Čudi me da im sad nije penal svirao. Ako u srijedu bude regularno suđenje oni će ispasti iz kupa od Zrinjskog.
Čudi me da im sad nije penal svirao. Ako u srijedu bude regularno suđenje oni će ispasti iz kupa od Zrinjskog.
Nismo mi bili protiv amara, nego protiv primitivizma i seljakluka zadnje vrste. To sto je on bio personifikacija toga, nismo mi krivi. Na kraju se ispostavilo da smo od samog pocetka s razlogom ukazivali na ishod koji nas je cekao. Nazalost.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:41 pmYebo majku sad svi bili protiv amara,a ovamo nam porodice prozivali.....
Jel vas stid klosari jedni jel vas stid.....
Ne znam koji ce MU ku.ac skupstina, neka i njih otjera, pa da predamo zahtjev za ispis iz nase lige i pristupimo elitnom fudbalskom razredu S. Koreje.
Nisam mislio bukvalno proti,sad satrologiju prosipaju.... klosari jedni zajedno sa brkicomRacional87 je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:49 pmNismo mi bili protiv amara, nego protiv primitivizma i seljakluka zadnje vrste. To sto je on bio personifikacija toga, nismo mi krivi. Na kraju se ispostavilo da smo od samog pocetka s razlogom ukazivali na ishod koji nas je cekao. Nazalost.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:41 pmYebo majku sad svi bili protiv amara,a ovamo nam porodice prozivali.....
Jel vas stid klosari jedni jel vas stid.....
Ološ sada mora otići, po cijenu svega.
A navijaci moraju reagovati.
Ma oni su kante. Ovaj Zrinjski se čini kul, e sad jedino pitare može izvaditi prijašnja prednost.blueboy je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:48 pmČudi me da im sad nije penal svirao. Ako u srijedu bude regularno suđenje oni će ispasti iz kupa od Zrinjskog.
Još kad se mi sastanemo to će biti krvarenje.storm_raider je napisao/la: ↑sub mar 06, 2021 8:59 pm4. smo trenutno.. Velez ima isto bodova kao i mi.
Eh sljedece kolo Slavko, nimalo lako nece biti. Zna Slavko napraviti utakmicu dosadnom.
Ko je prvi stigao do lopte? Šeha ili Rustemović?