Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bosanski lonac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 23, 2021 9:27 pm

Iz moga srca, stogodišnjaku moj,
ne ideš nigdje.
Ovaj klon me ne interesira. Lijepo je bilo dok je trajalo.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:37 pm

Jel tebi jasno da nema opcije ili plana dok je Amar tu i da niko nece da se bakce tim, osim sumnjivih tipova poput Cerica??

Nadalje, dugovi su visemilionski.Tacan iznos se i ne zna i ko sprecava Amara da se opet nakon neke stabilizacije pojavi sa novim tuzbama??Ko bi normalan usao u takav klub, a da i ne pominjemo da je korona i da su gotovo svi pogodjeni finansijski.

Trazio si rjesenje, evo mog prijedloga.
Proglasenje bankrota, kantonalna liga.Raspustanje svih igraca.Gradjenje od nule.U startu se pravno zastititi.Vjeruj da bi se tad javilo x ljudi koji bi rado pomogli dizanju novog Zelje Da ne pominjem kakvu bi to euforiju izazvalo kod navijaca, pa investitori, pa mogucnost pametnog ulaganja itd itd.Tad nema repova.Milion opcija iz tog.Samo se treba pomiriti sa naizbjeznim.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u sub jan 23, 2021 9:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Gola
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:40 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sub jan 23, 2021 9:25 pm
Čekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam milion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
Jesmo li veteranu zasluzili te dobre ljude, da li smo ih proslim primjerima otjerali, uplasili? Ti ljudi bi trebali dati svoje pare, vrijeme, trud a zbog cega, da budu otjerani, ponizeni. Trebat ce vremena da povratimo povjerenje.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

amar92
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:41 pm

Veteran1965 je napisao/la:Čekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam milion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
Pa i niko ne pljuje ovog da bi uzdigao neku drugu stranu, jer kao sto kazes druga opcija nije postojala. Ljudi su jednostavno skepticni, strah ih je da je ovo pocetak kraja naseg Zelje. Druga opcija je bila da ostanemo na istom kao do sad, i vjerovatno iducu sezonu krenemo iz kantonalne lige. Iako je to mozda i bolja opcija od ove, jer bi nam bar ostala nasa imovina. Ovako... Ko zna. Na hajr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

SanMan
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:43 pm

sub jan 23, 2021 9:25 pm
Čekaj, je li nekome bilo zabranjeno da danas prezentuje plan, projekat, način upravljanja, kandiduje se za predsjenika, UO? Nije. Gdje su ti silni Željovci, uspješni, sa parama, da se pojave i investiraju. Da se rješimo parazita koji su u UO dvije godine a nisu marke donijeli u klub. Nigdje nikoga. Šta su nam bile opcije? Pitam to ovdje danima, ali niko da ikakav odgovor da osim pljuvačine. Vrhunac su nake slike u dresu torpeda, a nije nam smetao Hadžijalagić koji je lijepih utakmica u bordo dresu odigrao, čak štaviše branjen je do poslednjeg daha. Nemojmo biti licemjerni, hajmo razgovarati. Čemu pljuvanje, do juče niko čuo za ljude, a dajemo sebi za pravo da već danas pod sa njima brišemo. Imali smo predsjednika UO alarahmetile, velikog Željovca definitivno, poštenog čovjeka, ali bez potencijala i kapaciteta, Imali smo Selimovića, koji nas naguzi za licencu, izbi nam bilion, pa se nije ovakva hajka dizala. Nakon njih dolazi ovaj, na isto mjesto, sa istim ovlastima, ali on nam je "spram mrtve glave" Ja ne kontam. Moj stav je nedefinsian, sačekaću da vidim rezultate rada, i nakon toga zauzeti neki stav. Sada to ne mogu, jer fakat nemam nikakvih parametara.
E i ti zatvaraš oči ko i svi. Problem svi znamo koji je, Cerić sigurno nije.
Opcija nam je da se rješimo rak-rane, AO, tj. da ga otjeramo ali poslije onog sa Misimovićem niko nema muda za to.
Jedini plan koji bi AO prihvatio je da daješ svaki mjesec njemu 500000KM pa da on djeli kako hoće a ako hoćeš titulu, iskorak u Evropi, gradnju stadiona, kamp to posebno iskeširaj. E kad dođe titula ili prodaja kakvog igrača to je zasluga AO i te pare treba on uzeti.

