viewtopic.php?f=51&t=958&p=488454#p488454
Tipujemo dalje
Kakva manipulacija ba ? Pa ako su skontali da su prevareni sto ne pokusavaju nesto promijeniti. Nego se suti znaci sve je svejsno uradeno.milanribar je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 12:50 pmLjudi ne znam što jug prozivate. Izmanipulisani su ko i dosta raje, servirana im je priča o vraćanju Amara dolasku novih ljudi. Bio je takav momenat da su rezultati bili loši, nije se vidio neki napredak u tom segmentu. Sad ko je to uradio svjesno i napunio glavu momcima raznim pričama na koje su nasjeli, to je pitanje, ali jug nije glavni krivac za ovo ...
Jug je nesto puno vise od nekoliko likova.....hardwell je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 2:15 pmGlupo je što brišete komentare kada se spominje grupa. Mislim da se samo ne bi trebale iznositi lične informacije na forumu. Diskutujemo o najdražem nam timu, a i oni su dio toga. Ovdje niko ne cilja na jednog čovjeka u grupi. Ako neko smatra da su krivi ima pravo da to iznese.
@milanribar Niko ne govori da su oni krivci, ali smo krivci svi što šutimo. Koliko mi imamo udruženja navijača? Ja ne volim da se psuje nekome i da se vrijeđa neko bez razloga (čak i sa razlogom), ali se može upititi kritika jer se trebalo oglasiti. Ako su pogriješili, pogriješili. Ljudski je griješiti i praštati. Ali mi činimo veliku grešku, a to je da šutimo, a šute i oni od kojih se očekuje da pričaju i koji su najglasniji.
Da smo šutili nikada ne bi dobili ovo što imamo
Sada smo tu gdje smo, pogriješili smo, otišli u krivom smjeru, ali nikada nije kasno da se vratimo na pravi put. Osim komentara na fb i postova na forumima mi nismo nigdje iskazali to nezadovoljstvo koliko se ja sjećam.
http://indikator.ba/Vijest.aspx?p=1&id= ... ku+vakcinaplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 2:55 pmSad kad Mladost DK uzme kes na vakcinama, preskocice nas i oni.
Ne znam ko je i sta napisao sad, ali pisao sam i ja prije par dana, pa su mi brisali. Jug snosi dobar dio krivice za ovo danasnje stanje...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 2:44 pmJug je nesto puno vise od nekoliko likova.....hardwell je napisao/la: ↑čet mar 11, 2021 2:15 pmGlupo je što brišete komentare kada se spominje grupa. Mislim da se samo ne bi trebale iznositi lične informacije na forumu. Diskutujemo o najdražem nam timu, a i oni su dio toga. Ovdje niko ne cilja na jednog čovjeka u grupi. Ako neko smatra da su krivi ima pravo da to iznese.
@milanribar Niko ne govori da su oni krivci, ali smo krivci svi što šutimo. Koliko mi imamo udruženja navijača? Ja ne volim da se psuje nekome i da se vrijeđa neko bez razloga (čak i sa razlogom), ali se može upititi kritika jer se trebalo oglasiti. Ako su pogriješili, pogriješili. Ljudski je griješiti i praštati. Ali mi činimo veliku grešku, a to je da šutimo, a šute i oni od kojih se očekuje da pričaju i koji su najglasniji.
Da smo šutili nikada ne bi dobili ovo što imamo
Sada smo tu gdje smo, pogriješili smo, otišli u krivom smjeru, ali nikada nije kasno da se vratimo na pravi put. Osim komentara na fb i postova na forumima mi nismo nigdje iskazali to nezadovoljstvo koliko se ja sjećam.
Zato nije red da se na onakav nacin pise o jugu...