Sto da cekas 10 godina pocni odmah navijati za Dinamo.
Ne stoji nama to odjelo, nije to Zeljo.
Sto da cekas 10 godina pocni odmah navijati za Dinamo.
Pa onaj Doffo gdje ga iskopase Bog samo zna je pretrcao protiv Zrinjskog vise nego Alispahic i Stilic citavu sezonu! Stari smo, tromi,nepokretni, fudbal se mjenja a kamatar jos uvijek zivi u proslosti!thierryhenry21 je napisao/la:Nama bi Nalić baš legao po mom mišljenju, školovan je trener i zna šta radi. U Tuzli dok je bio, igrali su odlično, ali nisu imali sreće s rezultatima. Iskreno, najbolja moguća opcija po meni.milanribar je napisao/la: ↑uto mar 16, 2021 6:04 pmNe znam, ova stara ekipa bez brzih, talentovanih igraca je prilicno jednostavna za igrat protiv nje. Imamo dva beka koja igraju solidno defanzivu i nemaju centarsut ni u snu, druga dva koja ne znaju defanzivu al imaju nesto naprijed, dakle nista .
Jako ce ruzno biti ako se makar evropa ne izbori, da ne kazem da bi moglo eskalirat na gadan nacin po Amara i strucni stab. Koliko god mi trenutno nije simpatican, ne bi volio da se na ruzan nacin rastanemo, vec bas suprotno od onog kako se on vratio, gospodski. Ipak je to covjek koji je donio 80% trofeja naseg kluba, koliko god sad bio van svakog kriterija.
Ne znam da li je rano da se pocne pricat o nekim eventualnim imenima koja bi mogla da budu zanimljiva za nasu klupu. Po meni jeftine opcije, dostupne a realne, Nalić, Jusufbegovic, Sliskovic(iako mi se gadi). Najbolja opcija za neki restart bi bila bilo koji trener koji je vodio bilo koji klub u HNL-u makar sezonu, po mogućnosti hrvatski i da je prošao njihove trenerske škole za nas bi bio svemirski brod poslije ovog svega dosad, naravno pod uslovom da se pomirimo da smo teška sirotinja i da pravimo tim za budućnost i neki način igre prepoznatljiv konačno...
Adzem-Mulalic po meni zasluzuju ne drugu sansu nego da im se da 3 godine odrijesene ruke. Jer ovo sve poslije njih sto smo imali je jad i bijeda a puno su jeftinije i slabije ekipe imali. Vrlo malo kredita im se dalo, nevjerovatno je da su poslije 2 remija i jednog poraza i remija otkaze dobili...Uvijek moze gore izgleda i to puno gore.
Kakav crni Slišković, pa liku je Šulenta kupio sve što je osvojio....Nema trenera u Bosni i Hercegovini koji bi u bilo kakvim okolnostima za Željom mogao bilo šta napraviti.
Ima, ima. Napravio je Adzem da je bilo malo srece sad bi i njemu pjevali pjesme i slavili duplu krunu. Pa covjek ispade iz evrope golom iz slobodnog u 90. minuti, zijani titulu pod nevjerovatnim okolonostima. Uzme kup a uz to promovise par solidnih omladinaca. Nikad necu obezvrijedit njegov uspjeh, prvi smo mu seniorski angazman kao treneru i vrlo malo kredita je dobio nazalost...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 17, 2021 9:51 amKakav crni Slišković, pa liku je Šulenta kupio sve što je osvojio....Nema trenera u Bosni i Hercegovini koji bi u bilo kakvim okolnostima za Željom mogao bilo šta napraviti.
Pa ti si sa teme o greskama sudijam dosao na temu o Amaru. Moja strana je Željo, a tvoja je neka druga, pojedinci mozda.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 16, 2021 8:25 pmJašta je. Kad bi Amara trehnula sela nema ga niđe 3-4 dana, a jel se na Amara nešto reklo tu je da se raspravlja.storm_raider je napisao/la: ↑uto mar 16, 2021 7:51 pmFulio si, mamba je uvijek bio na pravoj strani. Ne zamarajte se dupliciranim nickovima novinara na gg.ba, ja ne znam ko normalan moze to citati.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto mar 16, 2021 2:23 pm
Nemoj tako, na onom tamo forumu si dao podršku.
Lahko je sad biti na pravoj strani kad su mu i najbliži dupelizci okrenuli priču.
Ali svakom njegovo.
Tako mi gledajući šta je Željo, a šta nije, i ne poduzimajući ništa, mogli bi ga uskoro gledati u istom rangu sa Čelikom.HajrA je napisao/la: ↑sri mar 17, 2021 7:30 amSto da cekas 10 godina pocni odmah navijati za Dinamo.
Ne stoji nama to odjelo, nije to Zeljo.
Hajmo realno...Ado je u Saudiji, dole trenira djecu i dobro mu je. Ne vidim ni 1% šanse da on može ponovo biti tu, pa ne znam zašto ga uopšte spominjemo.milanribar je napisao/la: ↑sri mar 17, 2021 11:17 amIma, ima. Napravio je Adzem da je bilo malo srece sad bi i njemu pjevali pjesme i slavili duplu krunu. Pa covjek ispade iz evrope golom iz slobodnog u 90. minuti, zijani titulu pod nevjerovatnim okolonostima. Uzme kup a uz to promovise par solidnih omladinaca. Nikad necu obezvrijedit njegov uspjeh, prvi smo mu seniorski angazman kao treneru i vrlo malo kredita je dobio nazalost...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri mar 17, 2021 9:51 amKakav crni Slišković, pa liku je Šulenta kupio sve što je osvojio....Nema trenera u Bosni i Hercegovini koji bi u bilo kakvim okolnostima za Željom mogao bilo šta napraviti.
Bravo.