Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NeodgovorniPojedinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jan 12, 2021 8:07 pm

Nije da nismo upozoravali.
Nije da nismo često ismijavani i vrijeđani zbog toga bili.
Nije da ništa od ovoga nije očekivano.

I nažalost nije ovo kraj problemima, pravi će tek nastati kada sav javašluk i kriminal u protekle dvije godine dođe na naplatu.
A polako dolazi.

Veteran1965
Kontakt:

uto jan 12, 2021 8:11 pm

Ne slažem se kolega, kada kriminal i javašluk izađu na vidjelo i naplatu, tade se kreće sa rješenjima. Ovo trenutno je najteža faza. Amar je sam. Podršku nema niti od koga. Ne može da nađe nikoga ko bi bio predsjednik. Ovi koji ga šatro podržavaju ne mogu milju sabrati i donijeti u klub. U klubu te vole kao i u svakoj firmi. Onako kako plate isplaćuješ. Ja samo molim Boga da će se preslušat još jednom i dostojanstveno povući. Mora biti svjestan da on drugih opcija nema.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

neroazzuro
Kontakt:

uto jan 12, 2021 8:56 pm

Mislim da ne bi bilo ni pošteno da se sad samo izvuče. Ili rješavaj sam ono što si zasr'o ili otvoreno izađi i reci, jeba.ji ga, do mene je, izvinite ljudi, treba mi pomoć. Al znamo da to nije mentalni sklop. On će prije samo "dati otkaz" čim izvuče svoju lovu.
Inače sam mišljenjem najbliži @gucci-jevom.

damirfile
Kontakt:

uto jan 12, 2021 10:56 pm

Ma blizi se dan kad ce ko pudlica biti istjeran iz kluba i jos mu na vrat zakaciti tuzbe i svu sramotu kluba. Dosao je samo zbog para i nista ga ne interesuje. Da ga interesuje klub ne bi ni dolazio , ne bi blokirao racune zbog kamata. A veze on nema ni u jednom segmentu i to je dokazao u ove tri kao da je period od nekih 10 g prespavao u nekoj pecini.

Dzezvar
Kontakt:

uto jan 12, 2021 11:02 pm

Neko ko dva puta naplati jedan te isti dug i uz sve to naplati kamatu na isti je sve samo ne neko ko voli klub i ko mu zeli dobro....
Takve nabit nogom i sto dalje od kluba....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jan 12, 2021 11:42 pm

Stanje u klubu = Amar Osim
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

MiroslavKruzik

uto jan 12, 2021 11:57 pm

Sta smo puta ban dobili jer smo bili maliciozni zbog ukazivanja na ovo sve, koliko puta su samo oni koji sada sute tada rekli joj kako je smor uci na forum samo se pise o jednom te istom i dajte ljudima sansu...eto, je l sad smor i maliciozno pisati o istini?

SanMan
Kontakt:

sri jan 13, 2021 12:08 am

Lik hladno napiše neđe tamo
"kad bi Amar imo budžet ko Sarajevo razvalio bi" - niđe Želje
to isto da kažeš "kad bi Željo imo budžet ko Vinko" (a Vinko ima pola Amarove plate i mora se deset dana prije najaviti Sabrini da uđe u kancelarije FKS - ako je raspoložena da ga primi)
e što bi volio da Amar ima Sabrinu

400000razloga
Kontakt:

sri jan 13, 2021 7:55 am

Faca Sa Ulica je napisao/la:
uto jan 12, 2021 11:02 pm
Neko ko dva puta naplati jedan te isti dug i uz sve to naplati kamatu na isti je sve samo ne neko ko voli klub i ko mu zeli dobro....
Takve nabit nogom i sto dalje od kluba....
Nema njega ko nabiti nogom, a on nema gdje otići. Niko ozbiljan ne pomišlja da se bavi Željom dok je on tu.
Koštao nas je, košta nas i koštaće nas još.

Qooler
Kontakt:

sri jan 13, 2021 8:13 am

Bosanac1993 je napisao/la:
Sta smo puta ban dobili jer smo bili maliciozni zbog ukazivanja na ovo sve, koliko puta su samo oni koji sada sute tada rekli joj kako je smor uci na forum samo se pise o jednom te istom i dajte ljudima sansu...eto, je l sad smor i maliciozno pisati o istini?
Ja dobio ban jer sam ga nazvao kamatar. Danima sam tražio opciju da izbrišem acc. Ti i Glas razuma ste više bili pod banom, nego što ste mogli pisati. Ipak kad pogeldam administracija i ovaj forum su uz 1921tv ekipu trenutno najbolje što ima oko Želje. Sasvim razumjem da se pokušala dati šansa ovima, iako je većina iole ostvarenih ljudi znala gdje ovo vodi.

Nadam se da što prije ode Amar i njegovi pijuni i da stanemo iza svog Želje kao i kada smo gradili Istok. Po meni nema potrebe za privatizacijom, osim ako ona ne nosi da svi možemo biti dio toga, tj ko ima pare trenutno u onom omjeru koji ima. Onaj ko nekada, naknadno nadje pare i bude htio, trebao bi da ima uvjek mogućnost da učestvuje. Možda se ne bi javilo 5 ljudi, ali bi bio neki pošten način dolaska od "Mi smo Željini, Željo je naš" do toga da je "Željo nečiji". Mislim da tu mora biti kontinuitet. Sve ostalo bi bilo nepošteno, jer nije ovaj Željo nikao iz vode, tako da neki malezijac dodje i da neke pare (kome da ih uplati?). Možeš ti donjet Zakon o sportu da se uplati na račun kantona, općine ili sl...ali to nije moralno u slučaju Želje. Možda u slučaju drugih klubova koji su bili režimski, jeste, ali za nas nije.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 13, 2021 8:37 am