Baš da vidimo hoćel mu ovaj predsjednik isplatiti onih 600000KM a sad vjerovatno i više na rječ ja davo u autobusu.

super1
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:45 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Jel tebi jasno da nema opcije ili plana dok je Amar tu i da niko nece da se bakce tim, osim sumnjivih tipova poput Cerica??

Nadalje, dugovi su visemilionski.Tacan iznos se i ne zna i ko sprecava Amara da se opet nakon neke stabilizacije pojavi sa novim tuzbama??Ko bi normalan usao u takav klub, a da i ne pominjemo da je korona i da su gotovo svi pogodjeni finansijski.Trazio si rjesenje, evo mog prijedloga.
Proglasenje bankrota, kantonalna liga.Raspustanje svih igraca.Gradjenje od nule.U startu se pravno zastititi.Vjeruj da bi se tad javilo x ljudi koji bi rado pomogli dizanju novog Zelje Da ne pominjem kakvu bi to euforiju izazvalo kod navijaca, pa investitori, pa mogucnost pametnog ulaganja itd itd.Tad nema repova.Milion opcija iz tog.
Fino napravite klub po svojoj želji,postavite Grandea i krenete ispočetka od kantona. A ovo što si napisao samo mogu reći da si mi otvorio oči i uputio me da izgasim profil za sva vremena,tacno mi se gadi kada ovo pročitam i vidim kako ljudi pišu gadne stvari za klub za koji navodno navijaju.. budite pozdravljeni svi odreda!

Veteran1965
Kontakt:

Ti veze nemaš, kakva kantonalna liga ba? Tobejarabi...
A da ti kažem, ja da imam opciju da uđem sa solidnim budžetom, danas bi to prezentovao, ušao, i trener bi mi letio ko fišek, naravno ako ja koji dolazim sa parama to hoću. Priča da "neće dok je Amar tu" je alibi za sjedenje na minderu i kenjanje. Isto tako i UO. Tačno bi imenom i prezimenom rekao ko može ostati. Pa neka onda skupština diže ruku. A ubjeđen sam da znam za koga bi digli u ovakvoj varijanti.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:47 pm

A sta ljudi pisu hljeb ga ****.

Veteran1965
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:48 pm

I još jedna stvar. Način kako je otišao Misimović pokazuje kakav je on kapacitet bio. Da si ono za šta si se predstavljao racku bi te neko onako otjerao. A ne tjerajte me da pričam šta nije za foruma.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:49 pm

Misli ti da li je minder ili ne, ali ja marke ne dam dok je Amar i kompanija tu i vidim, a i znam da nisam jedini.

Moj prijedlog si dobio i ni u tome nisam jedini koji tako razmislja.

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:53 pm

I još jedna stvar. Način kako je otišao Misimović pokazuje kakav je on kapacitet bio. Da si ono za šta si se predstavljao racku bi te neko onako otjerao. A ne tjerajte me da pričam šta nije za foruma.
Super pocni.
Navio si se ovih dana svakako.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

damirfile
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:54 pm

Ko god kaze da nije bilo drugih opcija laze sam sebe. Svi ostavke pa sazvati novi skupstinu uz promjenu statuta. To je bila najrelanija i najnormalnija opcija. Ali ovi ne daju pozicije, jer sisu zeljinu sisu desetljecima, dabogda im za lijeka trebalo amaru prvom.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:55 pm

I da, da se ne lazemo, za "normalnog" Zelju odmah sad ti treba minimum 20mil maraka. 10-15mil za saniranje dugova i ostatak za neko funkcionisanje.

Gdje su te pare? Ako ih ne nadjemo, mi cemo zivotariti kao i dosad.Jel to smisao kluba?

