Nema dalje, kraj

Ja mu govorim idi, on pi.zda ode.
Ovako isto u mene žena kaže kad je odem u kafanu nakon što mi ona kaže da slobodno odem.
Pišaj babuka, ne moraš ni šarat!
Nema dalje, kraj
Ja bih bio prvi za to da ode da sam znao da postoji bolja alternativa koju predvodi Amar, ti, ja, neko deseti, svejedno. Medjutim, obzirom da se znalo da nece tako biti, zato sam predlagao nadogradnju. Sigurno je da bi se onda desila primopredaja kakva je trebala da se desi i da bi se sve to lijepo ovjekovjecilo lijepom ceremonijom, kako Zeljovci samo znaju. Ovako se sve desilo na silu i na zadnja vrata.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:16 pmJa sam bio za to da Senad ode, ali ne da bi Amar sa bandom usao u klub, nego iz drugih razloga. I da ode kada se nadje bolje rjesenje. Bio sam pristalica Vedranovog koncepta( i danas sam, samo sto se Amar sprda sa tim) i stava sam da se titula ( bar jedna) morala uzeti.
Kakav ba Vedranov koncept,frajer po kafanama hida i trazi podrsku....storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:43 pmJa bih bio prvi za to da ode da sam znao da postoji bolja alternativa koju predvodi Amar, ti, ja, neko deseti, svejedno. Medjutim, obzirom da se znalo da nece tako biti, zato sam predlagao nadogradnju. Sigurno je da bi se onda desila primopredaja kakva je trebala da se desi i da bi se sve to lijepo ovjekovjecilo lijepom ceremonijom, kako Zeljovci samo znaju. Ovako se sve desilo na silu i na zadnja vrata.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:16 pmJa sam bio za to da Senad ode, ali ne da bi Amar sa bandom usao u klub, nego iz drugih razloga. I da ode kada se nadje bolje rjesenje. Bio sam pristalica Vedranovog koncepta( i danas sam, samo sto se Amar sprda sa tim) i stava sam da se titula ( bar jedna) morala uzeti.
Sto se tice Vedranovog koncepta, meni je bas dalek, da ne kazem "nemoguc", a upoznat sam. Neka me demantuje, zbog Zelje bih najvise volio to. Ukoliko odluci da pokusa, treba ga podrzati.
Amar je jedan od rijetkih mozda koji se ne smije sprdati.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:19 pmKakav ba Vedranov koncept,frajer po kafanama hida i trazi podrsku....storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:43 pmJa bih bio prvi za to da ode da sam znao da postoji bolja alternativa koju predvodi Amar, ti, ja, neko deseti, svejedno. Medjutim, obzirom da se znalo da nece tako biti, zato sam predlagao nadogradnju. Sigurno je da bi se onda desila primopredaja kakva je trebala da se desi i da bi se sve to lijepo ovjekovjecilo lijepom ceremonijom, kako Zeljovci samo znaju. Ovako se sve desilo na silu i na zadnja vrata.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:16 pmJa sam bio za to da Senad ode, ali ne da bi Amar sa bandom usao u klub, nego iz drugih razloga. I da ode kada se nadje bolje rjesenje. Bio sam pristalica Vedranovog koncepta( i danas sam, samo sto se Amar sprda sa tim) i stava sam da se titula ( bar jedna) morala uzeti.
Sto se tice Vedranovog koncepta, meni je bas dalek, da ne kazem "nemoguc", a upoznat sam. Neka me demantuje, zbog Zelje bih najvise volio to. Ukoliko odluci da pokusa, treba ga podrzati.
Neozbiljno je to.....
Nije ni cudo sto se Amar sprda sa njim....
Vec je danasnji datum proglasen danom pobjede Zeljeznicara......iz kafane direkt....Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:36 pmVedran nije sam i deplas je prica o kafanama. Da su ga poslusali kada je otisao mozda bi i drukcije bilo ko zna. A da ne pametujem nema od toga nista
Kako srvari stoje od toga nema nista jer ovi u klubu nisu prstom mrdnuli da "pripreme teren" kako im je Vedran rekao.mamba21 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:31 pmAmar je jedan od rijetkih mozda koji se ne smije sprdati.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:19 pmKakav ba Vedranov koncept,frajer po kafanama hida i trazi podrsku....storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:43 pm
Ja bih bio prvi za to da ode da sam znao da postoji bolja alternativa koju predvodi Amar, ti, ja, neko deseti, svejedno. Medjutim, obzirom da se znalo da nece tako biti, zato sam predlagao nadogradnju. Sigurno je da bi se onda desila primopredaja kakva je trebala da se desi i da bi se sve to lijepo ovjekovjecilo lijepom ceremonijom, kako Zeljovci samo znaju. Ovako se sve desilo na silu i na zadnja vrata.
Neozbiljno je to.....
Nije ni cudo sto se Amar sprda sa njim....
Ne treba se niko ni sprdati, ja ne znam tacno taj koncept. Ali covjek dodje, uradi nesto da pokusa pomoci i mi iz kuca sada trebamo srati i sprdati se, govoriti nikom te ne damo, prozivati jedni druge i vracati se u proslost. Od toga nema nista.
Ako vec zna neko koncept, hajmo se postaviti sta bi se moglo dodati na to, a sta ne. Nesto se uraditi mora, a do sprdnje boga mi nije nikome. Opet kazem ne znam kakav je koncept, ali sam pokusaj pomoci je za pohvalu.
Šta se desilo danasFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:43 pmVec je danasnji datum proglasen danom pobjede Zeljeznicara......iz kafane direkt....Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:36 pmVedran nije sam i deplas je prica o kafanama. Da su ga poslusali kada je otisao mozda bi i drukcije bilo ko zna. A da ne pametujem nema od toga nista![]()
slike po mrezama...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 9:12 pmŠta se desilo danasFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:43 pmVec je danasnji datum proglasen danom pobjede Zeljeznicara......iz kafane direkt....Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:36 pmVedran nije sam i deplas je prica o kafanama. Da su ga poslusali kada je otisao mozda bi i drukcije bilo ko zna. A da ne pametujem nema od toga nista![]()
![]()
Poenta priče.storm_raider je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:43 pmJa bih bio prvi za to da ode da sam znao da postoji bolja alternativa koju predvodi Amar, ti, ja, neko deseti, svejedno. Medjutim, obzirom da se znalo da nece tako biti, zato sam predlagao nadogradnju. Sigurno je da bi se onda desila primopredaja kakva je trebala da se desi i da bi se sve to lijepo ovjekovjecilo lijepom ceremonijom, kako Zeljovci samo znaju. Ovako se sve desilo na silu i na zadnja vrata.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 5:16 pmJa sam bio za to da Senad ode, ali ne da bi Amar sa bandom usao u klub, nego iz drugih razloga. I da ode kada se nadje bolje rjesenje. Bio sam pristalica Vedranovog koncepta( i danas sam, samo sto se Amar sprda sa tim) i stava sam da se titula ( bar jedna) morala uzeti.
Sve nekakve pobjede Zeljezinicara a mi u sve vecim govnima....AdmirA je napisao/la: ↑pet jan 08, 2021 12:56 amslike po mrezama...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 9:12 pmŠta se desilo danasFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:43 pm
Vec je danasnji datum proglasen danom pobjede Zeljeznicara......iz kafane direkt....![]()
![]()
E ne znam, ali nema veze, očito neka budalaštinaAdmirA je napisao/la: ↑pet jan 08, 2021 12:56 amslike po mrezama...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 9:12 pmŠta se desilo danasFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet jan 07, 2021 7:43 pm
Vec je danasnji datum proglasen danom pobjede Zeljeznicara......iz kafane direkt....![]()
![]()