@Storme, ovako si se NADAO 21.12.2018. godine. Nadaš li se još ili nada zadnja umire?storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 11:27 pmDakle u 2 i pol godine:
- dva puta biti drugi
- u trecoj sezoni podbaciti na jesen
- osvojiti Kup
- izgraditi Istok
- napraviti novi teren i hibrid
- potpisati generalnog sponzora
- mali milion malih i srednjih sponzora
- Europa na Grbavici
- reprezentacija na Grbavici
- LED reklame na Grbavici
- plan za Jug najavljen
- rekordan transfer (Sabanadzovic)
- 1/16 juniorske Lige Sampiona protiv Atletica
- ...
Ocito je da ipak nisu na sportskom dijelu mogli bolje. Zasto i kako, nadam se da ce se iznijeti. Nadam se da ce novi nastaviti u ovom duhu, a donijeti sportski uspjeh. Zaista im svu srecu zelim, zbog Zelje. Duga je ova pauza, a Grbavica fali jako...
Tesko da sam se i tada nadao ako ces iskren da budem, nego eto, da ne bude da od pocetka podrivamo. Kada su vec dosli da spasu klub od kandzi "drustva jednog lica"...avlami97 je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:03 pm@Storme, ovako si se NADAO 21.12.2018. godine. Nadaš li se još ili nada zadnja umire?storm_raider je napisao/la: ↑pet dec 21, 2018 11:27 pmDakle u 2 i pol godine:
- dva puta biti drugi
- u trecoj sezoni podbaciti na jesen
- osvojiti Kup
- izgraditi Istok
- napraviti novi teren i hibrid
- potpisati generalnog sponzora
- mali milion malih i srednjih sponzora
- Europa na Grbavici
- reprezentacija na Grbavici
- LED reklame na Grbavici
- plan za Jug najavljen
- rekordan transfer (Sabanadzovic)
- 1/16 juniorske Lige Sampiona protiv Atletica
- ...
Ocito je da ipak nisu na sportskom dijelu mogli bolje. Zasto i kako, nadam se da ce se iznijeti. Nadam se da ce novi nastaviti u ovom duhu, a donijeti sportski uspjeh. Zaista im svu srecu zelim, zbog Zelje. Duga je ova pauza, a Grbavica fali jako...![]()
23. januar.
Moj post se odnosio na obicne navijace. Neupucene.SupremeGucci je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:34 pmOni koji misle da je sve ovo došlo iz neznanja i neplanski, grdno se varaju. Sve je ovo dobro osmišljen plan, pripremljen i realiziran. Uskoro ćete vidjeti rezultate. Samo nažalost...
Shvatam ja tebe upotpunosti i na istim smo talasnim dužinama, ali oni koji se sada trijezne, žao mi je što nisu na vrijeme uočili prave namjere. Živ bio i svi pravi istinski Željovci.storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:37 pmMoj post se odnosio na obicne navijace. Neupucene.SupremeGucci je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:34 pmOni koji misle da je sve ovo došlo iz neznanja i neplanski, grdno se varaju. Sve je ovo dobro osmišljen plan, pripremljen i realiziran. Uskoro ćete vidjeti rezultate. Samo nažalost...
Zbog istine, itekako ima. Samo sto radije pisu privatno. Znam to po porukama koje dobijam. Mnogo vise nego sto ih aktivno pise na forumu.
Mislim da se nismo shvatili, mislio sam na one koji jos nisu svarili sve ovo, "neupucene". Nego, da ne zachatavamo, bujrum na PP.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:47 pmNeupućeni ne pišu po forumima, a mnogi i nemaju pojma šta je to. Ostali znaju, čitaju, pišu privatno, kreiraju stavove i mišljenja, diskutuju, svađaju se. A slažem se da neki samo čitaju. Ali da je neko tu, a da ne zna hronologiju dešavanja i Želji, načine i strategije ulaska u klub, dešavanja u i oko ekipe. Nismo djeca...
Privatizacija jel?storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:37 pmMoj post se odnosio na obicne navijace. Neupucene.SupremeGucci je napisao/la: ↑uto jan 12, 2021 7:34 pmOni koji misle da je sve ovo došlo iz neznanja i neplanski, grdno se varaju. Sve je ovo dobro osmišljen plan, pripremljen i realiziran. Uskoro ćete vidjeti rezultate. Samo nažalost...