Bosanac1993 je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 11:57 pm
Sta smo puta ban dobili jer smo bili maliciozni zbog ukazivanja na ovo sve, koliko puta su samo oni koji sada sute tada rekli joj kako je smor uci na forum samo se pise o jednom te istom i dajte ljudima sansu...eto, je l sad smor i maliciozno pisati o istini?
Ja dobio ban jer sam ga nazvao kamatar. Danima sam tražio opciju da izbrišem acc. Ti i Glas razuma ste više bili pod banom, nego što ste mogli pisati. Ipak kad pogeldam administracija i ovaj forum su uz 1921tv ekipu trenutno najbolje što ima oko Želje. Sasvim razumjem da se pokušala dati šansa ovima, iako je većina iole ostvarenih ljudi znala gdje ovo vodi.
Nadam se da što prije ode Amar i njegovi pijuni i da stanemo iza svog Želje kao i kada smo gradili Istok. Po meni nema potrebe za privatizacijom, osim ako ona ne nosi da svi možemo biti dio toga, tj ko ima pare trenutno u onom omjeru koji ima. Onaj ko nekada, naknadno nadje pare i bude htio, trebao bi da ima uvjek mogućnost da učestvuje. Možda se ne bi javilo 5 ljudi, ali bi bio neki pošten način dolaska od "Mi smo Željini, Željo je naš" do toga da je "Željo nečiji". Mislim da tu mora biti kontinuitet. Sve ostalo bi bilo nepošteno, jer nije ovaj Željo nikao iz vode, tako da neki malezijac dodje i da neke pare (kome da ih uplati?). Možeš ti donjet Zakon o sportu da se uplati na račun kantona, općine ili sl...ali to nije moralno u slučaju Želje. Možda u slučaju drugih klubova koji su bili režimski, jeste, ali za nas nije.