Amara NE SMIJEMO SMJENITI, ON .ORA OTICI SAM....
TJERANJE KAMATARA JE PUCANJE SEBI U NOGU...
GOVNO MORA SAMO OTICI...
Sve receno kako treba i sve se moze zavsiti kako treba samo amara otjerati sjesti sa ljudima koji imaju pare i to je to ali obavezno reviziju uraditi jer ima svega sto treba da se zna,ali amar neda jer ima tu svega i za zatvoracipiripi je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:45 pmCericu fali samo 1 covjek.
Ako uzmemo u obzir da u upravi ima svoja 2 covjeka, tu je i Badzak nadam se da ce se naci jos 1 ruka za smjenu.
Sta onda.
Amar ce nas automatski blokirati.
Znaci u startu nam treba 1 milion da bismo samo njega isplatili.
Akpo se okupi jaka i provjerena ekipa mislim da se to moze prevazici.
Obratiti se banci za kredit, ulozi provatni novac ali nama trebaju ljudi koji ce zbog licence morati isplatiti milion odmah.
Sljedeca stvar je reprogram prema igracima sa svakim se mora sjesti i dogovoriti. Nakom njih dolazi administracija i ostalo osoblje.
Ako su Badzak, Misimovic, Brajlovic spremni uloziti 200 000 i vise odmah sutra i ako se moze sta preko banaka iskombinovati automatski treba Amara otpustiti.
Ova imena sam tek tako nabrojao jer nama trebaju sposobni ljudi sa param.
Svaki se problem moze rijesiti, nama samo al bas samo trebaju sposobni ljudi koji hoce i zele dobro nasem klubu
Kako te ba vise nije sramota? Kakve ti paralele vuces?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 10:02 pmNajbolju paralelu je povuci s Hajdukom. Klub koji je u mnogo cemu prezivio kroz duzi vremenski okvir ovo sto mi prezivljavamo trenutno.
Imali su svog Amara u vidu Stimca, koji nije birao sredstva(ne govorim o namjestanju) i imao rezultate ali je organizaciono bio karina teska i doveo je u klub puno problema sa legendama koje su kao lesinari krali a ni on sam nije vidio sta rade.
Onda su nasli kurs pod udrugom Nas Hajduk, dali klub ulici i doveli Marina Brbica. Slicno kao i Misimovic kod nas puno price, malo meda. Fino je to na papiru izgledalo, ali u stvarnosti karina na svim frontovima. Pa se opet malo lutalo, pa se vratio opet Brbic i ponovio isto. Hajduk u potpunosti ispao iz neke relevantnosti, da bi rjesenje doslo izgleda u anonimusu, covjeku koji je malo pricao ali prionio na posao(Jakobusic). Doveo je ovog litvanca za SD koji uradio strasan posao s Goricom. Prije toga je uradio reformu sa omladinskim pogonom, a SD sad s prvim timom. Doveo je strasna pojacanja u vidu Fossatia i Livaje. Dinamo koji ima 4x veci proracun, vec odredjeni ugled, evropska takmicenja kao mamac nema ni priblizno dobrog igraca kao Livaja.
Da sumiramo mi moramo naci nekoga spremnog da radi, da se posveti i da je spreman potraziti pomoc gdje zapne(Jakobusic ima veze s vaterpolom no ne i nogometom) i zrtvovati se kako bi dugorocno imali neku sansu. Naci obavezno stranca za pozicije SD pa cak i trenera, jer kao i u Splitu ovdje te mahala pojede i konacno krenuti pravim putem.
Moj pik je bio Vedran i jos uvijek je ako se rijesi ublehe Gredica. Jedino sa njim je to funkcionisalo kako treba. A sve ostale price su bespotrebne i suvisle. Sto rece TOJEMOJTIM moramo se okupiti i traziti ljude koji su sposobni.
Pomocni teren se nece prodavati da se isplati bilo kakav dug. Pomocni teren je zalog za buducnost Zeljeznicara, a ne za ciscenje sumnjive proslosti.SenidRaso je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:42 pmSve si upravu ali treba njega otjerati pa ako treba prodati pomocni i dati njemu pare,ali nakon toga uraditi reviziu pa neka se vidi ko je onda kriv a on je najvise pa onda predati sipi pa tuziti pa neka on klubu vrati pare,jer ovo nemoze vise pod kozustorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:32 pmPa ta smjena bi njemu najvise odgovarala, ne budite naivni. Nece doziviti apsolutni krah, a morace mu se novac isplatiti.
Slazem se ali kako se vise rijesiti ublehe amara i krenuti dalje jer trebaju velike pare ako mu otkaz damo,jer drug iskreno sa moje strane boli me svakim danom sve vise dusa sta nam kamatar radistorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:54 pmPomocni teren se nece prodavati da se isplati bilo kakav dug. Pomocni teren je zalog za buducnost Zeljeznicara, a ne za ciscenje sumnjive proslosti.SenidRaso je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:42 pmSve si upravu ali treba njega otjerati pa ako treba prodati pomocni i dati njemu pare,ali nakon toga uraditi reviziu pa neka se vidi ko je onda kriv a on je najvise pa onda predati sipi pa tuziti pa neka on klubu vrati pare,jer ovo nemoze vise pod kozustorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:32 pmPa ta smjena bi njemu najvise odgovarala, ne budite naivni. Nece doziviti apsolutni krah, a morace mu se novac isplatiti.
Pa u sportskom smislu jeste bilo puno priča, malo meda daje. Ostalo znamo da je bilo dobro, iako dugoročno neodrživo.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:52 pmKako te ba vise nije sramota? Kakve ti paralele vuces?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 10:02 pmNajbolju paralelu je povuci s Hajdukom. Klub koji je u mnogo cemu prezivio kroz duzi vremenski okvir ovo sto mi prezivljavamo trenutno.
Imali su svog Amara u vidu Stimca, koji nije birao sredstva(ne govorim o namjestanju) i imao rezultate ali je organizaciono bio karina teska i doveo je u klub puno problema sa legendama koje su kao lesinari krali a ni on sam nije vidio sta rade.
Onda su nasli kurs pod udrugom Nas Hajduk, dali klub ulici i doveli Marina Brbica. Slicno kao i Misimovic kod nas puno price, malo meda. Fino je to na papiru izgledalo, ali u stvarnosti karina na svim frontovima. Pa se opet malo lutalo, pa se vratio opet Brbic i ponovio isto. Hajduk u potpunosti ispao iz neke relevantnosti, da bi rjesenje doslo izgleda u anonimusu, covjeku koji je malo pricao ali prionio na posao(Jakobusic). Doveo je ovog litvanca za SD koji uradio strasan posao s Goricom. Prije toga je uradio reformu sa omladinskim pogonom, a SD sad s prvim timom. Doveo je strasna pojacanja u vidu Fossatia i Livaje. Dinamo koji ima 4x veci proracun, vec odredjeni ugled, evropska takmicenja kao mamac nema ni priblizno dobrog igraca kao Livaja.
Da sumiramo mi moramo naci nekoga spremnog da radi, da se posveti i da je spreman potraziti pomoc gdje zapne(Jakobusic ima veze s vaterpolom no ne i nogometom) i zrtvovati se kako bi dugorocno imali neku sansu. Naci obavezno stranca za pozicije SD pa cak i trenera, jer kao i u Splitu ovdje te mahala pojede i konacno krenuti pravim putem.
Moj pik je bio Vedran i jos uvijek je ako se rijesi ublehe Gredica. Jedino sa njim je to funkcionisalo kako treba. A sve ostale price su bespotrebne i suvisle. Sto rece TOJEMOJTIM moramo se okupiti i traziti ljude koji su sposobni.
Cuj Mismovic puno prica, malo meda??
E zbog takvih poput tebe, tako bezobraznih, tacno mi je i drago gdje smo i gdje cwmo biti dok se ne rijesimo takvog kukolja....
Dugorocno ne bi ni ostalo na tome. Sistem je ziva materija, evoluira, ne bi trebala da stagnira, jer stagnacija znaci nazadovanje.
Znamo mi da je to sa zalogom za buducnost idealna situacija i da je prodaja pomocnog ocajnicki potez... Ali sta ako je to jedini izlaz? Ako dodje neko ko hoce i zna da radi, ko zeli Zelji dobro a NEMA milion da odmah isplati krmka? Sta ako je izbor gasenje ili prodaja pomocnog?storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:54 pmPomocni teren se nece prodavati da se isplati bilo kakav dug. Pomocni teren je zalog za buducnost Zeljeznicara, a ne za ciscenje sumnjive proslosti.SenidRaso je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:42 pmSve si upravu ali treba njega otjerati pa ako treba prodati pomocni i dati njemu pare,ali nakon toga uraditi reviziu pa neka se vidi ko je onda kriv a on je najvise pa onda predati sipi pa tuziti pa neka on klubu vrati pare,jer ovo nemoze vise pod kozustorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 11:32 pmPa ta smjena bi njemu najvise odgovarala, ne budite naivni. Nece doziviti apsolutni krah, a morace mu se novac isplatiti.
Dzelo? To se vec zaboravilo kako je on direktorisao??pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned apr 04, 2021 12:14 amPrvo nazvati Adzema,izvinuti se, sigurno nece al treba nazvati, Mulalic, Joldic, Dzelo , mozda i Bekric ?, Nazalost na spisku bi mi se uvijek nasao jedan
Oda![]()
Taj presudni faktor se prodao davno... ZA SITNE PARE
na Adzema zaboravite on je otisao u jednu od najbogatijih i najuredjenijih drzava svijeta i nije lud da se vraca u ovi+u zabokrecinu.nek je na hajr svima nama.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned apr 04, 2021 12:14 amPrvo nazvati Adzema,izvinuti se, sigurno nece al treba nazvati, Mulalic, Joldic, Dzelo , mozda i Bekric ?, Nazalost na spisku bi mi se uvijek nasao jedan
Oda![]()