Veteran1965
Kontakt:

Nisam ni ja jedini koji ovako razmišlja. Pljuvačina i prije odluke o postavljenju na čelo kluba mnogo govori. Pljuvačina bez ikakvog rješenja takođe. Vidjećemo. Vrijeme će pokazati. On je za sada predsjednik UO sa istim ovlastima kao i predhodnici. Ni manje ni više.

ubaceni element
Kontakt:

Faca Sa Ulica je napisao/la:
sub jan 23, 2021 9:53 pm
Super pocni.
Navio si se ovih dana svakako.
Vala bas! Sta to nije za foruma? Sta jos ima za pod tepih? Da nije novi nacin poslovanja za koji niko pojma nema sta je?

MiroslavKruzik

sub jan 23, 2021 9:57 pm

Najtuznije danas od svega je bilo vidjeti sve one face na Skupstini, odvratne face likova koji Zelju zadnje 2 godine vode u gubitak finansija,filozofije,ideologije,imovine i vlasnickih struktura!

Selimovicu, haveru Amarov i kompanijo, odjeljenje onkologije Vam od srca zelim.

amar92
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:58 pm

Veteran1965 je napisao/la:Ti veze nemaš, kakva kantonalna liga ba? Tobejarabi...
A da ti kažem, ja da imam opciju da uđem sa solidnim budžetom, danas bi to prezentovao, ušao, i trener bi mi letio ko fišek, naravno ako ja koji dolazim sa parama to hoću. Priča da "neće dok je Amar tu" je alibi za sjedenje na minderu i kenjanje. Isto tako i UO. Tačno bi imenom i prezimenom rekao ko može ostati. Pa neka onda skupština diže ruku. A ubjeđen sam da znam za koga bi digli u ovakvoj varijanti.
Skupstinari su ozbiljno razmisljali o opciji kantonalne lige. Ionako nam je licenca ozbiljno upitna.

Da li je ta opcija bolja od ove, pokazat ce vrijeme. U glavnom stavili smo sve na kocku sa ovim sumnjivim tipom. Vidjet cemo na sta ce izaci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzezvar
Kontakt:

sub jan 23, 2021 9:59 pm

super1 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

Nadalje, dugovi su visemilionski.Tacan iznos se i ne zna i ko sprecava Amara da se opet nakon neke stabilizacije pojavi sa novim tuzbama??Ko bi normalan usao u takav klub, a da i ne pominjemo da je korona i da su gotovo svi pogodjeni finansijski.Trazio si rjesenje, evo mog prijedloga.
Proglasenje bankrota, kantonalna liga.Raspustanje svih igraca.Gradjenje od nule.U startu se pravno zastititi.Vjeruj da bi se tad javilo x ljudi koji bi rado pomogli dizanju novog Zelje Da ne pominjem kakvu bi to euforiju izazvalo kod navijaca, pa investitori, pa mogucnost pametnog ulaganja itd itd.Tad nema repova.Milion opcija iz tog.
Fino napravite klub po svojoj želji,postavite Grandea i krenete ispočetka od kantona. A ovo što si napisao samo mogu reći da si mi otvorio oči i uputio me da izgasim profil za sva vremena,tacno mi se gadi kada ovo pročitam i vidim kako ljudi pišu gadne stvari za klub za koji navodno navijaju.. budite pozdravljeni svi odreda!
Ti super ne mozes bez senada.Nema to tvoje veze sa Zeljom.
Niko nije spominjao senada dok se vas nekolicina nisu pojavila.
Nema senada 2 godine ni blizu kluba majstore dragi,otiso nema ga....
A sad cu left
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran1965
Kontakt:

Nije istina, i nije razmatrana opcija kantonalne lige. Ako je neko i spomenuo, ne znači da je razmatrana kao opcija.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Smirite dozivljaje, nemate pravo govoriti nekome sta ce ko pisat. Svako ima pravo da pise sta zeli.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majkel i 48 gostiju.

Prijava