Nece se vratiti nemojmo ziviti u zabludi.
Citiraš kamatara ili su ovo tvoje rijeci.
Sta mislis jeli ovo malo spustanje lopte na zemlju s obzirom da amar sada ima ogromnu vecinu ljudi koji nisu na njegovoj strani i da bi prica sa kraja 2018 koja je jedina istina,izazvala starsne posljedice po klub prije svega pa onda na Amara......mamba21 je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 10:50 amNeka je on zdravo.
Nisam znao da su vec isplanirali odlazak u septembru.
MISIMOVIĆ: “Misketovci i Amarovci. To je virtualna podjela koja samo može štetiti klubu. Za mene su svi navijači jedno tkivo. FK Željezničar je iznad svakog pojedinca. Sićušni smo svi mi u odnosu na grandiozan klub kakav je FK Željezničar. Sto se tiče odlaska iz kluba strukture koju sam predvodio to je bila zajednička odluka koja je donesena u septembru 2018. godine i koja je predviđala naš odlazak na kraju sezone.
Moze biti. Znam i ja otprilike istinu, zato mi je cudno bilo ovo. Mozda je i on trebao reci drugacije ovo, ali sto kazes treba spustiti loptu.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:03 amSta mislis jeli ovo malo spustanje lopte na zemlju s obzirom da amar sada ima ogromnu vecinu ljudi koji nisu na njegovoj strani i da bi prica sa kraja 2018 koja je jedina istina,izazvala starsne posljedice po klub prije svega pa onda na Amara......mamba21 je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 10:50 amNeka je on zdravo.
MISIMOVIĆ: “Misketovci i Amarovci. To je virtualna podjela koja samo može štetiti klubu. Za mene su svi navijači jedno tkivo. FK Željezničar je iznad svakog pojedinca. Sićušni smo svi mi u odnosu na grandiozan klub kakav je FK Željezničar. Sto se tiče odlaska iz kluba strukture koju sam predvodio to je bila zajednička odluka koja je donesena u septembru 2018. godine i koja je predviđala naš odlazak na kraju sezone.
Upravo tako, covjek je gledao Zelju, a ne sebe. Sada govoriti ko ih je otjerao i kako je samo dizanje tenzija, a Zelji nije dobro. Mogao se sladiti ovim stanjem, pa malo "brrr", pa malo "uzicko kolo", pa malo "treba se potruditi pa biti ovako los" i tako, ali odlucio je da smiri tenzije, jer je tako najbolje za Zelju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:03 amSta mislis jeli ovo malo spustanje lopte na zemlju s obzirom da amar sada ima ogromnu vecinu ljudi koji nisu na njegovoj strani i da bi prica sa kraja 2018 koja je jedina istina,izazvala starsne posljedice po klub prije svega pa onda na Amara......mamba21 je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 10:50 amNeka je on zdravo.
Ove stvari su prevazisle forumsko pisanje kao sto je bilo na pocetku kada se samo par nas svrstalo na stranu prosle uprave.storm_raider je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:20 amUpravo tako, covjek je gledao Zelju, a ne sebe. Sada govoriti ko ih je otjerao i kako je samo dizanje tenzija, a Zelji nije dobro. Mogao se sladiti ovim stanjem, pa malo "brrr", pa malo "uzicko kolo", pa malo "treba se potruditi pa biti ovako los" i tako, ali odlucio je da smiri tenzije, jer je tako najbolje za Zelju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:03 amSta mislis jeli ovo malo spustanje lopte na zemlju s obzirom da amar sada ima ogromnu vecinu ljudi koji nisu na njegovoj strani i da bi prica sa kraja 2018 koja je jedina istina,izazvala starsne posljedice po klub prije svega pa onda na Amara......mamba21 je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 10:50 amNeka je on zdravo.
Sve znam.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 12:22 pmOve stvari su prevazisle forumsko pisanje kao sto je bilo na pocetku kada se samo par nas svrstalo na stranu prosle uprave.storm_raider je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:20 amUpravo tako, covjek je gledao Zelju, a ne sebe. Sada govoriti ko ih je otjerao i kako je samo dizanje tenzija, a Zelji nije dobro. Mogao se sladiti ovim stanjem, pa malo "brrr", pa malo "uzicko kolo", pa malo "treba se potruditi pa biti ovako los" i tako, ali odlucio je da smiri tenzije, jer je tako najbolje za Zelju.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:03 am
Sta mislis jeli ovo malo spustanje lopte na zemlju s obzirom da amar sada ima ogromnu vecinu ljudi koji nisu na njegovoj strani i da bi prica sa kraja 2018 koja je jedina istina,izazvala starsne posljedice po klub prije svega pa onda na Amara......
Sada vec i na ulici mozes cuti ljude kako amaru y.e.b.u. matee i proglasavaju ga rak ranom kluba,i to ozbiljni i zayebani ljudi....e sad da je senad dolio ulje na vatru vjeruj mi da bi svasta bilo....
Senad je samo ovim spustanjem tenzija dao alibi i opravdanje Amarovim botovima da opravdaju miran babukin ulazak u klub. Po meni je ovo pogresan potez, produzavanje zivota pacijenta pod metastazama raka pluca. A vratiti se nece, poznavajuci njegovu filozofiju rada i principijelnosti, zna i on da ovo spustanje tenzija ne donosi nista dobro Zeljo,nego ne zeli vise ijedan doticaj sa Upravnim strukturama Zeljeznicara. Zadnji ekser Amar ce sam sebi zakucat, bez da mu to Senad zakucava na ovakav nacin.storm_raider je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 12:48 pmSve znam.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 12:22 pmOve stvari su prevazisle forumsko pisanje kao sto je bilo na pocetku kada se samo par nas svrstalo na stranu prosle uprave.storm_raider je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 11:20 am
Upravo tako, covjek je gledao Zelju, a ne sebe. Sada govoriti ko ih je otjerao i kako je samo dizanje tenzija, a Zelji nije dobro. Mogao se sladiti ovim stanjem, pa malo "brrr", pa malo "uzicko kolo", pa malo "treba se potruditi pa biti ovako los" i tako, ali odlucio je da smiri tenzije, jer je tako najbolje za Zelju.
Sada vec i na ulici mozes cuti ljude kako amaru y.e.b.u. matee i proglasavaju ga rak ranom kluba,i to ozbiljni i zayebani ljudi....e sad da je senad dolio ulje na vatru vjeruj mi da bi svasta bilo....
OĆerali ga papci na polusezoni, kako bi nam pokazali šta je football. Zauhar i pola godine uživati u babukinom znanju.mamba21 je napisao/la: ↑čet mar 18, 2021 10:50 amNeka je on zdravo.
Neće dirat ligu sigurno, jer je to samo u Sarajevu, mada kakve veze ima kad nećemo u Europu.