@ludvig
Ton kojim su se momci u ime grupe obratili skupstini je bio sve samo ne prijateljski......
Zasto? Uz jednog kvalitetnog b2b igraca na sredini terena mi bi bili sasvim druga ekipica u romb formaciji.Racional87 je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 2:07 pmDečko, uozbilji se.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 1:57 pmJa bih malo o terenu i razlici od 9 bodova.
Sarajevo je ostalo bez Rahmanovica, Tatar im ne zeli produziti ugovor, nemaju napadaca, Fanimo ce propustit odredjen dio priprema, a mogo bi ih napustit i Milicevic. Imaju strasno tezak raspored do kraja drugog djela, dolaze nama i idu Sirokom, te cekaju Zrinjski kuci. Nista nije nemoguce. Mi kad trebamo zapet mi dignemo ruke, daj malo da zbijemo te redove, da im bar voda udje u usi cisto da se useru. Ja vjerujem u plavo proljece...
Vrijeme ti je Bgm.
OK onda. Ako je u romb kombinaciji (nisam ranije znao), onda se slažem.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 2:10 pmZasto? Uz jednog kvalitetnog b2b igraca na sredini terena mi bi bili sasvim druga ekipica u romb formaciji.Racional87 je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 2:07 pmDečko, uozbilji se.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 1:57 pmJa bih malo o terenu i razlici od 9 bodova.
Sarajevo je ostalo bez Rahmanovica, Tatar im ne zeli produziti ugovor, nemaju napadaca, Fanimo ce propustit odredjen dio priprema, a mogo bi ih napustit i Milicevic. Imaju strasno tezak raspored do kraja drugog djela, dolaze nama i idu Sirokom, te cekaju Zrinjski kuci. Nista nije nemoguce. Mi kad trebamo zapet mi dignemo ruke, daj malo da zbijemo te redove, da im bar voda udje u usi cisto da se useru. Ja vjerujem u plavo proljece...
Vrijeme ti je Bgm.
Znači po tvom nam fali 8 igrača. U ovoj ligi su dovoljna 3 znalca i 8 da smetaju, tako da ne mislim da će nam biti problem da nađemo 8 igrača da smetaju
Super, to je što nam treba, ali do sada se niko nije oglasio, tapkamo u mjestu i čekamo nešto. ONI su ti koji mogu nešto promijeniti i njihov glas nedostaje, u protivnom odosmo...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 2:08 pm@ludvig
Ton kojim su se momci u ime grupe obratili skupstini je bio sve samo ne prijateljski......
I naravno da budu isti a jeftiniji.Eisenbahner1921 je napisao/la:Znači po tvom nam fali 8 igrača. U ovoj ligi su dovoljna 3 znalca i 8 da smetaju, tako da ne mislim da će nam biti problem da nađemo 8 igrača da smetaju
Napokon da neko pokrene na temu terena.Ja sam optimista sto se tice proljeca samo je bitno prvo kolo da ih uzmemo aBd.Niko.da spomene igrace koji su na probi ,Kendes mi djeluje interesntan.Takodjer sa ekipom je junior Enver Kulasin,krilni igrac uz Gasala ogroman potencijal.Ekipi je potreban veznjak i krilo.Postoji mogucnost da Celikovic zaigra na zadnjem veznom sto mu nije strano.Krilo nam treba dobro i od Vrhovca ocekujem da pokaze svoj potencijal.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 1:57 pmJa bih malo o terenu i razlici od 9 bodova.
Matematicki ako pobjedimo sve do kraja, moramo pronaci negdje samo jos 3 bodaexbabilon je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 5:46 pmDa mi nismo rasuli sakom i kapom bodove na kraju polusezone, mozda bi se covjek necemu i nadao. Sve vrijeme sam govorio ako ostanemo unutar 4-5 bodova da se imamo cemu nadati bas zbog tog prvog kola i rasporeda do kraja sezone. Ovako, treba biti realan, za nas ovakve, 9 je previse.
Belaj je sto nama treba isto tako perfektna polusezona kao pitari sto su imali.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jan 25, 2021 5:16 pmMnogo je važno kako ćemo startovati na proljeće. Prva utakmica je torpedo. U slučaju pobjede, osim bodova vratili bi znatno pouzdanje izgubljeno ublehama jesenas. Nadam se da će do početka proljetnog dijela izmiriti obaveze prema igračima, i da neće biti kalkulisanja i mangupisanja, nego će se dati maksimum da se kao prvo obezbjedi Europa, a ako bude sreće da "istopimo" ovaj minus. Pobjedom bi bilo -6 što se jako brzo može sustići i promjeniti. Da budem iskren, nisam preveliki optimista, ali pokušajmo, hrabro, srcem, punog džepa....pa da vidimo šta će se dešavati u nastavku sezone.