fujj sta je sebi dopustio i gdje nas je doveo,posta je grobar kluba..nadam se da ce dobiti otkaz makar morali da ga isplacujemo naredni period i zabraniti su svaki pristup stadionu Grbavica...ukoliko ode jedino sto mi naumpada je Edis Mulalic

zeka_tm87
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:14 am

a mozda nas Ceric s nekim iznenadi.

pestabudimpesta
Kontakt:

Prvo nazvati Adzema,izvinuti se, sigurno nece al treba nazvati, Mulalic, Joldic, Dzelo , mozda i Bekric ?, Nazalost na spisku bi mi se uvijek nasao jedan
Oda ❤️
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Hole1982
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:20 am

Ceric je pokrenuo stvari sa mrtve tacke sa ovom izjavom i treba ga podrzati sad ako stanemo tu nam je i kraj. Po meni presudni faktor je podrska juga tj. na ciju stranu ce prevagnuti ako ona izostane crno nam se piše.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:27 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Prvo nazvati Adzema,izvinuti se, sigurno nece al treba nazvati, Mulalic, Joldic, Dzelo , mozda i Bekric ?, Nazalost na spisku bi mi se uvijek nasao jedan
Oda ❤️
Dzelo? To se vec zaboravilo kako je on direktorisao??

Majke mi mi nismo normalni.Mazohisti pravi.

djoxxx1921
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:27 am

Hole1982 je napisao/la:
ned apr 04, 2021 12:20 am
Ceric je pokrenuo stvari sa mrtve tacke sa ovom izjavom i treba ga podrzati sad ako stanemo tu nam je i kraj. Po meni presudni faktor je podrska juga tj. na ciju stranu ce prevagnuti ako ona izostane crno nam se piše.
Taj presudni faktor se prodao davno... ZA SITNE PARE

zeka_tm87
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:29 am

pestabudimpesta je napisao/la:
Oda ❤️
na Adzema zaboravite on je otisao u jednu od najbogatijih i najuredjenijih drzava svijeta i nije lud da se vraca u ovi+u zabokrecinu.nek je na hajr svima nama.

IlProfessore
Kontakt:

ned apr 04, 2021 12:34 am

Džaba sve, vidite da nam klub umire u najgorim mukama a kamatarevićevi i dalje botuju i relativiziraju na sve strane.
Volio bih samo da mogu kako iskopati komentare osoba iz 2018. sa stranice koji su životom garantovali za moržinu a danas se lafo ograđuju i pljuju ga, gamad.

Trenutno korisnika/ca: Gagi tm 87, Google [Bot], NEZALAGANJE, PlavaDobrinja1921, SamoNapad i 84 gosta.

Prijava