@Qooleru i meni to srce govori..., najsretniji bih bio da tako bude, ali mislim da smo mi nepovratno skrenuli sa tog puta. Nema reprize.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

BC1921
Kontakt:

sri jan 13, 2021 10:07 am

Qooler je napisao/la:
sri jan 13, 2021 8:13 am
Bosanac1993 je napisao/la:
Ja dobio ban jer sam ga nazvao kamatar. Danima sam tražio opciju da izbrišem acc. Ti i Glas razuma ste više bili pod banom, nego što ste mogli pisati. Ipak kad pogeldam administracija i ovaj forum su uz 1921tv ekipu trenutno najbolje što ima oko Želje. Sasvim razumjem da se pokušala dati šansa ovima, iako je većina iole ostvarenih ljudi znala gdje ovo vodi.

Nadam se da što prije ode Amar i njegovi pijuni i da stanemo iza svog Želje kao i kada smo gradili Istok. Po meni nema potrebe za privatizacijom, osim ako ona ne nosi da svi možemo biti dio toga, tj ko ima pare trenutno u onom omjeru koji ima. Onaj ko nekada, naknadno nadje pare i bude htio, trebao bi da ima uvjek mogućnost da učestvuje. Možda se ne bi javilo 5 ljudi, ali bi bio neki pošten način dolaska od "Mi smo Željini, Željo je naš" do toga da je "Željo nečiji". Mislim da tu mora biti kontinuitet. Sve ostalo bi bilo nepošteno, jer nije ovaj Željo nikao iz vode, tako da neki malezijac dodje i da neke pare (kome da ih uplati?). Možeš ti donjet Zakon o sportu da se uplati na račun kantona, općine ili sl...ali to nije moralno u slučaju Želje. Možda u slučaju drugih klubova koji su bili režimski, jeste, ali za nas nije.

Amar neka ide ali tek onda kada oprosti dug i izvini se iskrenim navijacima za svu stetu nanesenu u ove dvije godine...
Vec se jednom povukao i ostavio mi u napadu Nedu T., Vareu, Enisa Sadikovica i sl... Naravno kada ode da bude zauvijek, amin.
Krivina Jug

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jan 13, 2021 10:38 am

Neka nama Amara još.
イビチャ・オシム

Racional87
Kontakt:

sri jan 13, 2021 10:56 am

Kamatar će otici kada navijači odluče da ide. Do tada biće u klubu i praviće još veću štetu.
Niko iz Željezničara nije otišao sam od sebe, nego zato što su to navijači tražili.
Zašto se ne traži odlazak kamatara, to ostaje da pratimo.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 13, 2021 11:09 am

SanMan je napisao/la:
sri jan 13, 2021 12:08 am

e što bi volio da Amar ima Sabrinu
Ima onu zubarku sto se sa onom gredinom pisala po klubu i misimovicu na drustvenim mrezama.

svraka
Kontakt:

sri jan 13, 2021 11:29 am

Steta sto nemamo para, pa da uzmemo nekog iz Sirokog.
Forza 1921!

Oda majstore!

neroazzuro
Kontakt:

sri jan 13, 2021 12:34 pm

Pazite, ja sve ove duple kamate i poveliku platu uzimam s rezervom zato što niko nikad nije izašao i jasno rekao koliko mu se duguje za one plate što je po autobusu dijelio. Tako da to ne bih na prvu toliko osuđivao.
Više mi je krivo što je u periodu dok se radilo pošteno rovario. Ne može me niko ubijediti da nije imao ništa sa kampanjom gov.ana sa gg.ba i onim navijačima što su skandirali i potpaljivali raju koja je pomislila da postoji čarobni štapić.
Zadnja izmjena: neroazzuro, dana/u sri jan 13, 2021 2:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.

blueheart
Kontakt:

sri jan 13, 2021 12:50 pm

Naravno da ce doci vrijeme za Amarov odlazak, mozda i brze od ocekivanog.... Pitanje je sta on ostavlja iza sebe, ko ce odgovarati prekršajno a i krivično za eventualne propuste i greske u vodjenju kluba.
Prva ozbiljna uprava koja dodje mora konacno jednom jasno i glasno reci od rata pa do toga dana, kako je i ko je sve vodio klub. Da se jasno zna ko je i koliki je minus ili plus pravio. Neki su to djelomicno pokušali pa su završili kako su zavrsili, ali bez toga nikada nećemo imati zdrav klub u ovakvom okruženju.
DRZAVA ZELJO

Elegant
Kontakt:

sri jan 13, 2021 1:11 pm

On ce svoje uzeti i nogama i rukama, sam je sebi dao ugovor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dzezvar
Kontakt:

sri jan 13, 2021 1:18 pm

neroazzuro je napisao/la:
sri jan 13, 2021 12:34 pm
Pazite, ja sve ove duple kamate i poveliku platu uzimam s rezervom zato što niko nikad nije izašao i jasno rekao koliko su se duguje za one plate što je po autobusu dijelio. Tako da to ne bih na prvu toliko osuđivao.
Više mi je krivo što je u periodu dok se radilo pošteno rovario. Ne može me niko ubijediti da nije imao ništa sa kampanjom gov.ana sa gg.ba i onim navijačima što su skandirali i potpaljivali raju koja je pomislila da postoji čarobni štapić.
Sve to stoji ali se to trebalo i opravdati nekako,barem interno prema ljudima koji su ti to dozvolili....
Ali toga nije bilo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava